-
29.3. je bila zadnja M. ciklus mi je inače 28-30 dana. 11.4. smo imali odnos, a taj dan bi mi bila ovulaciju u nekim idealnim uvjetima. 18. dpo sam napravila test koji je bio negativan, ponovila sam 21 dpo i bio je pozitivan, al neka slabašna crtica se nazirala, otišla sam sljedeći dan kod dr i tamo je test bio opet negativan i rekli su mi da najvjerojatnije nije ništa, istu večer sam napravila opet test koji se pokazao pozitivnim nakon 20 min, ali to bi bio nevažeći rezultat, pa sam ponovila opet sljedeći dan 23 dpo i pozitivan. U petak sam bila opet kod dr napravila mi je ultrazvuk-25 dpo ili po M bi to trebalo biti 5 tj i 3 dana i rekla je da na jajniku vidi žuto tijelo, što znači da sam ovulirala, al endometrij je vrlo tanak i vjerojatno ću kroz nekih tjedan dana dobiti M, znači nema gestacijske vrećice nigdje, a koliko znam trebala bi se vidjet...a kad smo napravile test opet pozitivan ?!? nemam nikakvih simptoma osim što su mi sise napete i u donjem dijelu trbuha mi je lagani pritisak.... totalno ću poluditi više od tog isčekivanja dali sam trudna ili ne?! :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma