Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: ginekolog ezgeta jozo

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno ginekolog ezgeta jozo

Ima li netko iskustava s ginekologom Jozom Egzetom? Moram mijenjati ginića jer se moj daleko preselio i sad tražim na Trešnjevci i tako našla toga pa ko nešto zna...
    On je u Domu zdravlja na Novoj cesti. Tražila po forumima o njemu, ali jako malo ima o njemu, i ono malo je, bogu hvala, pozitivno.
    Tamo ima i Ljiljana Kovačević, pa isto tako molim recenzije.
    Puno hvala na brzim odgovorima jer mi je hitno!!!

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nijedan ni drugi po meni .... imam losa iskustva, narocito sa Kovačevićkom

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se preporodila otkad sam kod kovačevićke.... puna je razumijevanja, nemam problema ni za pretrage, ni za lijekove... uvijek mi sve objasni.

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo mala digresija na Kovačevićku....dijagnozira mi je trudnoću i kaze...mrtva hladna ali to se da rijesiti...jos je rano. Bez ikakvog pitanja da li ja to zelim ili ne.....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mene je primila na pregled i prije nego mi je došao karton, dala mi recept, i rekla da ćemo papirologiju riješiti kasnije, da je važno da meni bude dobro...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kovačevička je meni bila koma.
    Počela mi voditi drugu trudnoću i na prvom pregledu UZV-om mi kaže:"Ne vidim otkucaje srca, a već bi se trebali vidjeti." i pošalje me doma da joj dođem za 5 dana. Bilo mi je to 5 paklenih dana. i dođem joj ponovo sva van sebe i naravno tražim da me odmah stavi na UZV. Ona me gleda i kaže "Pa nema potrebe gledali smo prošli puta." Kad sam ja spomenula otkucaje koje nije vidjela, ona će mrtvo-hladno:"Ma ovaj UZV je star, sonda je ispala na pod i pukla, na njemu se teško vidi." :shock:

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

I ja sam jedna od onih koje su pobjegle od Ezgete. Na žalost ja imam noćne more od njega.Kod njega sam bila kao jako mlada cura kojoj je jednom na pregled doveo 5 studenata koji su prčkali po meni. U životu mi nije bilo tako neugodno, nisam mogla progovoriti od šoka. Još je jednom studošu rekao i da me mora malo opustiti kad sam se tako stisla. Da valjda zna kako se to radi. Zacrvenili smo se i on i ja.
    Drugi put kad sam došla sa nalazom brisa kod njega. Mrtvo-hladno mi je rekao da imam bakteriju i da nikada neću moći ostati trudna. Bila sam curica, trčala sam i plakala do kuće. Sljedeći dan sam povukla karton i otišla dalje. Od njega vučem strah od ginekologa.
    Eto to je moje iskustvo, a čula sam ih još. U kvartu mi je , pa imam dosta poznatih koje su išle k njemu.
    Iskreno, mislila sam da ne radi više.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam godinama bila pacijentica Ezgete .....

Užas. Bjež od njega.
    Ni slučajno.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i meni je j.e. bio krajnje neugodan i otišla sam od njega

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Za dobrog ginekologa prešla bih kvartove i kvartove i kvartove-jer se takav rijetko nađe. Ja sam svog našla u dr. Hasiću koji je na Medveščaku-ja sam u Gajnicama i nije mi nikada problem doći do njega...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Potpisujem za Hasića. Ni meni nije u kvartu, niti blizu. Ali se isplati potegnuti... itekako!

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I ja sam pobjegla od Ezgete. I to prije nego mi je isteklo godinu dana, morala sam pisati posebnu molbu, ali nije mi bilo tesko. Uzasno je arogantan. Ali to je samo moje misljenje.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Gdje na Medveščaku je dr. Hasić? Ja sam godinama putovala u Samobor ginekologu, sad sam se prijavila kod dr. Refat El-Hajj -a u Laginjinoj. Spremam se ovih dana k njemu, pa ću vidjeti.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kovacevicka je meni bila ocaj - uvijek koma za pretrage, uputnice, ma za bilo sta, pogotovo u vezi sa ivf-om

ja sam se preporodila otkad sam pobjegla od nje...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni su papiri kod El-Hajja, ili kako mu se vec prezime pise, ali uglavnom idem kod privatnika. Jako nerazumljivo govori. A i cini se da ne voli ultrazvuk, kao i bilo koje druge temeljitije pretrage.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dr. Hasić,
    Medveščak 35
    tel. 01/ 4666-406
    privatnik

Tetka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Od Ezgete bjezi glavom bez obzira!!

Ja sam kod Kovacevicke i odlicna mi je zasada.

Ezgeta je sve ono sto ne zelis od lijecnika. Bezobrazan, slampav, prost, drzak... a ordinacija uvijek zabacana i puna smeca po podu ko u ordinaciji dr. Mengelea.

Meni je pred 10-ak godina bilo pozlilo i dobila sam krvarenje usred ciklusa, otisli smo decko i ja hitno njemu a on mrtav hladan meni kaze da dodjem za 5 dana da to nije nista strasno. Dosli mi za 5 dana a on ima strganu ruku i veli on nama kako me nemoze pregledati nek fino odem doma da necu umrijeti. Kad ga onda nije decko bacio preko one ograde na stepenicama nece nikada. Zavrsila sam taj dan kod dr. Tomica u IVF poliklinici. Sto mi je tek onda radio - derao se na mene, vrijedjao me da nije on meni stroj za ispisivanje uputnica i da nisu hormoni bomboni koje on ispisuje kako se meni prohtije...

Koma, bjezite od njega glavom bez obzira.... :/

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jozo je baš pravi Jozo Brutalan je ponekad!

Ja sam još kod njega, više mi se svidjela njegova m. sestra nego od dr. Kovačević (koji kriterij ), a sad mi se ne da seliti, a i ne znam gdje bi.

U svakom slučaju ne bih ga baš preporučila.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nova prvotno napisa
    više mi se svidjela njegova m. sestra nego od dr. Kovačević (koji kriterij )
    kaj tebe muči kod blankice? meni je žena baš cool .

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Prvi utisci, što da ti kažem, krivi kriteriji. Učimo dok živimo

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam bila kod njega na prvom pregledu trudnoće. Obavio mi je ultrazvuk koji sam platila 100 kn ,a na moje traženje računa rekla mi je sestra da ga ne izdaju. Zvala sam HZZO i saznala da ne smiju naplaćivati ultrazvuk. Užas!!!!!!!!!
    Zna li netko koje je minimalno vrijeme koje moraš biti kod nekog liječnika prije nego što se prebaciš kod drugog?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nisam napisala na koga mislim . Naravno , na Jozu Ezgetu.

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Joj da... 100 kn i ne da račun

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da možeš otići kad god želiš, navedeš samo da odlaziš prije isteka godine dana i napišeš razlog.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da ne znam čovjeka bilo bi mi grozno da se o nekome ovoliko ružnih stvari napiše, ali pošto ga znam...zaslužio je...

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno ginekolog ezgeta jozo

moja su iskustva s Ezgetom jaaako loša. Tako da ti savjetujem da što dalje od njega!!!!!!!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam jos kod njega, ali savjetujem kao i moje prethodnice, bjezi sto dalje od njega. ne da mi se uopce pistai bilo sta o njemu, a zadnji put kad sam morala kod njega po uputnicu za trudnicku (prije godinu dana), cak je i MM isao samnom samoinicijativno, jer nije zelio da iko bude zlocest prema meni. interesanto je kako je prema muskim, koji nisu rijetki kod njega u cekaonici uvijek pun duha i nekih cudnih sala. a valjda ti dovoljno govori da u cekaoni imas muskarce, koji su doli mjesto svojih zena/djevojaka/kceri po uputnice, recepte i sl.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    ja sam jos kod njega, ali savjetujem kao i moje prethodnice, bjezi sto dalje od njega. ne da mi se uopce pistai bilo sta o njemu, a zadnji put kad sam morala kod njega po uputnicu za trudnicku (prije godinu dana), cak je i MM isao samnom samoinicijativno, jer nije zelio da iko bude zlocest prema meni. interesanto je kako je prema muskim, koji nisu rijetki kod njega u cekaonici uvijek pun duha i nekih cudnih sala. a valjda ti dovoljno govori da u cekaoni imas muskarce, koji su doli mjesto svojih zena/djevojaka/kceri po uputnice, recepte i sl.
    Da, tako je bio i kad je moj muž bio sa mnom. Izvaljivao neke gluposti da nam je bilo neugodno, a i nismo se odmah ni snašli. Užas! Moram što prije promijeniti doktora. Užas!!!
    Na HZZO-u su mi rekli da u nijednom Domu zdravlja ne smiju naplaćivati ginekolozi ultrazvuk i da će oni to provjeriti na terenu. Naravno, dala sam im adresu Doma zdravlja i zamolila da me obavijeste što se događa. Od onda prošlo dosta vremena, ali nitko se više ne javlja. To je naša lijepa dobra država. Plati i šuti! Ili rikni ispred ordinacije ili na stolu.
    Očaj!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Podižem ovu temu iz pepela samo kako bi sa svima podjelila da sam imala jako loše iskustvo sa dr. Ezgetom koji mi je vodio moju prvu trudnoću. Imala sam dosta komplikacija u trudnoći i jako mi je loše vođen uzv pregled u Vinogradskoj.tako da mi je Ezgeta dijagnosticira koje kakve anomalije na plodu,a najjača mu je blia hidrocefalus.Svaki put kada sam izlazila iz njegove ordinacje plakala sam,a on me je pozdravljao s riječima nebude vam se dijete rodilo normalno.Moj senak ima sada 4 mj i on je posve normalna beba

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja ne mogu vjerovat..... odnosno vjerujem vam da govorite istinu ali se istovremeno pitam pa kako taj dr. uopće radi???? Ak je stvarno takav!
    Ja idem dok dr. Pecića i Samobor i jako sam zadovoljna. Mislim da ni privatnik ne bi bio bolji, ma sigurna sam, osim što ima svu opremu i što bez problema radi svaki put PAPA test i sve ostale testove i pretrage - ima i iskustva i ugodan pristup.... sve u svemu ne bi ga mijenjala ni za jednog privatnika pa taman da mi bude privatnik besplatan.

Ovaj vam je pravi Jozo! Koji odnos s pacijentom! Pa tak ni sa životinjom ne bi smio da je veterinar.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Joj..i ja sam pobjegla glavom bez obzira..žao mi što ga nisam tužila..neugodan,prost,svaki put me lupio po guzici nakon pregleda(goloj naravno! :? )kao,gotovi smo,ma neću nabrajati,uzrujam se jaaako!
    hulja od doktora i čovjeka!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Da ne znam čovjeka bilo bi mi grozno da se o nekome ovoliko ružnih stvari napiše, ali pošto ga znam...zaslužio je...
    X . Kad sam tražila uputnicu za drugi pokušaj IVF rekao mi je " ma ostavi se toga, pusti zdrave žene da rađaju " ..... :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Naravno, dr.Ezgeta .

BellG

Početno

Ja ne bi Dr.Ezgetu mijenjala za ni jednog drugog ginekologa-definitivno najbolji ginekolog,odlično vodi trudnoće a više brine o zdravlju pacijentica nego one same-pa to često i pokaže,što nije negativno već pozitivno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj BellG prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne bi Dr.Ezgetu mijenjala za ni jednog drugog ginekologa-definitivno najbolji ginekolog,odlično vodi trudnoće a više brine o zdravlju pacijentica nego one same-pa to često i pokaže,što nije negativno već pozitivno
    hm prvi post pa ovako nesto

da li nam se to spominjani ginic pojavio na forumu ??????????

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma to je samo sestra...

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj leonessa prvotno napisa Vidi poruku
    X . Kad sam tražila uputnicu za drugi pokušaj IVF rekao mi je " ma ostavi se toga, pusti zdrave žene da rađaju " ..... :shock:
    Ja ovo ne mogu vjerovati
    ...pa pobogu žene, kaj još radite kod njega???
    ...i zašto on još uvijek radi???

Tetka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jos radi!!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Samo da na brzinu napišem da mi se upravo mama vratila s prvog pregleda (šteta što nisam guglala njegovo ime prije nego je otišla),
    prvo ju je opomenuo jer je rekla 'Bože' dok je sjedala,uradio joj papa test i kad ga je upitala za zamjenu spirale je održao lekciju kako se on tim ne bavi :S
    Nikakvu kontracepciju,jer je to grijeh protiv Boga i ubojstvo. A vjerujem da svaki dan smlati debeli odrezak za ručak/večeru.

Šalu na stranu,odakle ovom čovjeku dozvola?
    Čitajući ova vaša iskustva ona je super prošla....

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj caobao prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da na brzinu napišem da mi se upravo mama vratila s prvog pregleda (šteta što nisam guglala njegovo ime prije nego je otišla),
    prvo ju je opomenuo jer je rekla 'Bože' dok je sjedala,uradio joj papa test i kad ga je upitala za zamjenu spirale je održao lekciju kako se on tim ne bavi :S
    Nikakvu kontracepciju,jer je to grijeh protiv Boga i ubojstvo. A vjerujem da svaki dan smlati debeli odrezak za ručak/večeru.

Šalu na stranu,odakle ovom čovjeku dozvola?
    Čitajući ova vaša iskustva ona je super prošla....

da imam NAZALOST iskustava s njim... jako pobozan covijek ... mene je cak pitao jeli su mi roditelji vjernici te koje su vjere zato jer sam imala odnose prije braka... te sam imala nekih problema pa mi je govorio da me decko vara i da me nece lijeciti .... znaci god dana ga nisam posjetila i ne namjeravam doci cu samo po paire da se mogu preseliti ... ( samo kad nadem di )

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

i meni je rekao da netko šara-jer sam usljed krive terapije godinama vukla običnu gardnerellu!!!, vrhunac je bio kad mi je tip tutnuo broj svog telefona u zadnji džep traperica i pozvao me na vikend u Rijeku!!!???Ajme pozli mi kad se sjetim! Da sam ga barem nogom opalila ili pustila MMa unutra..u to doba je bio i sudski vještak( nemam pojma da li je još..) a ja obična balavica.. nisam imala vremena ni živaca gnjaviti se sa ludim čovjekom..

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Moram podijeliti iskustvo koje mi se dogodilo jučer. Inače idem kod dr. Raiča koji je trenutno na godišnjem tako da mi je ovo bio prvi susret s Ezgetom, nadam se i posljednji. Čim sam ušla pitao me dali nosim muško, kad sam potvrdila rekao je kako se nada da će biti svećenik. Nakon još par neumjesnih komentara rekao mi je da legnem na stol da vidimo jel mi dijete još živo. Prestravila sam se. Onda me pitao gdje mislim rodit, rekla sam u Rijeci na solčiću... Onda je počeo: da nisam normalna, da je to izmišljanje, da sam mlada i zdrava i da pođem rodit kao sve normalne žene, da ne izmišljam. Rekla sam da tražim način kako će mi biti lakše i prirodnije, na što je on rekao da bježim od prirodnih zakona jer je Bog rekao Evi da će u mukama svojim djecu rađati i ako ja budem izbjegavala te muke i pođem u Rijeku da će me BOG KAZNITI! U šoku sam još uvijek, ne mogu vjerovati što si taj čovjek dopušta, govoriti mi da će me Bog kazniti jer želim izabrati prirodan porod... Nikad više neću stupit nogom u njegovu ordinaciju! Prva mi je trudnoća, ionako imam sto pitanja, a on me tako plaši...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Svako malo se pojavi po jedan novi ovakakv post sa kritikom i nezadovoljstvom na dotičnog ginekologa. Puno bih više voljela (a sigurno bi bilo učinkovitije) da svoje pritužbe i loše osobne dojmove napišete na nadležne službe kojima on odgovara.
    Dakle, ako želite zaštititi ostale žene od pristupa koji smatrate jako lošim, napišite svoje primjedbe i nadležnim službama. Ovako velika većina njih ne surfa po forumima prije nego potraži ginekologa , pa samim tim nikome ne pomažete da ostvari svoja prava propisana zakonom.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Da, to su mi i prijateljice predložile kad su vidjele u kakvom sam šoku nakon što mi je sve to rekao. Ali kome da se obratim? I imam li kakvih uporišta? O kojim pravima se radi? Nekako mi se čini da je to sve puno muke nizašto...

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

otisla sam od privatne ginekologice kod ezgete na preporuku mamine prijateljice i svoje susjede. Lik me odusevio. Mislim da je stvar kako mi žene pristupamo svojim bolestima i trudnoćama. Smatram da bi trebale puno ležerniji pristup imat u smislu da se ne bediramo za sve nego da se naucimo nosit s tim, jer u vecini slucajeva i same smo si krive za neke stvari. ja imam hpv, i kad sam ga pitala sta je s oralnim sexom za vrijeme terapije on me pogledo i reko ; ko kome? i ja kazem; svak svakome, a on meni; svaka cast, sam ti njega tak dresiraj.. neko bi to shvatio kao nelagodu, al ja sam umrla od smijeha, bas me opustio. il ja ulazim u ordinaciju , i kazem veselo doar dan, a on meni, ajde napokon jedna nasmijesena, i pogleda u papir, i to s necistim nalazima. meni je as to fora, i tek tad se ne osjecam nelagodno za razliku od mrzovoljnih i sluzbenih ginica koji ti se smjeskaju u lice a ko zna sta misle o tebi. zato mi je dobar ezgeta jer je spontan. makar osudujem onaj poziv za vikend u rijeku, al sta sad, cure, nije nam ni prvi krivi ni zadnji uletio. okrenes na salu, ak ne udes i ti bezobrazna. al to ti treba bi kompliment, kolko on zena vidi dnevno da je tee izarao, heheh, salu na stranu. mislim da to ovisi o svakoj od nas , kojoj kakav muskarac pase i i nace, pa tako i u toj struci gdje smo ocito jako osjetljive.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

e zek, optimistična si ti, svaka ti čast. osim što od liječnika ne očekujem, ne trebam i ne želim takav lascivan kompliment, dotični je godinama bliži mom djedu nego tati..poslije njega sam imala 2 predivne, tople, profesionalne ginice.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zek prvotno napisa Vidi poruku
    otisla sam od privatne ginekologice kod ezgete na preporuku mamine prijateljice i svoje susjede. Lik me odusevio. Mislim da je stvar kako mi žene pristupamo svojim bolestima i trudnoćama. Smatram da bi trebale puno ležerniji pristup imat u smislu da se ne bediramo za sve nego da se naucimo nosit s tim, jer u vecini slucajeva i same smo si krive za neke stvari. ja imam hpv, i kad sam ga pitala sta je s oralnim sexom za vrijeme terapije on me pogledo i reko ; ko kome? i ja kazem; svak svakome, a on meni; svaka cast, sam ti njega tak dresiraj.. neko bi to shvatio kao nelagodu, al ja sam umrla od smijeha, bas me opustio. il ja ulazim u ordinaciju , i kazem veselo doar dan, a on meni, ajde napokon jedna nasmijesena, i pogleda u papir, i to s necistim nalazima. meni je as to fora, i tek tad se ne osjecam nelagodno za razliku od mrzovoljnih i sluzbenih ginica koji ti se smjeskaju u lice a ko zna sta misle o tebi. zato mi je dobar ezgeta jer je spontan. makar osudujem onaj poziv za vikend u rijeku, al sta sad, cure, nije nam ni prvi krivi ni zadnji uletio. okrenes na salu, ak ne udes i ti bezobrazna. al to ti treba bi kompliment, kolko on zena vidi dnevno da je tee izarao, heheh, salu na stranu. mislim da to ovisi o svakoj od nas , kojoj kakav muskarac pase i i nace, pa tako i u toj struci gdje smo ocito jako osjetljive.
    Osobno mislim da je ovakav način komunikacije neukusan , neprofesionalan i ćak zalazi u seksualno uznemiravanje, pogotovo kad je rijeć o ginekologu.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma to vam se jozo prijavio i napisao post

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Naravno da zalazi u seksualno uznemiravanje, dok je god žena koje se smiju seksualnim aluzijama dotle će biti i muškaraca koji misle da je to ok

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

danas.net.hr/hrvatska/page/2011/07/10/0368006.html?pos=n0
    Podizem temu jer i meni je interesantna-jedna sam od onih sa kratkim ali "slatkim" iskustvom sa doticnim dr.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •