Tata možda ću ja sad zvučati grubo, ali kako da ti tako pun razumijevanja i konstruktivnih savjeta nisi uspio pronaći bar približno sličnu osobu svojim očekivanjima pa isto tako i primijeniti svoje savjete i očuvati brak?! Vidiš da nije s ve onako kako se čini, i ja ne lebdim, ali svaka ovakva situacija je teška sama za sebe. Ja mogu pristajati na kompromise svakakve vrste pod uvjetom da volim onoga pored mene, a ja voljeti ne možeš nekoga od koga konstantno doživljavaš kritike i dijeljenje savjeta, a sam iste ne može primijeniti na sebi. Moj muž je jedna kritična i nadmena osoba koja misli da se cijeli svijet okreće oko njega i da svi jedva čekaju da njemu ugode, što naproso nije istina. Ali polako, mislim da će ovo odvajanje prvo njemu samome koristiti, eto vidiš, već je naučio sam usisavati i brisati prašinu ( ma što to značilo i kako god to on uspio napraviti) a još ga ja nagovoram da is pokuša sam veš oprati, znaš ono staviti u mašinu i uključiti pa staviti na sušilo....e kad to apsolvira možda budemo imali šanse...nisam neodlučna, nego vrlo odlučna i to me plaši, ali ipak želim čuti razmiošljanja osoba koje su sve ovo prošle, jer one znaju da u ovakvim emocionalnim krizama ne možemo uvijek donijeti prave odluke već češće radimo pogreške. Ja neću nagliti , dobro ćemo razmisliti kako dalje.....