Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
Delfin - AAAAAAAAAAA! 1.000 kn mjesečno i nije pomogao!!! Mamicu mu poljubim! A da li ste radili nalaze hormona za TM? Jer ja se nebih igrala sa njegovim hormonima ako je stanje OK.
Meni se po opadanju kose čini da MM ima i viška testosterona (hihihihi) tako da ga nebih s time gnjavila. U svakom slučaju naša dr. opće prakse će napisati uputnicu za analizu njegovih hormona, pa ćemo vidjeti da li u tom grmu leži zeko
Ovaj Pycnogenol zvuči interesantno ali nisam sigurna da li bi to bilo previše: Supradyn, BioAstin, ProFertil i još Pycnogenol? Pričekat ću malo do slijedeće srijede i pitat dr.-a šta misli o tome. Ali razlika je očita samo od Supradyna i BioAstina,
MM je življi, ima ljepši ten, bolje spava i nije razdražljiv kao što je znao biti, i to je dobro jer sam sigurna da mu ne šteti.
Da li si probala piskavicu? Čitala sam da je gnjusnog okusa....
Nalazi hormona mm su ok. Tisuću kuna samo za Tribestan, a kad tomu pribrojim i Bioastin,cink i selen to iznosi 1500 kn mjesečno. S obzirom na to da nam nije puno pomoglo, sad pije samo folnu kiselinu i MensArginmax i to ispod preporučene dnevne doze ( I NAPOKON SE SPREMEMO ZA POSTUPAK U LJETI). Pislavicu je pio samo dva dana,dalje nije mogao jer je imao proljev od nje. Ali zato samo popili Tešićevu terapiju( isto imaš temu ovdje na potpomognutoj) koja je koštala 300 eura! Mi smo probali sve i sad mirne duše idemo u postupak( ovo ti pišem jer kod nas je najveći problem bio prihvatiti činjenicu da nećemo moći imati dijete prirodnim putem iako smo imali jednu prirodnu trudnoću koja je završila spontanim). A jesam se raspisala.