Citiraj MalaSirena prvotno napisa
Violet, super ti je priča, a Mihael je PRESLADAK!!!!! :D :D
Hvala

(jednom kad sam isla u Petrovu, par tjedana prije poroda , cula sam neku zenu kako vristi dok se poradja. Ono sto me u tom trenutku najvise preplasilo i cega sam se bojala da ce se meni desiti je taj filing da ona uopce ne sudjeluje u porodu, nego se eto porod njoj desava a ona je kao komad mesa kojeg kolju. Imala sam dojam da nema nikakvog dostojanstava u tome i to me uzasno preplasilo. Da se odmah ogradim, tko zna sto i kako se desavalo sa tom zenom, mozda je bila na nekim lijekovima, dripu, cemu god, samo velim da bi me takva situacija dotukla)
U svezi s ovim - ja sam bila 'vikačica' (bolje rečeno, urlatorica, ali bila sam zadnja taj dan pa valjda nikom nije bilo bed, osim doktorima i MMu valjda :D ) i vikala sam zbog toga što su me boljeli trudovi, a sam porod mi je prošao kao u snu... a i nekak mi je lakše bilo da vičem... sve ti je to individualno.
Uf, bojala sam se da ce tekst mozda biti nejasan. Nije problem u tome da je zena vikala, to je odlican nacin opustanja stresa i napetosti, nego u tome sto je zvucala kao da nije pristuna, kao da se to ne dogadja njoj nego nekom drugom, mimo njene volje. Toga sam se najvise bojala da ce mi se desiti.

Poljubi svoju slatku bebicu, oporavi se što brže i uživajte u predstojećim blagdanima!!
Hvala, ako prezivim sve ovo - kako dojiti, kako promijeniti pelenu, zasto place itd. Ali o tome na drugom topicu