Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Prijava prebivališta novorođenčeta

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Prijava prebivališta novorođenčeta

Svaki tren očekujemo svog pišonju :D pa me zanima sve vezano za prijavu djeteta na mup i dr. Naime, ja sam prijavljena na jednoj adresi, suprug na drugoj, a živimo u stanu koji glasi na njegovu mamu. Ne pitajte zašto je tako,ali bi to trebalo ostati i par narednih godina. Moje pitanje: može li se dijete prijaviti na adresu gdje mi nismo prijavljeni ali živimo jer bi mi to olakšalo i zbog vrtića, doma zdravlja te ostale administracije? Ili, dijete mora obavezno biti prijavljeno na adresi barem jednog roditelja. Imaju li djeca sa područja općine vrtića prednost od onih koja imaju adresu prebivališta na drugoj općini?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

NE mozete prijaviti dijete na adresu na kojoj nijeprijavljen nijedan od roditelja. A ako ste vas dvoje prijavljeni na razlicite adrese za prijavit ga na jednu trebat ce punomoc od onog drugog.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dijete mora biti prijavljeno na adresu jednog od roditelja.
    Drugi roditelj na licu mjesta mora potpisati neku izjavu (davno je to bilo pa se ne sjecam tocno).
    Uglavnom, u slucaju da roditelji imaju razlicite adrese oba roditelja moraju ici u MUP, u protivnom bi samo jedan bio dovoljan

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ispravljam se: nije punomoc nego suglasnost
    a to se napise na poledinu prijave

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

MM prijavio našeg sina na adresu na kojoj sam ja s mojom osobnom.ja nisam ništa potpisivala niti bila s njim.on je vlasnik kuće na kojoj sam ja prijavljena.možda zbog toga nisu ništa tražili.nije mu ni vlasnički list trebao. :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ako ga prijavljuje na adresu na kojoj ste oboje prijavljeni ne treba nikakva suglasnost, samo ako je adresa prebivalista roditelja razlicita

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pa nama je različita.neznam možda su kod nas flexibilni ili je to što tata prijavljuje na maminu adresu a ne svoju

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako su roditelji prijavljeni na različitim adresama, u MUP treba ići onaj roditelj na čiju se adresu dijete NEĆE prijaviti. On potpiše suglasnost da dijete bude prijavljeno kod drugog roditelja.

Ako si u Zagrebu nazovi info telefon od MUP-a, tete će ti sve reći

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

nama je starija kći na mojoj adresi, mlađa na suprugovoj, a stanujemo na trećoj i nitko od nas nije potpisivao nikakvu suglasnost na MUP-u, a niti je bilo problema oko izbora doktora ili vrtića - stavili smo ih kamo smo htjeli.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Da ne otvaram novu temu...
    Moraju li ići oba roditelja prijeviti dijete u MUP?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mm je prijavio ivara na svoju adresu na kojoj ja tad nisam bila prijavljena (lijena, nista drugo), nisam pisala ni punomoci ni suglasnosti niti isla s njim

peso, kakve probleme ocekujes sa administracijom ukoliko dijete prijavis na neku od ove dvije adrese?
    svi ste u istom gradu, jelda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •