trudnoća - super, puno bolje podnosim nego prvu. Pretpostavljam da zato jer sam puno opuštenija i ležernija i sad ipak znam što me to ruknulo po bubrezimayasmin prvotno napisa
Puno sam pokretnija jer sam ipak dobila manje kila. Baš jutros gledam nalaze iz prve T i skužim kako sam sad u 23.tj na +6, a prošli sam put već bila na +10
ja :D :D :D
Zapravo, kad malo bolje pogledam ne bih ni znala da sam trudna da se ponekad ne zapušem bez razloga i da me toliko ne pogađaju ove meteorološke promjene![]()
Rodit ću vrlo vjerojatno opet u vinogradskoj, zato jer moj privatnik ima tamo svoje doktore a to mi je kao važno jer zapravo uopće tamo ne spadam. Iako kad čitam ove divne priče sa SD i Varaždina, uhvati me razmišljanje. Zasad mi je malo rano odlučiti, ali kako sada stvari stoje još uvijek su sve mogućnosti otvorene.
Nadam se da neću tako skoro na preglede u bolnicu. Zadnji sam put išla tek u 36.tj. i kad malo bolje razmislim i to je bilo bez veze. Tek na 3. pregledu u bolnici u 39.tj. su mi radili amnioskopiju (2 dana prije nego sam rodila), a ova prva 2 puta su me samo ubijali u pojam kilama i tlakom - a na kraju se pokazalo da ni jedno ni drugo nije bilo ništa zabrinjavajuće (kile +16, a donji tlak 95 - sad mi moj gin kaže da sve ispod 100 nije bed). Taj mi je dio trudnoće ostao u gorkom sjećanju.
Patrik je zapravo sve oduševljeniji idejom da ćemo dobiti bebu. Svaki dan mora gledati cice. sad ih je već odlučio i kušati :shock:![]()
što s obzirom da uopće nije bio cicavac, ne znam kako da si objasnim, ali dam mu. Trbuh mora svaki dan dirati, ponekad ga mazi, ponekad je grub, ali zna da ga ne smije stiskati i sl. ponekad ga ćopi da je on mala beba, a beba je veliki dečko
i tak. Svaki dan nešto novo i drugačije, ali nekako vjerujem da će recimo biti u redu..........nadam se.