Jelena sretan rođendan!!!![]()
![]()
aaaaaaaaa torta je super,jesi sama radila?**mial** prvotno napisa
slikicekao uvijek predivni
Jelena sretan ti rođendan!!!
![]()
![]()
![]()
MB, listala sam u subotu stariji broj nekog magazina o djeci (srpanj 2007.) i naletila na sliku tvoje bande! Kako su samo slatki bili na toj slici...![]()
Točkica ~~~~~~~~~~~~
Mial prekrasni ste mi - zakaj morate u photoshop?
Marehvala
Ma lako za to.Modesty Blaze prvotno napisa
Nego, jesi ti to njih dala u manekenske vode?![]()
Hvala svim na čestitkama mom veeeeeeeeelikom dečku!
Izvješće s proslave glasi ovako (da opet ne pretjeram u širinu):
najeli se, neki i napili, puhao vjetar i ugasio svjećice umjesto patrika, bilo veselo, dijete cijeli dan trčalo na zraku i bilo sretno, presresno (a ostalo uopće nije važno), još k tome čitav dan nije spavao jer tko bi imao vremena za tako nešto dosadno i zaspao u autu kad smo išli doma u pol 9 navečer, mama preko vikenda dobila 2 kile i uopće nemojte očekivati nikakve slike jer sad stvarno više ne stanem u kadar![]()
MB, a znala sam da sam vas već prije negdje vidjela.
mial, pa ti si to smršavilaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: torta mrak, još ako si je sama radila![]()
ja takvu ne znam ni nacrtat
![]()
JELENA SRETAN ROĐENDAN!![]()
mial torta :shock: :shock: kako je neko reko,ja to ne bi znala ni nacrtati,svaka čast!bebaKiar veliki i ozbiljan,a Kala kao
,ali kako kažeš izgled vara
![]()
~~~~~~~~~~~~~ za tatu!
Ma nisam ali kako radim sa novinarima i imam dugi jezik tako se i volim hvaliti (ak nikaj drugo) sa izgledom svoje djece![]()
![]()
Nego jako sam vam tužna.... Ako znate kolegica sa foruma je izgubila muža u prometnoj i ostala sama sa - trojčekima! Katastrofa - kaj te sve ne može sustići![]()
:shock:Modesty Blaze prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
kako tužno
Strašno![]()
Kod nas isto loše vijesti. Zloćudan je, ne znamo ništa više osim toga.
Isplakala sam se ali posao me izvlači. Doma svi ok, hrabro se drže.
JELENA, SRETAN RODJENDAN!!!![]()
Danas samo loše vijesti.
Točkice, baš mi je žao!![]()
Tuzno, pretuznowana prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Tock , drz se![]()
![]()
Zaista sve same strašne vijesti![]()
Točk-žao mi je,ali nema predaje,sad samo hrabro i uz njega i treba vjerovati u oporavak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Mial- :shock: torta je savršena,svaka ti čast!
I kao što neko reče,fakat si smršavila :D prekrasni ste svi troje![]()
Odoh se malo osunčati na terasu 8)
Točk,![]()
. Znam kroz što prolazite! Jedan veliki zagrljaj ti šaljem.
.
MB, nikad ne znamo što nas čeka iza čoška. Pretužno.![]()
Mial, preslatki ste!a torta, vauuuuuuuuuuuuuuuu.
Naše slikice s rođendana stižu sutra.![]()
Točk,![]()
. Znam kroz što prolazite! Jedan veliki zagrljaj ti šaljem.
.
MB, nikad ne znamo što nas čeka iza čoška. Pretužno.![]()
Mial, preslatki ste!a torta, vauuuuuuuuuuuuuuuu.
Naše slikice s rođendana stižu sutra.![]()
Točkice držte se.... Možda sve prođe dobro, možda su ga rano uhvatili.
JELENAx 10000000000
![]()
kakve tužne vijesti...
nedavno je od našeg kuma rođak poginuo...isto na motoru... ostavio za sobom dvoje djece, stariji mu najesen kreće u školu
ja mrzim motore, poludim svaki put kad mm dođe na ideju da ga kupi
znam, nesreće se događaju, ali na motoru je čovjek tako krhak i nazaštićen a svi koji ih voze misle da su besmrtni...
točk![]()
a evo i jedna lijepa vijest
bit ću 2. put ujna
šogi je opet trudna, a prognoze za 2. trudnoću su bile poražavajuće...policicstični jajnici, folikuli se nisu vidjeli i sto čuda
to će biti 4. dijete u našem dvorištu u 4godine
bit će veselo...
a baki i dedi neće biti lako![]()
Jelena, sretan rođendan
yas, super vijesti.
Ostalo![]()
![]()
Točkice,![]()
Leda je jutros prolila kavu po tipkovnici i ne radi mi slovo a, kopipejstam i nemogu više.....
potpiswana prvotno napisa
Paulita prvotno napisa
![]()
a i poprsje vanserijsko, ne mogu a ne primjetitit![]()
jer to samo dok dojiš ili i inače ?
mene kad vide odmah zaključe da ne dojim![]()
a kad kažem da lu uglavnom samo sisa svi su :shock:
tako sam i ja izgledalayasmin prvotno napisa
![]()
Meni neki dan susjede od sveki govore "ki bi rekal, niš cic a tuliko dugo dojiš...".wana prvotno napisa
evo me samo na kratko
Jelena sretan ti 3. rodjendan! :D :D :D
Yasmin![]()
Tockice grozno![]()
NINA80 salata(samo jos je mala)
al zato je mladi luk jos malo za cupati 8)
mial torta je mrak![]()
a ti super izgledas i jako me podsjecas na moju skolsku i sadasnju prijateljicu iz Os![]()
dobro jutro!
samo ću kratko,komp jučer popodne nije radio!![]()
~~~~~~~~~~~za one loše vijesti,i da ipak završe dobro!![]()
mial meni bilo neugodno komentirati poprsje,ali stvarno sam ostala :shock: ,u pozitivnom i ljubomornom smislu!![]()
noćas se desilo nešto strašno!Ela je pala zajedno sa kolicima,ja sam uspavljivala Ivana,kad sam čula tresak!M.M je preskako Ivanove kamione,i zapeo za kolica u kojima je Ela spavala i prevrnuo ih!
ona je naravno u vrisku,M.M u infarkt a ja 100 pitanja!uglavnom nije joj ništa,nije se udarila,samo se uplašila!
Kako se vaši trogodišnjaci ponašaju u gostima?
Naime,jučer smo bili u gostima kod dobrih prijatelja gdje su također bila dva trogodišnjaka.Dečki su se uglavnom lijepo igrali jer su doslovno od rođenja bili skupa i nije bilo većih problema.E sad...ono što pitam je vezano uz hranu...došli smo oko pola 6 i bili do pola 9.Prije dolaska je Roko ručao kelj i meso i pojeo sigurno 10-tak velikih jagoda.Čim smo ušli je vidio trešnje i pojeo poprilično.Nije prošlo dugo a bacio se na flips (koji jede samo kod nekoga) i to je trpao u usta,zatim je došla kifla na red,pa cijela krempita,da bi na kraju pojeo i hrenovku i šnitu kruha,te sve to završio sa još pola krempite.Kad smo došli doma,mm je večerao pa je od njega žicao još pola jogurta ,pola šnite kruha,malo šunke i sira!! Nije li to previše?Mislim i inače on puno jede,nemam ja ništa protiv,ali ovako trpati u sebe,bez ikakvog reda...grozno!!!
A najgore mi je što svi samo viču da ga pustim da jede koliko hoće.Pa pustim ga ja,ali ipak mislim da je malo too much... :/
A samo da vidite kako on uživa dok jede....
I da samo napomenem da su druga dva dečka pojela svega par trešanja i mooožda još zalogaj nečega za svo to vrijeme!!!
uvijek je drugdje slađe![]()
nebrini proći će ga
i moj pojeo neku večer cijelu mjericu jagoda :shock: mislila sam možda če ga bolit stomak al ništa taj ima bolju probavu neg ja
imali smo i trešnje,strpao komplet trešnju s grančicom :shock: pa nikako da skuži da treba baciti košticu...
danas smo odnjeli bočice u bojama uče boje,on ih još uvijek brka jedino mu je sjela cuvena-crvena
jučer razgovaramo o moru gdje ćemo i kako treba navratiti u agenciju a on
- neću ići na more
-neću se kupati u moru![]()
trak, ovo što si nabrojala bi Lovri bilo dosta za dan-dva.U gostima ili doma - sasvim svejedno.
Btw, rezultat prošlotjednog proljeva: pao je na 15,5kg (u robi, patikama, pelenama).
Trak zakaj te to brine. Bar je jedan. A kad moji termiti negdje dođu? Ja takve izlete iskorištavam za probavanje nove hrane koju nema šanse da probaju doma
Jučer su dečki poštemali cijelo slatko vrhnje (tj šlag) a DOra 2 zdjelice jagoda. Kod mene su se podjelili: Dora jede jagode, Mislav jede šlag, a Domagoj jede jagode sa šlagom![]()
Lovre rijetko kombinira više vrsta hrane. Npr. za ručak: prvo pojede salatu, onda pojede krumpir... Čak i 'sendvič' jede u fazama: prvo pršut, onda kruh. Jedino kruh s maslacem jede 'u komadu', po defaultu. Za sve ostalo treba neki turbo poticaj.Modesty Blaze prvotno napisa
Bokić!
aaaaaaaaaaaaaaaa napokon, jučer cijeli dan nisam imala net - uh pop*** sam i shvatila koja sam ovisnica![]()
![]()
hvala, hvala cure puno hvala![]()
![]()
torta - netko je pitao - da sama sve radila + 7 vrsta kolača ( kuglice bijele i crne, hola kocke, olfo kremšnite, mađarica-ali na moj naćin, žarbo, bajadera )
poprsje - pa i inače imam dobru 3, al dok dojim ogromne su, a s Kalom su bile i veće 8)
i kako ste mi rekle da sam smršavila išla sam se vagati i u ovih tjedan 2 kg manje :shock: :D :D :D , a i već duže pazim da izbjegnem večernje prežderavanje to me najviše ubija, a i slatko sam smanjila ( osim sad kad treba još ostatke malo pospremiti)
Trak tako i Kala samo bi jela kad dođe negdje, a i inače kad ju primi nemožeš ju nahraniti. evo jutros nije otvorila ni oči kak spada već je tražila doručak, al ja ti se ne brinem baš nek jede jer ona nema sekunde mira pa to sve potroši. jedino pazimo da se nezaigra shranom pred spavanje.
MB vidjela sam za onu mamu, pretužno![]()
![]()
![]()
a MM neki dan kupio skuter, već sam mu 5 x nabila na nos ovo iz straha.
Točkice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vjerovatno sam nešto zaboravila, al nemam pojma - mamnezija![]()
![]()
![]()
Žene, danas je onoj mojoj prijateljici amniocenteza pa vas molim malo vibri da sve prođe u redu, da bebica bude zdrava i da ne bude posljedica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wana prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
T, bebici i tebi želim da sve prođe u najboljem redu!![]()
~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebačai mamu!!
Zaboravih napisati da je pojeo i dosta štapićai tako je oduvijek,neće ga proći ziher! Samo ga doma mogu kontrolirati,odnosno nikada ne stavljamo pred njega ništa jer znamo da će nestati u sekundi
![]()
Mislim da je sad malo preko 20 kg ! A od svoja dva trogodišnja frenda je veći za pola glave i teži bar 4 kile....majko mila na koga je to dijete tako veliko :shock:
Kaže meni jedan čovjek jučer :"Jel to vaš sin ili ga samo čuvate?"![]()
![]()
Standardno.traktorka prvotno napisa
Prošlo ljeto na plaži sam Lovri davala jabuku u komadu a bakica kraj mene svom unuku (ipak nešto mlađem od Lovre) miksanu. Zabrinula se hoće li neiskusna dadilja udaviti nemoćno djetešce.![]()
da u podsezoni,bez mm,sigurno idemo oko 20.06 tako smo bili i prošlo ljetoyasmin prvotno napisa
u sezoni idemo svi troje al ne na Vir
da se priključim
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~ za mamu i bebu!![]()
baš Van zavidim na planovima za more,mi ćemo i ove godine na Dravu,imamo prekrasnu pješčanu plažu,pličaka i samo nekoliko km od kuće
za đabe!!!
![]()