Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 211

Tema: ZPB 2005., 58. dio

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pelene - nema nikakvih zbivanja na tu temu. Osim što ih i dalje redovno kupujemo i presvlačimo. Krajem lipnja ću imati slobodan produženi vikend (5 dana) pa ih planiram tada skinuti. Odmah sve. Uz dan-dva priče prethodno skidanju. Drž'te nam fige.

MB, ma kakva depresija u petak popodne?! Evo ti jedan

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

prošlo ljeto nije nam išlo i reko ostaviti ću,nikakva tragedija ima fore do drugog ljeta...prošla godina, ostalo sve isto
    slušam mame pričaju `sam je rekao da neće više pelenu`i sl.,
    kak ću ga osvijestit nisam pametna,nikako da stekne instinkt da to mora obaviti negdje drugdje
    jel tko koristi one pomoćne stepenice za wc školjku?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mare hvala. Ma čovječe svi nekaj nezadovoljni igraju se zakulisne igre podstavljaju kajle - ma fuj

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Još sat i po i nećeš ih vidjeti dva i po dana....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Mare hvala. Ma čovječe svi nekaj nezadovoljni igraju se zakulisne igre podstavljaju kajle - ma fuj
    ja jučer imala napadaj TOGA, al danas sam flegma ko špricer, jedino što ja imam jedan jaaaaaaako veliki feler, a to je da radim i "živim" s istim ljudima i ne mogu nikamo otić da me ne prate i da malo odmorim živce od toga (da ne bi bilo zabune, ovo se najmanje odnosi na MMa).

jooooooooooooooo, jesam vam rekla da je MMu neki dan iskočio jačmenac umrla sam od smijeha.............nisam nešto bila ljuta na njega, ali baš smo nešto raspravljali oko rođendana, pa je on imao svoje viđenje događanja, a ja svoje i eto............hm..................drugi dan, probudi se sav natečen

"srdžba i moć trudnice - mit ili istinita legenda"

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

NINA80, ja ih planiram skinuti i gotovo. Valjda će za koji dan skužiti da mu je bolje obaviti to negdje drugdje nego u gaće. A u međuvrmenu ću čistiti i prati...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    MMu neki dan iskočio jačmenac umrla sam od smijeha.............nisam nešto bila ljuta na njega, ali baš smo nešto raspravljali oko rođendana, pa je on imao svoje viđenje događanja, a ja svoje i eto
    Pretpostavljam da rođendan ide 'po tvojoj shemi'... 8)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    NINA80, ja ih planiram skinuti i gotovo. Valjda će za koji dan skužiti da mu je bolje obaviti to negdje drugdje nego u gaće. A u međuvrmenu ću čistiti i prati...
    Skini i više mu ih ne vraćaj pod bilo koju cijenu.............nek zapišava, mijenjaj gaće, robu, briši, podmeći gumene plahte, ručnike.................ali što god da se događa ne odustaj i ne odaj da te zabrinjava, ljuti, izbezumljuje - pokušaj bit flegma. S vremenom će prihvatit!

Po meni je jedini razlog vraćanja u pelene neki zdravstveni problem, tipa zadržavanje, refluks...............a spreman je sigurno, u to uopće ne moraš sumnjati (recimo meni je to s 2 godine bila glavna dvojba, ali s 3 više vjerojatno nije to problem).

Ja ga čak ništa nisam niti pripremala, samo sam jedan dan na moru kad smo se digli skinula pelenu i odonda je nisam vratila niti jedanput unatoč zapišavanjima i zakakavanjima koji su još neko vrijeme potrajali.
    Sada mogu reći da smo to zaista riješili u rekordnom roku uz minimalne probleme.

Sretno!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Citiraj Stijena prvotno napisa
    MMu neki dan iskočio jačmenac umrla sam od smijeha.............nisam nešto bila ljuta na njega, ali baš smo nešto raspravljali oko rođendana, pa je on imao svoje viđenje događanja, a ja svoje i eto
    Pretpostavljam da rođendan ide 'po tvojoj shemi'... 8)

ne znam, vidjet ćemo sutra :/

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

za razliku od 1. trudnoće na uzv sam bila 4 puta, pregledu minimalno a da me ne pošpotaju
    amnioskopiju na sd-u koliko sam skužila ne rade, ja oba puta puno prenjela niti jednom mi je nisu radili, a uzv nakon termina je trajao doslovce 5 sek, samo da se provjeri kol. plodne vode

cure pelenaša...skinite i gotovo, pripremite se na zapišavanje i ino ali mislim da će ići lako, oni su već veliki dečki začas će skužiti da biti mokar i ukakan nije 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    što se tiče tripl i dabl testa,prvi put nisam radila,i jedino se opterećivala da mi beba nema neki genetski poremećaj,a sada sam preko štele(kolegica ga radi),napravila i dabl i tripl i sve o.k!
    Zašto preko štele? Ja sam to obavila najnormalnijim putem,tj. na uputnicu!Takva pretraga je omogućena baš svima,samo žene uglavnom ne znaju za nju ili ju ne žele.Ja sam željela znati za eventualne poremećaje koje su vidljivi tim putem. Da nisam,ne bi ni išla.
    Ja u svemu volim mogućnost izbora.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Stijena, ječmenac me nasmijao Bome si moćna trudnica!

Pelene....ostavila sam ga par puta bez i naravno da se zapišao. I onda viče da mu stavim pelenu :/ I svaki put mu objasnim da me drugi put pita i da ćemo na tutu, da se neće smočit (rasplače se kada se upiša). Ali, odlučila sam da idem u kupovinu gaćica, toplo je, ako se i zapiša oprat ću, presvuć ga i to je to.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi evo treću noć guramo bez pelene i super ide. U 5 ujutro sam se probudila, htjela je piškiti, obavila, popila malo mlijeka i sve 5.
    Mlijeko sam smanjila na svega 1 dcl prije spavanja i tokom noći, znači srezali smo to za 50% jer inače bi bilo svega.
    Što se testa tiče, ja sam išla iz znatiželje, platila 300 kn i to je to.
    Ne bih opet išla.
    Inače sve ok ali sam napeta jer čekamo nalaze bronhoskopije mog tate i ludi smo svi.... Izgleda je tumor na plućima, daj Bože benigni.......

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajme Točk koje užasne vijesti
    Nadam se od srca da će sve biti u redu i vibram da nije ništa opasno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I ja......
    Nisam ni mislila to spominjati ali teško da o bilo čemu i razmišljam zadnje dane, tražim po netu informacije, čekam.....Ubija ga kašalj i bolovi a najviše to čekanje i neizvjesnost.
    Dida

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Točk-jedino što znam je da nema predaje...a svi vi mu morate biti najveća podrška.I mi sa sveki idemo dan po dan,malo je bolje,pa opet loše. Život joj se promijenio iz korijenad vesele žene,pune života,čini mi se da je ostala samo užasno uplašena krhka žena,koja se psihički nažalost uopće ne može nositi sa bolešću.
    Razgovarajte o svemu,informirajte se,tražite druga mišljenja,sve što sam nekada mislila da neću ni pomišljati,sad mi zvuči logično.
    Kad su nalazi gotovi?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Trebali su biti 06.05., navodno nikad nisu na vrijeme. Čujem da znaju tražiti i ponavljane bronhoskopije, CT ćemo obaviti privatno u ponedjeljak. Mi smo svi jaki oko njega i znam da će biti sve ok ali boli ga cijelo tijelo od kašlja, propao je psihički u samo dva tjedna.
    Uf, teško mi je i misliti, ajmo na vedrije teme...
    Hvala na podršci.....

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

za tvog tatu~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za bolje nalaze~~~~~~~~~~~~~~~

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa

cure pelenaša...skinite i gotovo, pripremite se na zapišavanje i ino ali mislim da će ići lako, oni su već veliki dečki začas će skužiti da biti mokar i ukakan nije 8)

iznenadio me čestitkom povodom majčinog dana
    prstićima temperama otapklali cvijet,latice u bojama i veliko sunce
    sve uz stihove
    primi draga majčice
    ovaj lijepi cvijet
    budi zdrava,vesela
    moj si cijeli svijet.
    od sreće

danas je kod mojih
    ja ću na terasi hvatiti boju 8)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    Haribo gdje imaš vrt ako živite u zgradi?
    vrt nam je u jednom "Garten-naselju" ("sklop" od nekih 500 gartena sa kucicama)
    udaljen je oko 5 km od stana
    inace ima dosta takvih naselja u blizini naseg grada
    nama je bila zelja imati Garten i uzivati u prirodi
    naravno i grilati 8)

Tockice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stijena za jecmenac i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za TM

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo se danas napokon družili sa Tetamajom i Ivanom u pariću. Za prvi put su bilo ok,iako mi se čini da su skroz različitog temperamenta...naravno tu mislim da je Roko puno temperamentniji a Ivano mirniji,čak ga je Roko uspio i rasplakati
    Ali s obzirom da je Roko navikao biti sa svojom ekipom koja je vrlo slična njemu,mislim da je sve bilo ustvari ok.
    Nadam se da će drugi put biti bolje

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme šoka od filmica,neka knedla u grlu!

da druženje je prošlo dobro,ali dva različita svijeta!Ivano je poslje objasnio da se rasplako jer mu je Roko bacio kamion!
    sad kad sam upoznala Roka,uvjerena sam da će Ivano biti onaj koji će biti u vrtiću u kutu!
    možda bi ga trebala više forsirati,da se druži sa vršnjacima,možda se opusti,ali mislim da mu treba vrijeme za prilagodbu!
    on je onaj tip da prvo voli iz sigurnosti moga krila proučiti situaciju,a danas to nije stigao!
    drugi put će biti bolje!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bok cure
    Tock , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tatu!!!
    Trak, tetamaja , super za druzenje

O kakvom se to filmicu radi? Ja bih isto pogledala

Sad da se i opet malo pojadam.
    Vanja je zadnjih par dana totalno drugacija Vanja
    Ni MM ni ja vise ne znamo kako da se postavimo , kako da reagiramo.
    Kaj joj god velim , nista ne slusa, sve radi po svom.
    Kad joj Luka nesto neda , udari ga gdje stigne.
    Sad mu je pocela pokazivati jezik i pljuvati :shock: .
    Ne znam gdje je to vidjela , Luka to nikad nije radio.
    Kad pokusam s njom razgovarati , onda mi veli: "E bas te necu slusati
    tralalalala."
    Zadnjih par dana samo plac u kuci , malo Luka, malo Vanja.
    Nadam se da je to samo neka kratka faza jer stvarno nisam navikla
    na takvu Vanju

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo napokon i mene :D :D :D
    odradismo i to , nakon priprema i kad je sve počelo malo po malo sam počela normalno disati bez grča u želudcu, a kad sam noćas u pol 2 sve očistila bla sam tako sretna i poletna ko leptirić

PATRIK sretan rođendan!!!!!!!!!!!!!!
    nadam se da je jučer prošlo sve super i po maminom na feštici, tak da tata nebi opet dobio ječmenac

Točkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tatu!!!
    ali ako bronhoskopija bude i loša nije kraj svijeta. ako se sjećaš moga dide bio je među otpisanima. danas nema ničega ( 5,5 godina je prošlo od početka ) i eno ga uživa u toplicama , zračenjem su mu povrijedili živac pa čak nije mogao ni sa štakama hodati, a sad se diže i sam iz kreveta. to što je olabio, smršavio za tu bolest je normalno pa čak i dobro. da sad puno ne pišem ovdje, slobodno pitaj na pp sve što te zanima.

tetamaja6 i Trak :D za druženje i
    šaljem vam jedan zavidni smajlić

mama27 da te utješim i mi smo već par dana u nekoj jako čudnoj fazi.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-avatar mi se sviiiiđaaaa 8)
    Super za dobru proslavu i željno očekujem slike svih onih slastica i svih vas naravno!!

Mama27-nemam savjet,strpljenja,vjerojatno iskušava dokle može ići. Samo razgovarajte stalno o tome,vjerujem da će proći,pogotovo jer Luka to ne radi

PATRIK SRETAN ROĐENDAN :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mial, super za proslavu :D

PATRIK SRETAN ROCKAS !!!!

Kaj se tice Vanje, stvarno se nadam da je to samo neka kratka fazica .
    Mi smo danas cijeli dan doma, spremamo se rostiljati, dok se MM vrati s bicikliranja.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Mial-avatar mi se sviiiiđaaaa 8)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zdravo veliki i mali.
    Mi gotov kao i svaki vikend u nekom bedaku,juce smo bili kod stomatologa,cak 3x u roku od 3h .prvi put nece ni da sjedne,ajd malo razgledamo i kuci,pocne ju bolit,vratimo se,na zive muke sjedne na stolicu ali nece otvorit usta,malo joj stavi lijeka i hajde kuci,zaspi,probudi ju bol,vristi place,trlja nogom o nogu,trese se,kazem joj da moramo dr i da to mora obavit ,dodjemo do dr,ona opet po svom,nije bilo drugog izlaza,morali smo joj otvoriti usta i otvoriti zub da izadje ona upala koja se pocela stvarati,znam da cete pomislit da sam najgora mama na svijetu i sama se tako osjecam,ali u petak niko od nas nije spavao cijelu noc,cvilila je kao maca,nisam nam mogla priustit jos jednu takvu noc,jer nije pomagao niti gel niti sirup ,jako jako sam tuzna,toliko sam vodila brigu o njenim zubicima i eto ,a iste probleme sam imala i ja kao dijete .

~~~~~~~~~~ za nalaze Tock

Patrik jos jednom sretan,sretan
    velika svima

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dobro jutro/dan!

PATRIK SRETAN ROĐENDAN!!!
    ~~~~~~~~~~za M.M-a da prođe ječmenac sad te se sigurno "boji"

mama27 uvjerena sam da je faza,puno priče i ljubavi,i strpljenja

kod nas danas mirno,muški otišli u zoo,mala u krpe,ja laganini kuham i šaltam po forumu!
    samo da kažem,jučer je M.M ostao sa Elom,dok smo ja i sin bili na druženju i kupovini,i mala mu je spavala 2,5 sata !ja sam dojurila kući misleć da djete gladna urla,a male se tek probudila
    da ne mislite da nas dugo nije bilo,otišli smo u pola 10,a vratili se u pola 1!
    a on kuka kako je mala zahtjevna,kad su sami(kao fali joj sika )

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Patrik sretan ti 3. rodjendan!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

PATRIK SRETAN ROĐENDAN :D

trak i tetamajo zavidim

za Ajnin zubić~~~~~~~~~~~~~~

mial malo opširnije izvješće

haribo za vrtlarstvo,kod mene već ima salate,kod tebe?

mama27 za film pošalji maruški pp s mail adresom pa će ti poslati

svima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    znam da cete pomislit da sam najgora mama na svijetu i sama se tako osjecama
    :shock: ti mora da se šališ?? Pa samo si htjela najbolje za nju!! Vjerujem da je bila koma situacija i uopće ne mogu zamisliti da smo mi to morali proći!! Svaka čast što ste ipak uspjeli!! Mislim da bi Roko i rukama i nogama išutao sve oko sebe samo da mu netko priđe s nečim takvim blizu usta!!
    Ja za sad ne primjećujem ništa da se crni u ustima,ali nisam ja stručnjak tak da je svašta moguće,ribamo ih redovno,ali on jede općenito puno svega a pogotovo slatkog!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Patrik, sretan ti rođendan!

mial, i meni se sviđa avatar

Piišem kasije, Lovro mi se vješa oko vrata.....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bobcice , bas mi je zao da vam se to dogodilo.
    A je li joj sad bolje?
    Mi isto ribamo te zubice, za sad ni Luka ni Vanja nemaju karijes.

Danas popodne su bili prijatelji kod nas . Imaju dvije curice , 8 i 12 godina i vole se igrati s Lukom i Vanjom.
    Tako su Vanju vozikale danas po dvoristu u kolicima i nakon nekog vremena skuzimo da Vanja spava .
    Posto je bilo vec pola sedam, samo sam ju premjestila u krevetic i dalje je nastavila spavati.
    Sad se vec mogu pripremiti na budjenje u pet ili sest ujutro :/

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

PATRIK pusa budućem big brotheru!
    stijena evo i tebi za sinov ročkas i majčin dan

svim majčicama isto šaljemo puse

mi imali bizi vikend
    danas 1. pričest mog brace, jučer, 2. ročkas male frendice, bilo je super, u dvorištu, puno klinaca, a mi odrasli smo se baš lijepo napričali, skupilo se cijelo društvo

inače smo non stop vani pa se i slabije javljamo, ili smo u dvorištu ili u šetnji
    nosevi nam cure ko ludi a mi smo 8) i brijemo po svom...

pusa svima!

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dobro jutro!

sad sam počela pisati i prije Traktorke!šta ću kad klonci ranom zorom,ovaj put Ela! lako njima,kad spavaju od 9,a ja vilenim do ponoći 8)

kod nas ništa nova,jučer sam se zaželjela djece,koliko sam malo bila sa njima!M.M preuzeo totalnu kontrolu,a ja se naodmarala!
    zato čeka suđe od njedjeljnog ručka 8)

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Patrik, sretan rodjendan!!!

Opet komp ne radi.

Pelenaši, kad jednom odlučite, to je to i nema više povratka, samo ćete im napraviti kirvaj u glavi kad malo imaju pelenu, malo nemaju.
    Jelena nekidan bila vani i ukakala se. Došla meni, stoji kao patka i kaže: de vidi jesam se ukakala? 8) Naravno da se utoljala ko grlica. Kaže nije stigla.

Boba, nisi najgora mama na svijetu. Ima i gorih. Šalim se. Svatko svojem djetetu želi najbolje i što se more, mora se.

Moram vratit komp.

svima!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jele-za lokaciju

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

PATRIK SRETAN ROČKAS!!!

Točk jesu stigli nalazi?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

JELENA SRETAN TI ROĐENDAN :D :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

[size=24]Patrik, sretan rođendan!

Jelena, sretan rođendan![/size]

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Krasno sam ovo izvela...

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Jele-za lokaciju
    Nemreš belivit, tako se zove naš kvart!!!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dobro jutro!

PATRIK sretan rođendan!

Nalazi gotovi, sad sam zvala. Neće ništa telefonom, sad tata zove pa ću saznati. Grč mi je u želucu.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme mene smotane...

JELENA sretan rođendan!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Patrik i Jelena, SRETAN VAM ROĐENDAN!!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Nalazi gotovi, sad sam zvala. Neće ništa telefonom, sad tata zove pa ću saznati.
    Mislim da ni njemu neće reći telefonom.
    Drž'te se.

~~~~~~~~~~~

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

~~~~~~~~ za Točk tatu
    Miso vikend ponovno proveli na Šolti. Baš sam se naguštala i naodmarala (i subotu i nedjelju sam popodne spavala po 3 sata).
    Jučer smo bili na izletu povodom natjecanja u gađanju glinenih golubova zračnom puškom. Baš nam je bilo lijepo i veselo. Slijedeći vikend ćemo, najvjerojatnije ponovno na Šoltu :D

Inače, u zadnje vrijeme Jure je počeo govoriti "glupačo, glupane...".
    Sinoć se na mene nešto naljutio i opet mi kaže "glupačo..."
    Nakon održane predike sam mu rekla da neće ići spavati sa nekom igračkom koju je želio i neka prije spavanja razmisli o tome kako se ne samije ružno govoriti nikome...pa ćemo ujutro porazgovarati o tome.
    Nakon pola sata zove on mene iz kreveta (ja mislila daj e već zaspao) i kaže: Mama, ja sam razmislio...i obajsni sve detaljno...što i kako...uz obećanje da više neće govoriti ružno, za nagradu je dobio igračku za spavanje.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    samo kratko da vam jer se nekome užasno spava!

Jelena sretan rođendan!!!!!!!!!!!!

nisam uspjela sve slikice staviti, al sam samo nabrzaka sad stavila tortu u albumu pekmezića, ostale moraju proći photoshop

Točkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaze!!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mial, ako smijem primjetiti 8) , na prvoj slici si mi jaaaaaako lijepa, i imaš prekrasnu kosu
    Dječicu nije potrebno komentirati

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •