-
Pomoc oko alimentacije odnosno pljacke
Pozdrav,
Moj problem je sljedeci. Kada su se moji roditelji rastali moja majka je pocela zivjeti s drugim covjekom koji je isto rastavljen i ima jednog sina od 15g iz svog prvog braka.
Njegova bivsa zena ga konstantno maltretira sudskim pozivima i ne zeli njega i moju majku ostaviti na miru. Nakon rastave oni su podijelili imovinu i on joj je ostavio stan koji po trzisnoj vrijednosti vrijedi oko 80.000 eura. Placa alimentaciju uredno u iznosu od 1000 kuna i to vec vise godina unatrag. Stan koji joj je dao bio je njegova jedina nekretnina u tom trenutku pa su moja majka i on u tom stanu ZIVJELI KAO PODSTANARI tako sto su njegovoj bivsoj zeni placali najam za stan koji je nekada bio njegov. Iznos stanarine je bio 200 eura i ona ih nikada nije prijavila kao podstanare. Tamo su se zadrzali vise od 1g i svo to vrijeme placanja tog stana bivsoj zeni je placao i alimentaciju za sina. Nekada se znalo dogoditi da su bilo potpuni bankrot zbog toga. Cesto su se svadjali i to me strasno zivciralo. Bit ovoga je da ta njegova bivsa zena opet tuzi i u tuzbi navodi kako joj on nije placao alimentaciju i kako joj on nista nije pomagao oko djeteta a to nije istina. Problem je sto oni nisu cuvali uplatnice od te alimentacije vec imaju samo za 3 mjeseca unatrag i sad se moraju vuci po sudu s tim i dokazivati sve to. Ona trazi povecanje alimentacije na 2000 kn jer joj ovo nije dovoljno. Ne trebam napomenuti kako ona ima kucu, a sad naravno i stan koji je dobila nakon rastave.
Pitanje je postoji li ikakva mogucnosta da se to maltretiranje od te zene zaustave.
Na forumima cesto citam kako ocevi ne placaju nista i kako majke pate ali ovo je obrnut slucaj i ta zena nije normalna sto sve njima radi s tim tuzbama.
Njen jedini cilj je unistiti njihov zajednicki zivot.
Postoji li nacin i mogucnost protutuzbe ako nista onda bar za dusevne boli koju im je ta njegova bivsa zena nanijela!!
Ovo vise nije normalno.
Ako itko moze da mi da kakav pametan savjet ili kome da se obratim za pomoc bio bih mu zahvalan do kraja zivota.
Ne mogu vise gledati kako ih ta zena unistava i zelim stvari preuzeti u svoje ruke jer oni ociti nisu sposobni ili imaju nesposobnog odvjetnika
Unaprijed hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma