Predavanje M. Odenta me zaista oduševilo (čak sam se mogla opet zamisliti trudna :shock: ) ,čovjek je toliko smiren,ugodan,i najvažnije izuzetno dobro prenosi informacije.Ja sam bila oko sat i pol i baš mi je bilo žao što sam morala otići. Naravno cijelo predavanje je na engleskom a ja sam kasno skontala da su se mogle uzeti slušalice jer je bila prevoditeljica,ali sam se iznenadila koliko dobro znam engleski .
Bilo je govora o carskom rezu,nekada i sada,kako se to prije radilo i da je za takvu operaciju bilo potrebno i sat vremena a danas je to manje više rutinski.
Naravno,najviše me oduševila priča o prirodnom porodu (pogotovo od čovjeka koji mislim da ima preko 70 godina). Govorio je o tome kako je porod zaista nešto prirodno i da nema potrebe za indukcijama te za svaki detalj je našao usporedbu! Teško mi je ovako vam prenijeti tijek predavanja ali zaista je bilo super! Vrlo je lijepo rekao da je jako važna psiha,zatim okruženje u kojem žena rađa i atmosfera. Pošto sam morala otići,ne znam jer bila kakva rasprava ili samo predavanje,a koga zanima,vjerujem da će biti neki sažetak na topicu vezanom za tu temu!