-
Marko je moj heroj!!!
Evo i mene, devet dana nakon rođenja naše Laure! Još uvijek mi je malo frka sa sjedenjem, ali ovo sam vam morala napisati!!! O detaljima sa poroda u vodi ćemo vam pisati za koji dan.
Kao što naslov kaže: MARKO JE MOJ HEROJ!!!
Zašto?
Od kada se poznajemo znam koliko je gadljiv i nije mi nikada palo na pamet da tražim od njega da bude sa mnom na porodu. A to je i sam rekao. Međutim, kako se termin poroda bližio, tako je on počeo govoriti da će ići sa mnom. Ali dogovor je bio, da će biti samo do vremena kada beba krene u pohode na vanjski svijet!
I tako je dosao dan D! Mi se lijepo spremili, slikali se prije polaska, popili čaj i uputili se u bolnicu. Kada su me smjestili u box sa kadom, pridruzio mi se i Marko. Cijelo vrijeme smo pričali, zezali se, a babice su rekle kako ću ja sa osmijehom i roditi! (ali ovo nije priča o meni)
Krenuli su jači trudovi, i Marko je cijelo vrijeme sa mnom disao. Ja sam mu stalno govorila ako mu nije dobro neka izađe van, da će sa mnom biti sve u redu, a u sebi sam molila boga da ostane što duže! I ostao je!
Cijelo vrijeme me je držao za ruku, govorio kako ja to mogu izdržati. U jednom trenutku mi je rekao kako vidi kosicu naše bebe, na što sam mu ja odgovorila: "Lažeš!!!" A stvarno ju je vidio!
Nakon dva i pol sata kupanja, 13.12.2003., u 6,57 zaplivala je naša mala Laura! Marko je i dalje bio sa mnom! Sada svima priča kako je vidio i posteljicu!
Drage moje, da mi nije njega bilo ne znam kako bih ja to sve izdržala! Znam reći ćete, "pa izdržale su tolike žene, pa zašto ne bi i ti?" Pa sigurno i bih! Ali uz njega mi je sve bilo puno lakše! Ne znam jesam lli vam uspjela dobro prikazati ono što je Marko učinio za mene, ali ja sam još uvijek pod dojmovima, pa možda se sve ovo što sam napisala čini glupim, ali moram vam još jednom reći MARKO JE MOJ HEROJ.
I sada ne govorim kako sam JA rodila Lauru, nego smo ju MI rodili!
Ako imate priliku da vaš suprug bude sa vama, neka nikako to ne propusti, jer to je za oboje neopisiv događaj!!!
-
Ova -Lazes- scena je bila dio i naseg poroda
Super prica, cestitam vam
-
Vidi Lauru: 56 cm, 4.550 g, ohoho!
Čestitam od srca!
-
Osoblje foruma
-
super, to je predivno iskustvo i ogromna podrška, to što su tada pored nas znači jako puno nama, a tek njima!!
-
Predivno, prelijepo za cuti! Bravo za vas oboje!
I hvala sto ste to podijelili s nama i sigurno time pomogli i nekom drugom da donese odluku zajednickog doceka njihove bebe na svijet.
Dobrodosla, Laura
-
Cestitke svima ! Drago mi je da ste to zajedno dozivjeli i nadam se da cu uskoro i ja moci reci da sam imala supruga pored mene tj. nas ( iako ne i kadu).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma