Stranica 15 od 23 PrviPrvi ... 51314151617 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1152

Tema: kako ste popravili spermiograme..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigrical tnx, pogledat ću si malo temu. Bilo mi je čudno 300 eurića za biljne čajeve, jabučni ocat i m. mliječ :O kad znam da se to nađe zaista za sitne pare. Moj stari čak radi svoj jabučnio ocat....
    Stumpfica i ja sam vidjela plivače mog muža u labu u kojem smo radili spermio, ima ih malo, ali to malo što ih ima su zaista lijepi (hihihihihi - kao kritičari umjetnosti koji se dive pošaranom platnu, tako se ja sad divim spermićima MM-a)
    ali ih je malo. Na slikama na netu sam vidjela primjere normalnog uzorka, to sve vrvi od plivača, kaže mi lik iz laba da normalan uzorak mora rijediti da bi izbrojao koliko ih ima. Kod nas se da brojati bez problema....
    Ne znam koliko se ti i TM trudite, mi smo već drugi kalendar potrošili, pa se tako uopće više ne nadam prirodnoj trudnoći nadam se da mi neće trebati puno postupaka...nadam se..... ali izdržat ću koliko bude trebalo...
    Da li je itko imao pozitivna iskustva s Menevitom u smislu da je poboljšao nalaz?
    Da li ste probale starinsku teoriju med+orasi? Ima i ovdje masa preporuka, MM nesmije nažalost, ali me zanima čisto kao preporuka za druge koji imaju isti problem...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kišaznam kako ti je...i ja imam viška ljubavi i muž mi je sve šta imam na ovome svijetu. Ja sad imam jednu bebu (njega) i radimo na tome da imam još jednu
    Makar me ponekad naljuti i pomislim da možda ne zaslužuje svu tu pažnju, ali se brzo predomislim i pokušam ući u njegovu kožu i shvatit kako se osjeća. Onda zamišljam sebe
    kako njemu ne mogu ispuniti najveću želju u životu i dođe mi da vrisnem. Eto tako se naši muževi često puta osjećaju, kad znaju da nam sami ne mogu napraviti bebu koju tako silno želimo... Treba ih voliti i paziti i povrh svega natjerati da vole i prhvate sami sebe, za to što jesu, sa mana i vrlinama. Mome kažem da mora volit sam sebe iako je u tom problemu, jer da ne valja ništa ne bih ga ja tako jako voljela. Da je u nama problem oni bi nas ohrabrivali i voljeli u toj borbi, a budući da je u njima problem mi moramo napraviti isto, možda čak i više, jer žene mogu voljeti više

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pogledala temu Tešića....hahahaha, ma oko čega sam si ga mislila..... ne namjeravam nasjedati na nadriliječnike i travare sumnjive stručnosti...koji freak!!!!!
    Ova njegova kura može koštati manje, drastično manje, a to što kao trave su s čiste zemlje, podneblje ima veze....ma naravo.... deset puta je jeftinije kupovati sve jedno po jedno....ma koja spika!

Nego za sve cure koje imaju problema, a žele iskušati nešto alternativno i otvorene su za drukčije tehnike, znam iz osobnog iskustva čovjeka koji može pomoći. Pomogao je meni da se izliječim od alergije,
    popravio mi je ravnotežu i oslobodio me strahova (oni ukorijenjeni, stari strahovi, neke sam vukla iz ranog djetinjstva). Čovjek se zove Dragan Sekulić, a njegova metoda liječenja Wu-Wei buđenje.
    Radi u Puli i u termama Dobrna, terapija je u Puli grupna, u termama pojedinačna. Ta terapija mijenja čovjeka iznutra, ono što se tamo događa u čovjeku je usporedivo sa savršenstvom, na neki način
    čovjek dođe do "univerzalnog znanja" i uspije ga primjeniti na sebi i/ili drugima. Toplo preporučam svima koji su otvoreni za alternativu.
    Zašto MM i ja ne odemo, pa kao što sam već napomenula gore, MM je skeptik i nije otvoren (još) za alternativu (a da bar je....) a besmisleno je da ja odem, a on ne. Izgubili bi ovu usklađenost duha koju sad imamo, a to ne bi bilo dobro.
    Ako zapadna medicina ne uspije napraviti nam mrve naše, WuWei će mi biti prva opcija!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

sumskovoce ja vjerujem u alternativu i imam sreće da i MM vjeruje da u tome ima nešto, ali Wu-Wei mi je malo too much.
    Nisam bila, ali su mi pričali ljudi koji su bili i vjerujem da u tome ima nešto, ali nije za mene. Malo mi je to sve skupa hard core, ali ko to može, samo naprijed. Činjenica je da svi ljudi koji su išli, a s kojima sam pričala imaju samo riječi hvale za njega i svima im je pomogao tako da nema razloga da sumnjam, ali kao što rekoh, malo previše za mene.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare, Wu-Wei je najljepše stanje u kojem sam se ikad našla, najdivnije iskustvo i nije hard core. Možda tako zvuči, ali nije.....ah.....sjeta me uhvati kad se sjetim....
    Neboj se, ako ti je bad radit sama na sebi u grupi, možeš uvijek se informirati o programu u Termana Dobrna, tamo Dragan radi na tebi, sami ste i intimnije je. Makar ja feeling grupe nebih nikad mijenjala nizašto...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bok drage trudilice

MM i ja čekamo drugi s-gram ovaj četvrtak. Prvi je bio 25/2/10, nakon čega smo uzimali BioAstin (cijelo vrijeme), Supradyn mjesec dana i Profertil cca 20 dana.
    Znam da je rano za pretragu i možda za ikakvu vidljivu promjenu, ali budući da imamo samo jedan nalaz, treba nam još 1 da definiramo plan akcije.
    Javim vam kako je prošlo i da li se nalaz popravio.
    Šaljite nam dobre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ bit će super nalaz

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ za nalaz!!!
    Biti će sve ok, vidjeti ćeš!!! I mene zanima da li bioastin djeluje...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    za nalaz ........ da bude što bolji!!!!!

i MM uzima bioastin već mjesec dana!! baš me zanima tvoj nalaz
    Posljednje uređivanje od mravak : 04.05.2010. at 18:27

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam MM sada dala pravi mix tableta, pa cemo vidjeti.Plus sto nam kuham cajeve )tigrical preporucila...mora bit dobro!).Pusa svima

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Darkicekoji mix? Podijeli malo s nama!
    Mravak, Mare i Cranky Hvala na vibrama, to je hrana za dušu. Sutra će brzo doći! Javim se čim nešto saznam...

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Imam savrsenoga muzica-sta god ja smislim, on se slozi!
    MM pije ujutro cink i fields of green (to je kao neki dodatak ako ne jedes puno povrca), u vrijeme rucka popije l-karnitin i l-agrinin (koji koliko sam citala pridonose kvaliteti sjemena-volumen, pokretljivost...), omega 3 i selen. Navecer popije omega 3 (pije 2 pilule dnevno) i fields of green. Inace dnevno trosi i 3 tablete vitamina C. Pije caj od kadulje (ujutro), zdravca (popodne) i maticnjaka (navecer). Buduci mu to kuham, pijem i ja s njim. Zasladimo s medom, ne secerom. Vidjet cemo hoce li to ista promijeniti...sve je individualno, pa nekim pomaze, nekima ne...Nakon tri mjeseca, namjeravam mu napraviti pauzu tijekom koje ce piti Bioastin.
    Vrijedi pokusati

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Oprostite na upadu.... Gdje u Rijeci kupiti bioastin i kolika mu je cijena?? Koliko tableta piti dnevno?? 2 ili 4 ??

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

MM pije 2 dnevno poslije doručka već mjesec dana... i ima užasnu žgaravicu posljednjih dana.. da li vaši muževi imaju sličan problem???
    Mi smo Bioastin kupili u Bosni, nisam znala da se može nabaviti u Rijeci.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Oprostite na upadu.... Gdje u Rijeci kupiti bioastin i kolika mu je cijena?? Koliko tableta piti dnevno?? 2 ili 4 ??
    Ja kupila u onoj biljnoj ljekarni u ulici Matije Gupca (preko puta Raiffeisen banke)

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Puno vam hvala!!!!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam savrsenoga muzica-sta god ja smislim, on se slozi!
    MM pije ujutro cink i fields of green (to je kao neki dodatak ako ne jedes puno povrca), u vrijeme rucka popije l-karnitin i l-agrinin (koji koliko sam citala pridonose kvaliteti sjemena-volumen, pokretljivost...), omega 3 i selen. Navecer popije omega 3 (pije 2 pilule dnevno) i fields of green. Inace dnevno trosi i 3 tablete vitamina C. Pije caj od kadulje (ujutro), zdravca (popodne) i maticnjaka (navecer). Buduci mu to kuham, pijem i ja s njim. Zasladimo s medom, ne secerom. Vidjet cemo hoce li to ista promijeniti...sve je individualno, pa nekim pomaze, nekima ne...Nakon tri mjeseca, namjeravam mu napraviti pauzu tijekom koje ce piti Bioastin.
    Vrijedi pokusati
    svaka čast...ja ovo ne mogu ni zapamtiti, a kamoli tako disciplinirano provesti kao ti! mi smo nabavili sokovnik (možda ste jednom gledali bbc seriju 'istina o hrani' - obradili su u jednoj epizodi utjecaj hrane na spermije, a sve su testirali na tri para koji dugo pokušavaju imati bebu)

sokove koje radim, ne samo da podižu raspoloženje i duh već su jako ukusni... osobno ne jedem puno voća, pa smatram ovo izvrsnim načinom unosa vitamina...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Prošle godine sam se javila na ovaj forum jer smo se susreli s dijagnozom asthenospermije..bili smo šokirani,ali smo krenuli polako - po preporuci mog ginekologa na Vuk Vrhovec, onda po savjet u Ivf kliniku (zbog dugog čekanja na VV)..spremni smo bili na potpomognutu oplodnju...tada sam sumanuto surfala i upijala svaku informaciju vezanu uz naš problem...onda sam naišla na neki članak koji je govorio o tome kako svakodnevni seks pospješuje brzinu spermića i poboljšava uspjeh začeća..i tako smo krenuli-mjesec dana seksa svaki dan,ponekad i dva puta..pogotovo u dane kad se meni činilo da ovuliram (a zbog neredovitih menstruacija i policističnih jajnika ne znam kad je ovulacija,pa mi se činilo da je svaki dan )I uspjeli smo!!!Naše malo zlato sad spava pored mene i niti ne sanja koliko smo se trudili za njega..ovim postom želim samo poručiti svima koji se trude da ne odustaju,da se vole svaki dan i uspjet će!!!!p.s.moj muž je pio sve ove preparate koje spominjete u postovima,ali nije nam pomoglo.Onda je krenuo na plivanje tri put tjedno, možda je i to pripomoglo da proplivaju i spermići Hvala svima na podršci,čitajući ovaj forum nismo bili sami!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Imas ga u Rijeci, u biljnoj ljakrni Botanika, nasuprot zeljeznickog kolodvora. Cijena mu je...cek da pogledam...201,51kn. Jesam precizna

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

MM uzima BioAstin Supreme (u kojem ima 6mg djelatne tvari, a ne 4 kao u "običnom" Bioastinu) i to dvije dnevno, poslije obroka. Njemu za sad ne radi nikakve probleme tipa žgaravice ili nadutost, danas će popit do kraja drugu kutiju, pa idem u nabavku nove. U Poreču jedna kutija sa 60 tableta košta cca 205 kn i dosta je za mjesec dana. MM pije i Profertil, pa mu ne dajem ništa odvojeno - tipa cink, vitamin C, sve ima u Profertilu.
    Za trave, ne znam, skeptična sam, a on kakav je najvjerojatnije bi tvrdio da će mu od svih biljki kanabis najviše pomoći, pa neka mu to nabavim.... hipik!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Darkica, stvarno imaš savršenog muža! Moj ti sve to ne bi popio ni u infuziji!Jedva pije Vm75 i E-vitamin i to svakodnevno broji da mu stravično smrde čak i kad piša!!!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Darkica, stvarno imaš savršenog muža! Moj ti sve to ne bi popio ni u infuziji!Jedva pije Vm75 i E-vitamin i to svakodnevno broji da mu stravično smrde čak i kad piša!!!
    Kada smo shvatili da cemo morati na MPO, znali smo da ce svatko od nas dati svoj doprinos.Ovo je doprinos MM; zaista je divan i nicemu ne prigovara jer mu je najvaznije da uspijemo...sto god predlozim, slozi se...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Snekica znam kako ti je. MM se jedva navikao na BioAstin, prvih mjesec dana se žalio na istu stvar!
    Mi još čekamo nalaz novog s-grama...nisam imala hrabrosti otić u ured vidjeti da li išta stiglo faxom... Do ponedjeljka, još smo aligoastheno...nadam se da će bar biti isti nalaz....
    Čekanje

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce, samo se opusti i uzivaj u nedjelji, a za s-gram vjerujem da ce biti OK.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme, svaka mu čast! Stvarno! Pročitala sam tvoj post MM i on je samo gledao u i bez ijednog komentara! Možda će mu to biti odskočna daska... A obečala sam mu da kad popije te "žute" VM75 da ću mu nabaviti nešto što ne smdi!
    Kiss

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čekanje je nateži dio cijele priče
    Moj S-gram još nije stigao.....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hi cure! Stigli su nalazi!
    Broj spermija se povećao sa 4.880 na 8.120.000 (norm. 20.000.000)!!!!!
    Malo je brzo i polagano pokretnih (2+3%)
    Većinom su imotilni (88%) ali nema veze to sada, jer smo nakon samo dva mjeseca BioAstina imali 1.690 PUTA veći broj plivača! Dakle djeluje!
    Što se Profertila tiče, on se još ne može vidjeti u nalazu jer ga pije samo mjesec dana.
    Imamo i dosta leukocita, ponešto eritrocita i tako.... ali za drugi nalaz je odličan i poboljšanje je veliko. Nastavljamo sa BioAstinom, Profertilom i za dva mjeseca ćemo znati još više nego sada

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure mi popravili spermiogram..ostala nam "samo " theratozoospermia.Centravit,dijeta i potpuna redukcija alkohola .Čak je i veći postotak onih koji su morfološki uredni..Za nešto više od mjesec dana.Izgleda sa se stvarno može,koliko god čitala o tome nisam vjerovala..

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Hi cure! Stigli su nalazi!
    Broj spermija se povećao sa 4.880 na 8.120.000 (norm. 20.000.000)!!!!!
    Malo je brzo i polagano pokretnih (2+3%)
    Većinom su imotilni (88%) ali nema veze to sada, jer smo nakon samo dva mjeseca BioAstina imali 1.690 PUTA veći broj plivača! Dakle djeluje!
    Što se Profertila tiče, on se još ne može vidjeti u nalazu jer ga pije samo mjesec dana.
    Imamo i dosta leukocita, ponešto eritrocita i tako.... ali za drugi nalaz je odličan i poboljšanje je veliko. Nastavljamo sa BioAstinom, Profertilom i za dva mjeseca ćemo znati još više nego sada
    Kako je lipooo ovo pročitati!!! Ja se nadam da će i mm narasti broj spermića. Mi smo pokretljivost poboljšali za duplo nakon 3 mjeseca pijenja čaja od g. Mije (A+B= 41%, a sad 84 %) , a sad čekamo još mjesec dana da provjerimo učinak bioastina na broj (sad je 11 mil/ml). Baš si mi ulila nadu!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Petronjela

Sta ste koristili da popravite spermogram?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

petronjela stvarno, šta ste koristili, u kojoj kombinaciji i koliko dugo? Molim te, malo nam napiši. Nije valjda samo centravit, dijeta i redukcija alkohola pomogla??

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Edinas i Mare, ozbiljno samo cendravit,skinuo je deset kila u 3 mjeseca i ne pije više preko tjedna,niti jednu pivu..samo subotom.Nemogu ništa tvrditi ali nastavlja u tom tonu.Za sad je uspješno.Nema više astheno!!! To si je inače MM odredio sam terapiju! Nekako mislim da su te pivice glavne, nije alkoholičar ali nemora baš biti pivica na meniju svaki dan..

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

To je sve dobro, ali je problem sto moj muz nepije i nepusi. Mi stvarno neznam zasto on ima azoosperiju osim sto ima povisene hormone FHS i LH.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ni ja nisam sigurna da li su pivice bile krive za loš s-gram.... naravno da je organizmu bolje bez njih i sa multivitamnim, ali da je to toliko moglo pomoći....???? BO???
    Edinas - hormoni su jako bitni za proizvodnju spermija, jeste li bili kod endokrinologa? I muški mogu uzimati hormonsku terapiju baš kao i mi žene.

Nakon što sam se ja silno obradovala poboljšanom nalazu s-grama MM-a moji dr.ovi (ginekologica + dr. V sa humane) malo rastužili. Kažu da je nalaz s-grama jako podložan promjenama, da jedan uzorak ne znači ništa, te da ovo poboljšanje nije dovoljno ni za inseminaciju. S jedne strane bila sam sretna jer smo dobili termin za IVF u 9. mjesecu, s druge strane malo sam se razočarala jer sam se tako jako obradovala poboljšanju s-grama i mislila da je to siguran put do normalizacije stanja i prirodnog začeća....
    Mi ponavljamo nalaz za mjesec dana, tada će MM bit 4 mjeseca BioAstina i 2 mjeseca Profertila, nadam se da beštije neće biti. Ako bude bolje, znat ću zasigurno da je zbog tih suplementa...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ni ja nisam sigurna da li su pivice bile krive za loš s-gram.... naravno da je organizmu bolje bez njih i sa multivitamnim, ali da je to toliko moglo pomoći....???? BO???
    Edinas - hormoni su jako bitni za proizvodnju spermija, jeste li bili kod endokrinologa? I muški mogu uzimati hormonsku terapiju baš kao i mi žene.

Nakon što sam se ja silno obradovala poboljšanom nalazu s-grama MM-a moji dr.ovi (ginekologica + dr. V sa humane) malo rastužili. Kažu da je nalaz s-grama jako podložan promjenama, da jedan uzorak ne znači ništa, te da ovo poboljšanje nije dovoljno ni za inseminaciju. S jedne strane bila sam sretna jer smo dobili termin za IVF u 9. mjesecu, s druge strane malo sam se razočarala jer sam se tako jako obradovala poboljšanju s-grama i mislila da je to siguran put do normalizacije stanja i prirodnog začeća....
    Mi ponavljamo nalaz za mjesec dana, tada će MM bit 4 mjeseca BioAstina i 2 mjeseca Profertila, nadam se da beštije neće biti. Ako bude bolje, znat ću zasigurno da je zbog tih suplementa...
    sumskovoce nedaj se draga!!! Odmahni rukom na njihove klipove koje ti neumorno bacaju pod noge nebi li se spotakla i pala i ne digla se ko zna koliko dugo.
    Vjeruj u sebe i TM i volite se, radite na tome, dovoljan je jedan plivač! Ja i mm se ne predajemo i usprkos oats se nadamo da će mi se jednom pokazati zaj magični + prirodnim putem, a mpo nam je kao alternativa i nedam nikome da me zbuni! Nedaj se!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare jako sam sretna što si nam se vratila! Moji razgovori sa dr-ovima su onako malo konfuzni... ja krenem onako pozitivno skroz, a oni znaju bolje od mene koje su šanse, ne žele me povrijediti, pa se izmnotavaju i traže lijep način da mi kažu ne baš bajnu istinu... tako su svi do sad samnom pričali o nalazu MM-a. Meni nije bitno kako mi se kaže, glavno da to izgovoreno bude istina. Npr primarna gin mi je rekla da idemo na inseminaciju, dr. u Puli da IUI nema ni teotetske šanse i da nam je IVF jedini spas. Zatim urolog rekao da je sve moguće, da je možda prolazno i da je jedan borac dovoljan. I na kraju dr. V je rekao "Vi možete imati djecu"
    Od svega navedenog zaključila sam da možemo imati djecu i prirodno i inseminacijom i IVF-om. Eto, takav je moj svijet, moja napola puna čaša, moj optimizam na rubu idiotizma, usudim se pitati i ono što je malo moguće ili gotovo nemoguće, jer ako ne pitam, ako ne izazovem sudbinu, neće se nikad ni ostvariti. I da, često čitam pdf-ove "Kako smo uspjeli" i "Kako sam saznala da sam trudna" i sl.... kad to pročitaš, tek onda shvatiš da je novi život čudo bez plana, kontrole i utjecaja. Samo se desi...
    I zato sam ja kupila pax ovulacijskih trakica

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I zato sam ja kupila pax ovulacijskih trakica
    E neka si!!! Samo tako. Moj je plan ove mjesece ne brojati dane i opustiti se pa kud puklo.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure neznam šta je pomoglo ili kako, ništa za sigurno, ali tri s-grama prije su bila i astheno. Znam sada samo da mi se sad vratila malo nada i u prirodno iako i to možda nije točno..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Petronjela nemoj nikad gubit nadu u prirodu! Ja nisam, a lošija nam je statistika
    Ima da susjedi polude ovog ljeta

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Petronjela nemoj nikad gubit nadu u prirodu! Ja nisam, a lošija nam je statistika
    Ima da susjedi polude ovog ljeta
    Ma neka polude, i ja bi jedno....Krivo je more....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hehehe....i ja bi isto krivo je more....nama je more cca 50 metara od kuće..rado bih ga okrivila za moju savršenu bebu.....
    cure imate li iskustva sa poboljšanjem s-grama usprkos pušenju? MM i ja smo nažalost ponovo poklekli duhanskoj ovisnosti. Pušimo malo, ali svaka je štetna i bojim se da će nam smanjiti izglede. Popustili smo jer smo bili jako nervozni i ratoborni, pa je odluka o popuštanju pala kako bismo sačuvali mirnoću i kako nebismo se sad mučili tri mjeseca prije prvog postupka, pa popustili dva tjedna prije..... Ima li koja od vas bolji s-gram unatoč pušenju?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hehehe....i ja bi isto krivo je more....nama je more cca 50 metara od kuće..rado bih ga okrivila za moju savršenu bebu.....
    cure imate li iskustva sa poboljšanjem s-grama usprkos pušenju? MM i ja smo nažalost ponovo poklekli duhanskoj ovisnosti. Pušimo malo, ali svaka je štetna i bojim se da će nam smanjiti izglede. Popustili smo jer smo bili jako nervozni i ratoborni, pa je odluka o popuštanju pala kako bismo sačuvali mirnoću i kako nebismo se sad mučili tri mjeseca prije prvog postupka, pa popustili dva tjedna prije..... Ima li koja od vas bolji s-gram unatoč pušenju?
    Draga moja MM ne puši već 3 god., pa spermiogram nekad mrvicu lošiji a nekada mrvicu bolji... uglavnom je teška oligosthenozoospermia... Ja antipušač...

PS. kada ostaneš trudna nemoj da te vidim da pušiš jer ću preskočiti Učku i našamarati te

To mi je nešto najgore za vidjeti... trbuh do zuba a ona uvlači katran i nikotin u sebe i daje bebi... kao ono... evo i tebi jedan dim...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sumskovoće, fakat neznam, mi nismo pušaći, (više), ali trebao bi TM uzimati nešto za bolju cirkulaciju (možda ginko) jer cigarete sužavaju žile pa je smanjena prokrvljenost. I naravno, dodatne količine C vitamina, davno prije sam čitala da se sa njim ne može pretjerati

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mravak hvala na prijetnji od straha odmah danas prestajem pušiti....
    Zauzeta i tebi hvala na preporukama.

MM i ja zaista ne pušimo puno, ni približno kao nekada. Nije mi to neka utjeha, ali što manje, to bolje.... Kao odgovor na gorenje pitanje moja gin kaže :"Neće vam cigarete smanjiti broj i pokretljivost spermija, ali neće vam niti povećati. Dobro je prestat pušit i svakako preporučujem, ali strah da IVF postupak neće uspjeti jer ste pušili mjesec ili dva prije samog zahvata je neutemeljen." Tako da sam još dva tjedna na miru, moj porok, muž i ja....

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ona cura što je dala recept za med + sjemenke... auf... baš bi malo popričala s njom glede reklamacije...

Dakle spravila ja to MM nekidan, slatko je, ukusno, klopa redovito dvije žlice na dan... ALI... sad bi on stalno... Bome djeluje ovaj pripravak! A pošto se meni baš i neda (toliko!), više se ni ne družimo - ili radi, ili je "u poslu"... Pravo mi je muka kako će to djelovat na male plivače, neće od njih ostat ni z!!

A ja mu još naručila vitamin C, E, selen, cink i tribulus terestris...
    Dobro ću razmislit hoću li mu dat išta od toga!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

denny sad ću ja kao da sam pala s Marsa ,
    A KOJI RECEPT MED + SJEMENKE??
    Podjeli s nama!!! Sjemenke čega, kada, koliko...
    Posljednje uređivanje od mare157 : 14.06.2010. at 10:57

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

samo da nisu orasi u igri......

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Probat ćemo i mi,nakon svih onih gorkih čajeva i inih preparata ovo zvuči super slasno,pa da i ne upali bar će biti fino.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

MM počeo sa uzimanjem klomifena radi boljeg spermiograma!
    vidjet ćemo!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

buckazašto klomifen? Da li je preporučio urolog?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •