Stranica 17 od 24 PrviPrvi ... 71516171819 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 1152

Tema: kako ste popravili spermiograme..

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A koja je bila dijagnoza? Misliš da vam je tribestan pomogao?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hej mišice... pošto si nova na forumu ne mogu ti poslati pp, pa me zanima ako mi možeš na mail bab1@net.hr poslati poruku koliko toga imaš i sve ono ostalo, ak me razumiješ
    Mi smo baš jučer kupili turu za 2 mjeseca ali ako je ovo tvoje povoljno možda bi uzeli i tvoje. Ali daj molim te na onaj mail da ne kršimo pravila.
    pusa i hvala

I naravno, čestitam ti na trudnoći i želim ti školski sve do kraja,do najljepšeg susreta

Inače, nama je tribestan pomogao...ne baš jako, jako...ali mi inače imamo užasnu dijagnozu tako da je nama i 5 spermića puno.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Dijagnoza od supruga je asthenozoospermia
    Što se tribestana tiče, nakon višemjesečnog uzimanja, nalaz mu je znao biti puno bolji, npr. ako je pokretljivost imao 2 2-3, poboljšalo mu se na 3 a čak jednom i na 3-4, ali nikad to nije bila normozoospermija ali je biolog znao reći da se i s takvim nalazom može dogoditi trudnoća prirodnim putem.

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav. Nova sam na ovom forumu pa bi molila savjet kako da poboljšamo mužev spermiogram, inače ima premali broj - 1.000,000 a pokretljivost mu je relativno dobra. Zahvaljujem.

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

MM je radio spermiogram 4-5 puta i nikad ništa nije bilo spermija osim jednom u centrifugi 4 mrtva,punkcijom testisa nađeno spermija i spermatogeneze,dg opstruktivna azospermija,naručeni za postupak u 10 mjesecu i on ipak kupi profertil kapsule(kura 3 mjeseca) i slučajno doktor kaže neka napravimo još jedan i na licu mjesta će pogledati,kad ono 3 plivaju ko luda-što nije nikako bilo. E sad je li to od kapsula?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tinkica moguće da je od Profertila, MM ga isto troši, sad već 6 mjeseci (u biti od kad smo saznali) i nalaz se bio popravio sa 200.000 na 9.000.000. U At se to koristi kao najbolja pomoć kod problema sa muškom plodnošću i to u svim bolnicama. Eto baš mi je drago da je još nekome pomogao
    Peugeot206 draga cijeli ovaj PDF je o tome, pa lijepo srolaj na 1. stranicu i čitaj...imaš materijala na pretek

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Peugeot206 draga cijeli ovaj PDF je o tome, pa lijepo srolaj na 1. stranicu i čitaj...imaš materijala na pretek [/QUOTE]

Pročitala sam većinu toga, kupila sam mu čak i brazilske orašćice koje nevoljko jede (al ipak jede što je najvažnije), više ne puši al sam zaboravila napisat -jel netko možda zna broj od travara Mije?

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo broj od Mije...021/247-163
    sretno!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mišica milica prvotno napisa Vidi poruku
    Dijagnoza od supruga je asthenozoospermia
    Što se tribestana tiče, nakon višemjesečnog uzimanja, nalaz mu je znao biti puno bolji, npr. ako je pokretljivost imao 2 2-3, poboljšalo mu se na 3 a čak jednom i na 3-4, ali nikad to nije bila normozoospermija ali je biolog znao reći da se i s takvim nalazom može dogoditi trudnoća prirodnim putem.
    imaš tek 2 posta pa ne mogu na pp...
    čestitam na trudnoći i zanimame za koliko money prodaješ preostale kutije?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Koliko kosta Profertila? Ja mislim da cemo pokusati sa profertila posle nalaza.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Profertil košta cca 125 eura za 3 mjeseca, pije se dvaput dnevno po jedna kapsula. Imaš dosta informacija na netu, pa možeš progooglat

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    evo broj od Mije...021/247-163
    sretno!
    Napokon dođoh i ja do broja.....FALA OD SRCA!!!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam na trudnoći
    hvala na čestitkama
    jel imaš neku svoju email adresu da ti mogu mejlati ili neki kontakt broj?

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam na trudnoći i zanimame za koliko money prodaješ preostale kutije?
    sigurna sam da mišica milica pročitala pravila foruma i da zna da se na ovom forumu lijekovi ne prodaju

no ipak ću ponoviti...cure, na ovom forumu je prodaja lijekova stroga zabranjena, kao uostalom svaka prodaja/kupnja izvan forumske burze

ja doista ne volim brisati postove i dijeliti opomene za nepoštivanje pravila foruma, ali ako budete nastavile spominjeti taj kontekst, bit ću prisiljena jer ću morati brisati postove...

molim vas stoga da za novce više ne pitate...ukoliko lijek želite pokloniti, dobro ste došli za pomoći suborki...u suprotnom sve ćemo obrisati i dati upozorenje

o cijenama lijekova u ljekarnama možete pričati

hvala, znam da ćete ubuduće paziti

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

čim vidim da BHany "nastupa" nakon mog posta sva se brrr...znam da sam neš pogriješila...znam itekako pravila foruma, a ovo se desilo samo zbog moje uobičajene brzopletosti i jedan klik i povratka nema...svima se ispričavam!!!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

a ja baš bila uvjerena da sam blaga moderatorica, a ne neka vještica foruma koje se svi boje...viš, viš...
    bila sam uvjerena da sam vam draga
    Posljednje uređivanje od BHany : 14.10.2010. at 14:53

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo mene opet. MM je bio na spermiogramu opet u sridu i sad mu je još gori - 400.000 komada. Poslali su nas u urologa koji nam je naplatio 200 kn a da ništa nije ni napravia (samo je popipao i to je to).Onda nas je poslao u drugog urologa koji je kat ispod i kod kojeg smo se naručili danas. Inače, zvala sam travara Miju koji je iznad svega - ČOVJEK. Reka nam je da prvo napravimo sve nalaze pa da dođemo kod njega po čaj. Lipo je reka da nekome čaj pomogne a nekome ne i da je kod svake osobe drugačije. Drago mi je da ima još ljudi koji su prije svega ljudi i ne zarađuju na tuđoj nevolji. Nadam se da će današnji posjet urologu dat neke konkretne činjenice tako da dragi i ja znamo koji nam je slijedeći korak. Pozdrav svima!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo da vam se i ja pridružim... Mi smo pili boastin pa nam nije pomogao, nalaz poslije njega još gori.... Sada MM pije ForMen kapsule, pelud, med i propolis.... Planiramo kupiti ili profertil ili Mens Argimax (mislim da se tako zove )... Ljutim se na njega jer i dalje puši, nosi uske bokse i tako ... Ali valjda ću ga s vremenom popraviti... i njega i spermiogram

Peugeot206 kako je prošlo kod urologa?
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 28.10.2010. at 21:24

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kupila sam knjigu Kako povečati svoju plodenost i složila Rp za MM ovakav:
    Bioastin x 4
    L argirin x 1
    L carnitin x 2
    cink,selen,omega 3,čaj od piskavice(pio ga je tu i tamo),dosta oraha,badema,bunevinih koštica,suhih i svježih smokava voće i povrće koje ima koštice,sve je to jeo i pio otprilike 10 mj uzastopno samo je bioastin pauzirao nakon 7 dana 2 dana pauze....zadnji spermio je bio bolji nego iti jedan do sada a inače varira od azoo do oligo gr III,dr je rekao da je u TOP FORMI!!!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj muz kad je koristio bioasti i tribestan samo mu se volum povecao ali idalje je azoo. neznam dali je zbog tabelta volume bio vec ili samo po sebi.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj edinas prvotno napisa Vidi poruku
    Moj muz kad je koristio bioasti i tribestan samo mu se volum povecao ali idalje je azoo. neznam dali je zbog tabelta volume bio vec ili samo po sebi.
    Ne znam šta je točno pomoglo ali dr je rekao da je sve važno i da sve može biti presudno.
    što se tiče tribestana ako je testosteron normalnih vrijednosti onda se NE smije uzimati jer izaziva kontraefekt,povećava njegovu razinu!!Radi toga samo odustali o njega.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Edins da li je uvijek azoo ili ih je bilo, jer nama su rekli da muškarac ili ima ili nema jer kad ih jednom proizdvodi jedan dva tri onda će ih uvijek biti brem toliko važno da su živi!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

MM je zadnje vrijeme pio Bioastin, Vit-C, Multi Macu, Vit-E, voće i voćni sokovi. Rezultat opet malo bolji rezultat od zadnjeg puta. Neznam točno koja dg. bi bila, jer sam to pitala na transferu. Šta je od svega toga pomoglo, neznam, jedino znam da i mali korak naprijed je isto korak.

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

moj MM u zadnje tri godine je pio cink, selen, vitamin e, vitamin b, omega 3, ginseng, matičnu mliječ, tešićeve čajeve, astaxantin, operirao varikocelu, ostavio se pušenja i to već 2 g., svaki dan konzumira voće i povrće, i nalaz je stalno isti.. oligoozospermia

još samo razmišljam da kupim profertil kapsule, ako ni to ne pomogne onda odustajem više ga neću maltretirati, nek pije, puši i što god želi neka radi

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I mi smo imali uspona i padova nakon raznoraznih terapija nprnakon čaja od Mije je bio 0 a evo sad je za nas da ne može bit bolji...
    kao sta je rekla snekica svaki pomak je velik pa kome šta upali!!!
    Možda nekome pomogne naš Rp nama je!!!

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Drage moje, može pomoć? MM je u 1. mjesecu radio s-gram i nalaz je bio oligoasthenoteratozoospermia. Onda je ponovo radio s-gram prije mjesec dana i nalaz je sad oligoasthenozoospermia. Dakle, nema više "terato". Može li mi netko objasniti u čemu je razlika, odnosno koji je nalaz bolji?? Inače, nemam ovaj zadnji nalaz kod sebe da vidim ostale parametre i usporedim s onim iz 1. mjeseca, jer nismo ni ja ni MM podigli nalaz nego moja frendica koja mi je samo javila telefonom koja je dijagnoza.

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Peugeot206 kako je prošlo kod urologa?
    [/QUOTE]

Pregledala ga je ultrazvukom i rekla da je sve u redu (nema cista, začepljenja...). Sad pije čaj od travara Mije, manje puši i pazi na prehranu. Još kad smo dobili prvi nalaz od spermiograma bacila sam mu sve uske bokse i kupila 15-tak novih i širokih. Sljedeći korak nam je da se polovinom 11-tog miseca upišemo na potpomognutu ali i dalje ćemo pokušavat normalnim putem. Kad se upišemo napravit će novi spermiogram tako da vidimo jeli čaj šta pomoga.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ici prvotno napisa Vidi poruku
    Edins da li je uvijek azoo ili ih je bilo, jer nama su rekli da muškarac ili ima ili nema jer kad ih jednom proizdvodi jedan dva tri onda će ih uvijek biti brem toliko važno da su živi!!!
    Uvjek je bila azoo.

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

FionaM oligo= smanjen broj sp.
    astheno= smanjena pokretljivost sp.
    terato = nepravilan oblik sp.
    mislim da je to tako... uglavnom, to što više nema terato, to je super!
    Posljednje uređivanje od bebach : 29.10.2010. at 15:12

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

FionaM oligoasthenoteratozoospermia je gori nalaz od oligoasthenozoospermia... Terato znači da je manje od 15% spermija normalnog oblika... Znači sad su normalnog oblika,ali koncentracija je mala i ima malo pokretnih... Popravlja se, samo nastavite dalje !!! Sretno!

Peugeot206 nadam se da će čaj pomoći i sve ostalo što koristite! Samo se vi upišite za MPO, a ako dođe prirodno super! Sretno i tebi

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

FionaM super da nema više therato! Bravo! Vidim curke da nam muževi napreduju svakim danom! Super!
    Kod nas MM je već 6 mjeseci na profertilu, sad ćemo započet treću kutiju... S-gram nismo radili jer nas samo deprimira, uvijek bude nešto bolje, ali nikad dovoljno bolje da nas razveseli, pa sam odustala od toga.
    U tih 6 mjeseci uzimanja profertila MM je zapazio povećanje libida, malo drukčiji izgled sperme (gušća i bijelija, nema grušanja) i povećanje opće energije u tijelu. Bio je nekih tjedan dana bez njega i žalio se i jadikovao da mu fali... pa smo odlučili da bez obzira na nalaz s-grama, on nastavlja s njime. Pije i Bioastin, a za njega nema komentara. Sad je dodao još i ulje lanenim sjemenki (pobrao je moje) i bez komentara samo počeo piti.

Ja sam na NHP Fertility Plus(onaj brand iz knjige Povećajte svoju plodnost priordnim putem) i ima multivitamina i za muške... Jedan prijatelj je probao i rekao da se njemu s-gram drastično poboljšao od toga.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sumskovoće ajd kad budete radili spermiogram javi kakav je rezultat... Ja ni sama ne znam da li da svom kupujem ili ne.. Bioastin su nahvalili pa je njemu od oligozoospermie otišlo na gore.... ..
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 29.10.2010. at 19:47

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pozzic..samo da vam kazem da se MM nalaz spreme popravio ..od teske oligoashenoteratozoospermije..doslo je do ashenozoospermija..pio je algu spirulinu 2mj prije drugog nalaza..prvi nalaz je bio u 2mj a sad ovaj u 10mj.. i to je prvo poboljsanje u 3 god..inace je sa svakim nalazom-nalaz bio stupanj gori..i eto sad poboljsanje.. )))

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure, hvala vam puno...iako ni ovaj nalaz nije sjajan, veseli nas što se ipak nešto malo poboljšalo. Inače, MM je zadnjih mjeseci pio Bioastin Supreme, cink+c vitamin, selen, B12 i B6, vitamin e, ponekad koenzim Q10, pio je čajeve od maline i zdravca, a šopala sam ga i suncokretovim sjemenkama....a sad zadnji put kad je radio s-gram bila je apstinencija od samo 2 dana...da je bila duža, možda bi s-gram bio još bolji

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

FionaM super si mi, baš sam se nasmijala!! I moja terapija za MM je bila ista, ali kad smo došli do zdravca odbio je suradnju, jer mu je čaj bio toliko odvratan da ga nije mogao piti. Da ste me samo vidjeli koje sam sve metode primjenjivala i moljakala ga da pije, kao da mu život ovisi o tome . Što sve nećemo raditi za samo maaalo poboljšanje....

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

MM samo otvara usta i bez pogovora uzima sve što mu serviram Njemu je zdravac super, uopće se nije bunio. Najviše problema sam imala sa suncokretovim sjemenkama pa sam mu za to morala davati mito

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Cure ne trbeba piti vit E kad se pije Bioastin on ga u sebi sarži oko 500 x više nego obični vitamini,a i nama je spermio bio uvijek bolji nakon 5 dana apstin.

edinas draga kod azoo i sama znaš nemožeš praktički ništa eventualno punkcije!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure gdje mogu kupiti tu algu spirulinu?????? I gdje kupiti PROfertil osim putem interneta? U Osijeku ga nigdje nema ...

marilka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Spirulinu u svakoj apoteci, Profertil ako nemaju pokusaj naruciti preko nekih privatnih apoteka mozda bi oni mogli nabaviti

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

marilka hvala... Ja što got pitam po našim ljekarnama oni nemaju.. Baš smo zadnji sa svime... Ovu algu kupujem već sutra.. Hvala još jednom!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kriistina MM će spermiogram radit na postupku...u stavri neznam da li rade s-gram kad on da svoj doprinos za postupak... Mogu ih pitat kakav je bio taj njegov doprinos...
    Inače Profertila nema u HR, nitko ga još ne uvozi, nažalost. Ima ga u Italiji, sloveniji, austriji, pa vidi ti ako si negdje usput. Makar iz mog iskustva je najbolje nazvat onu apoteku u inozemstvu gdje ćeš otići i naručit ga. U onom selu u At gdje ga ja kupujem naručuju ga samo za mene, inače ga ne drže, ali u svakom većem gradu je to dio standarne ponude. Inače, taj se dodatak prehrani prepisuje u At svim muškarcima koji imaju loš nalaz s-grama... Preko neta dođe dosta skuplje, jednom sam ga tako naručila i osim što je on skup, morala sam platit pdv i carinu na njega, tako da me izašao 33% skuplje...bila sam jako ljuta zbog toga...ali sve za bolji s-gram...

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    kriistina MM će spermiogram radit na postupku...u stavri neznam da li rade s-gram kad on da svoj doprinos za postupak...
    Bez obzira bio AIH ili IVF uvijek ti daju i njegov nalaz s-grama nakon postupka

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Danas mi došao mail za PROfertil od ljekarnika iz Srbije. Kažu da pregovaraju s našima da "uđu" i na naše tržište.. E sad kada ćeto biti ...

Hvala cure!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

cranky hvala na info!!!
    Ja imam jedan lagani nagovještaj FRKE! MM je jučer skužio da je opet počeo kapat nakon mokrenja! A to je isti simptom koji ga je mučio mjesecima dok nismo znali da ima trihomonas (onu beštijurinu koju smo već jednom ubili).
    Sutra idem po uputnicu i u čet ga šaljem na s-gram, nadam se da nije opet...ali ako je...onda će nam ostat dvije opcije, a neznam koja je gora, prva je da popije medazol čim prije i izliječi se prije postupka (a o efektima medazola na njegove plivače strah me uopće pomisliti) ili da ide u postupak sa tom beštijom (koja je sama po sebi neka vrst parazita koja se hrani repovima sermija)... MA STRAŠNO i prestrašno....
    Stoga moje je pitanje, da li znate koji je utjecaj antibiotika na s-gram? I imate li kakav prijedlog za mene i MM-a?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sumskovoce ja bi ti savjetovala da, ako se radi o beštiji, muž ipak popije terapiju i ubije beštiju. Vi idete u postupak i sad je samo pitanje da li IVF ili ICSI, to je jedino na što antibiotik može uticat (na broj), a mislim da nezaliječena beštija može uticat na puno više toga. To ti je moje skromno mišljenje. Ali nadam se da ipak nije beštijetina opet

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

cranky hvala draga, nakon jednog dana razmišljanja slažem se s tobom. Sutra idemo napravit s-gram (pa ćemo svima javiti vrijedi li Profertil ili ne) i vidjeti da li beštija tu ili nije. Nadam se da nije...
    BTW za trihomonas se daje medazol i to 5 tableta u jednom danu, a obzirom da to nije klasičan antibiotik, moja gin me tješi da neće pogoršati s-gram kao klasični antibiotici... Nadajmo se najboljem....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce... moj savjet ... poslušaj što ti kaže tvoj dr.MPO... jedan je od najboljih u HR...

SRETNO !!!!!!!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Sumskovoce ja bi ti savjetovala da, ako se radi o beštiji, muž ipak popije terapiju i ubije beštiju. Vi idete u postupak i sad je samo pitanje da li IVF ili ICSI, to je jedino na što antibiotik može uticat (na broj), a mislim da nezaliječena beštija može uticat na puno više toga. To ti je moje skromno mišljenje. Ali nadam se da ipak nije beštijetina opet
    x u potpunosti!!
    Sumskovoce draga, bolje da se izljeci prije postupka, nemože to znatno utjecat na broj. Pa zadnji put ste imali super rezultat i povečanje broja koliko pamtim. Ma biti će sve ok, sigurna sam. Navijam za tebe iz petnih žila!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare, Mravak, Cranky ljubim vas cure drage! Bili smo danas dati uzorak za s-gram...sutra bi trebao biti gotov nalaz, nadam se da ipak nije beštija... MM je zaradio prehladu, pa dobio i malo temperature...hjuuuuu ako nam je temperatura podavila plivače ja ću plakat! Ali bolje da se razbolio sada nego kasnije u postupku... Javim rezultat čim saznam!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo mog nalaza s-grama (koji je zaista neslavan)
    količina se smanjila, sada imamo 2,31 mio/ml (bilo je 9 mil/mio prije par mjeseci)
    Brzih i polaganih plivača (A+B) imamo samo 4%
    Imtilnih imamo 92%
    a Pat forme. 77% (ako ja dobro razumijem to su loši plivači, nenormalnog olika)..jesam li dobro razumijela?
    I ima ponešto trichomonasa, stoga trčim kod doktorice po recept za medazol.
    Imamo ponovo dosta leukocita u nalazu, dijagnoza opet OAT...
    Krivit ću temperaturu koju je MM dobio večer prije s-grama i njegove alergije, jer tvrdoglavo odbijam misliti da naš trud i dodaci prehrani nisu pomogli...
    Ali, utjeha je u tome što imamo pokojeg plivača , i to brzog, pokretnog i živahnog, za naš IVF. I trvdoglavo odbijam negativne misli...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •