Pred 3 dana sam bila na FET-u, od jučer imam virozu i temperturu.
Znate li može li to i kako utjecati na implantaciju i eventualni razvoj embrija?
Pred 3 dana sam bila na FET-u, od jučer imam virozu i temperturu.
Znate li može li to i kako utjecati na implantaciju i eventualni razvoj embrija?
Klara, ja te mogu utješiti da sam u vrijeme transfera ostala bez glasa, bila je to najava pred visoke temperature koje su započele na dan kad sam saznala da mi je beta pozitivna. Isto je bio FET.
I evo i nedavno na kraju trudnoće opet virozica, bebici ništa nije smetalo.
Sretno!
Ja bi nazvala ginića ili opću praksu i provjerila je li bolje visoku temperaturu tipa preko 38 skidat ipak lupocetom, barem je u trudnoći meni to, ako se dobro sjećam, bila preporuka. Drugo ništa mi se ne čini zabrinjavajuće. Sretno!
Uzimam Lupocet za temperaturu. Utješile ste me![]()
Ja sam dan nakon transfera imala 38.3, stvarno mi nije bilo dobro. Nista nisam uzela za temperaturu i jos sam sama vozila od Maribora do Splita. Iz tog sam postupka rodila.
Samo ti šaljem pusu Klara![]()
i mislim da je vrijeme da i ja odradim svoj FET
Izgleda da je temperatura dobar znak. I ja sam na dan transfera imala temp. 38, počeli me boliti sinusi. Nisam ništa uzimala već samo oblozi od hladne vode i sve je završilo blaženim stanjem. Za veliku betu!!!
Moja je prijateljica, ako se dobro sjećam, već kad je išla na transfer lagano kurila, ali je doc rekao da na transfer idu bez obzira...
Nakon transfera, u to sam sigurna, dobila je gadnu upalu grla, visoku temperaturu - lupocet i antibiotici...
Danas iz tog postupka ima svoga dječaka
Klara![]()
Hvala cure
Mislim da pad imuniteta može biti dobar za trudnoću - ma i sa Sunčicom sam zatrudnila nakon najgore gripe u mom životu, preboljela sam je baš prije početka stimulacije, ali to je ipak bilo prije postupka. Sad me je temperatura uplašila. No, prošlo je, danas sam još doma samo zato jer me je moja draga kolegica koja slaže zamjene uvjerila da ostanem i dobro se oporavim. Onda na posao, pa će čekanje do bete brže proći.
Snješka![]()
Ne znam jesi li ikada do sada bila na FET-u, meni je prvi puta i oduševljena sam koliko je jednostavno u usporedbi sa stimuliranim postupkom
Nisam Klara, još nikada. :?
Kako si ti? Ima kakvih znakova?
Ne za sad. Ali nikad u životu nisam ovako smireno čekala betuSnjeska prvotno napisa
![]()
Hoćeš i ovaj put kositi travu, gurati namještaj po kući??klara prvotno napisa
![]()
Hoćeš i ovaj put kositi travu, gurati namještaj po kući??klara prvotno napisa
![]()
klara vibriram za Sunčicinu seku ili bracu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snješka, sretno i tebi kad kreneš![]()
Neću. Ali nosim Sunčicu i ne izbjegavam ništa osim kosilice i biciklaSnjeska prvotno napisa
![]()
Hvala na dobrim željama![]()
Klara sretno![]()
Moja je poznanica nakon FET-a dobila vodene kozice i ostala trudna po prvi put, sad počinjem razmišljati kako je upravo to pogodovalo da se plod implantira.
Molim savijet ili iskustva..da ne otvaram novu nemu, a nemu ni u pretražniku, pa samo bi se nadovezala, dakle..čekam da procurim i da krenem sa stimulacijom (Suprefact spray+Menopur), eh sad počelo me peckati grlo i pomalo mi nos curi..
Sva sam jadna..
što da radim jadna, da krenem ili odustanem..
mmaslacak ja ne bi odustala. Čuvaj se ovih par dana da se dobro oporaviš, uzmi vitamina C popij nešto za virozu.
Možda da pitaš doktora možeš li uzet Suprefact u injekcijama jer ako ti je začepljen nos?!
![]()
imaš pp od mene
ne odustaj, meni je tako bilo prije stimulacije u ciklusu kad je začeta Sunčica.
Do transfera ćeš sigirno ozdraviti![]()
Eto dva posta i meni dovoljno!
Sutra još odem doktoru opće, ako ima kakv kratkotrajni antibiotik.Jest da će mi malo pomaknuti ciklus, al bolje i to nego da propadne.
Hvala vam!
Mislim da ti za peckanje grla ne treba antibiotik :?
Klara sretno i neka se tvoji eskimici cvrsto uhvate![]()
Treba, treba, to kod mene tako ide, čim prva dva dana pecka treći je teška upala, tako mi već 17g.klara prvotno napisa
MM isto počeo šmrcati,vidim da se u njemu nešto kuha,pa se bojim da ne dobije temp.(što se tiče spermića),a i da meni ne prenese. A od pon počinjem sa dekapeptylima. Ovo je najgore vrijeme za postupakmmaslacak prvotno napisa
Strike, nemoj se puno opterećivati, ja sam prehlađena uz Menopure i Suprefact spray, pijem i Amoksicilin, muž je isto prehlađen, i ne želi piti ništa osim čaja i vitamina C, da ne uspava spermiće još više, uz to ozljedio koljeno i mora na operaciju, svaki dan ide na vježbe, jedva vozi, baš se nekako poklopilo, al ne dam da mi išta ometa postupak koji je svaki dan sve bliže..Biće kako bude, samo laganini.
mmaslacak prvotno napisa
I moj muž ima ozlijeđeno koljeno,puknuti mišić,morao bi na operaciju al ne želi,dobio brdo ljekova. Samo da mi izguramo još tih mjesec dana![]()
Stvarno nam se baš sve poklopilo pred sam početak postupka
ah shit, cini mi se da me hvata gripa, a za 10-ak dana bi se trebala poceti bosti menopurima.
ako odustanem od ovog termina, slijedeci je tek u 1. mjesecu...
ima li itko ikakav prijedlog?
(ok, nadam se da pusem na hladno, ali vec se od nedjelje gripozno osjecam, boli me glava, oci, grlo..., sopam se vitaminima i nadam da nece planuti)
Pij čaj s limunom i pripremi menopure...
Ako i dobiješ gripu proći će do transfera.
Gripa prije i za vijeme stimulacije ne može ništa štetiti koliko ja znam. I sama sam imala najgpru gripu u životu prije stimulacije kad sam ostala trudna sa Sunčicom, prošlo je već kad sam krenula s prvim folikulometrijama.
Nezgodno će biti jedino ako dobiješ H1N1, jer ćeš morat biti u izolaciji i neće te pustit u bolnicu. Ne zamjeri na šali.... sretno![]()
i ja se bojim te gripe! vec danima pomalo kisem,smrcam,oci me peku ponekad.....pijem dosta caja,meda,vitamina. ubrzo i ja krecem sa puregonom i stalno si mislim sta cu akose pogorsa,a nikako da se otarasim gripa ili prehlade,sta god ej ovo sto ja imam.
![]()
menopuri kupljeni, stoperica u frizideru, spremna sam i zderinjam šipke i mandarine.klara prvotno napisa
a ako prorokcem, hebi ga
bas ti hvala na ovom postu![]()
![]()
![]()
Ja sam nekako počela kašljati. nemam ni temperaturu niti šmrcam samo neki glupi kašalj koji me užasno iritira. FET sam imala u utorak. Zna li netko koji bi sirup mogla piti (u slučaju da sam trudna ) ?![]()
ma ako nije neki suludi kasalj, najbolje ti je iscjediti limun i smutiti ga sa medom u gustu smjesu pa popiti/popapati
Toplo preporučam, ako voliš med, jednu veliku žlicu u usta i pustiti da se topi.
amyx, mozes one isla pastile.
E, da, je li ko pitao doktora što se događa ako je žena već dobrano počela sa stimulacijom i razvila tipa 5 folikula i uhvati je nova gripa - jel' se ide na punkciju ili što se zbiva?
vrlo dobro pitanje! sutra ću pitati svog MPO-ovca. nisam nikad dosad bila paničarka, hipohondri su mi malo ono :/ , ali mene prvi put (iako znam bolje, znam da je sve stvar dobre propagande) strah... eto, priznala sam!ina33 prvotno napisa
Pretpostavljam da će za takve stvari morat organizirat punkcije pred kraj r.v. ili tako nešto... Ako si ti kod Lučija i ako ga dobro poznajem, vjerojatno će šarmantno preokrenut očima na tvoje pitanjeksena28 prvotno napisa
, ali pucaj, to je nešto o čemu su sigurno morali promislit i razvit scenarije. Sretno
!
ksena, hipohondrija je bolest kao i svaka druga.. kao i neplodnost... tako netko i za sve nas moze reci "neplodni su mi malo ono :/ "..ksena28 prvotno napisa
ne bih nista govorila da nemam osobnih iskustava s jednim hipohondrom koji mi je jako blizak, a i nakon mog jaaaaako loseg iskustva u kojem su me slali s hitne kuci 2 mjeseca tvrdeci da mi nije nista, a bilo je nesto grozno, postala sam puuuuno veci panicar i pomalo hipici to je takodjer jedna grozna i velika borba...
P.S. sorry na uletu i OT, ali na to sam osjetljiva gotovo isto kao kad netko pocne trkeljat o MPO jer si ti ljudi isto sami ne mogu pomoci i bore se da bi normalno zivjeli... iz prve ruke sam vidjela tu borbu i isto je za svaku pohvalu...
![]()
kupila sam u ljekarni sljezov sirup, njihov proizvod, garantirano ne šteti u trudnoćiamyx prvotno napisa
kaže teta u ljekarni
Oprostite cure, nova sam ali vas neko vrijeme čitam, može li mi netko odgovoriti dali visoka temp.(39,5) kod supruga (gripa) , koja prolazi, može utjecati na oplodnju s njegove strane (plodni dani su mi za tri dana)...