Citiraj Noa prvotno napisa
Ma nisu to zabave sindikalne tog tipa, niti bih takvo šti radila...ja sam tip koji je vjeran, kad to prestanem biti, ili kad mislim da bih to mogla prestati biti , radim ovo što upravo jesam-odvojim se i razvodim se. U mene nema tih sivih tonova koji mogu trajati vječnost, ili volim ili ne. Ali i ja bih njega voljela voditi u društva, samo to uvijek ispadne prepucavanje jer je on nadmena osoba koja misli da je uvijek u pravu, pa bi se i obiteljske fešte s njim svele na to da pazim što ću reći...ja se volim zezati na svoj račun, pa kad vidim da se on ljuti što sam takva ili tako slobodna, prođe me volja za ičim...ne znam, prerazličiti smo, ja ekstrovertirana, volim zezanciju do bola, a on ne i odmah nastaje konflikt....šala u najužem društvu o seksu ispadne iznmošenje intim ih detalja pred strancima....ja tako ne rezoniram! :?
Ja sam ista ovakva samo MM to shvata kao normalnu stvar i on se zeza ali zato zna u drustvu biti :shock: :shock:

Noa meni je drugi brak i vezano za naslo teme NIJE ISTINA DA SU SVI ISTI.Da budem jasna nije moj brak idealan imali smo padova itekakvih ali smo riješili sve ...I tko zna koliko će ih još biti :?

Imam dojam da si i ti tip žene koja se borila dok je smatrala da se ima za sto boriti a digla ruke onog trena kad si shvatila da se nemas za sto boriti.sorry ako griješim