zek prvotno napisa
otisla sam od privatne ginekologice kod ezgete na preporuku mamine prijateljice i svoje susjede. Lik me odusevio. Mislim da je stvar kako mi žene pristupamo svojim bolestima i trudnoćama. Smatram da bi trebale puno ležerniji pristup imat u smislu da se ne bediramo za sve nego da se naucimo nosit s tim, jer u vecini slucajeva i same smo si krive za neke stvari. ja imam hpv, i kad sam ga pitala sta je s oralnim sexom za vrijeme terapije on me pogledo i reko ; ko kome? i ja kazem; svak svakome, a on meni; svaka cast, sam ti njega tak dresiraj.. neko bi to shvatio kao nelagodu, al ja sam umrla od smijeha, bas me opustio. il ja ulazim u ordinaciju , i kazem veselo doar dan, a on meni, ajde napokon jedna nasmijesena, i pogleda u papir, i to s necistim nalazima. meni je as to fora, i tek tad se ne osjecam nelagodno za razliku od mrzovoljnih i sluzbenih ginica koji ti se smjeskaju u lice a ko zna sta misle o tebi. zato mi je dobar ezgeta jer je spontan. makar osudujem onaj poziv za vikend u rijeku, al sta sad, cure, nije nam ni prvi krivi ni zadnji uletio. okrenes na salu, ak ne udes i ti bezobrazna. al to ti treba bi kompliment, kolko on zena vidi dnevno da je tee izarao, heheh, salu na stranu. mislim da to ovisi o svakoj od nas , kojoj kakav muskarac pase i i nace, pa tako i u toj struci gdje smo ocito jako osjetljive.