Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1152

Tema: kako ste popravili spermiograme..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mare157 i nama je rečeno da je razlog lošeg spermiograma kasno spuštanje testisa (7 godina). Dr. je rekao da su se testisi razvijali u toplijem okruženju nego što bi trebali i zbog toga je manji broj i lošija pokretljvost spermija. Svjesni smo toga da se stanje neće drastično popraviti ali mi ne odustajemo od tableta i čajeva. MM trenutno pije tribestan, cink, vitamin e, zdravac i od prije dva tjedna u igri je još homeopatija i akupunktura. Nadam se da ćemo barem malo ubrzati i ojačati ove koje imamo.

Za bioenergiju sam i ja čula da je kod nekih popravila stanje, zato samo hrabro možda je baš to terapija koja će vama pomoći

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sali prvotno napisa Vidi poruku
    Mare157 i nama je rečeno da je razlog lošeg spermiograma kasno spuštanje testisa (7 godina). Dr. je rekao da su se testisi razvijali u toplijem okruženju nego što bi trebali i zbog toga je manji broj i lošija pokretljvost spermija. Svjesni smo toga da se stanje neće drastično popraviti ali mi ne odustajemo od tableta i čajeva. MM trenutno pije tribestan, cink, vitamin e, zdravac i od prije dva tjedna u igri je još homeopatija i akupunktura. Nadam se da ćemo barem malo ubrzati i ojačati ove koje imamo.

Za bioenergiju sam i ja čula da je kod nekih popravila stanje, zato samo hrabro možda je baš to terapija koja će vama pomoći
    Joj sali beskrajno ti HVALA što si se javila. Ljudi nerado pričaju o tome. MM se osjeća loše i zapostavljeno jer to nije napravljeno ranije...
    Sad mi je lakše kad znam da ima još neko ko se bori sa istim uzrokom problema. Barem ćemo moći usporediti nalaze S. Mi odradili kure vitamina i bioenergiju. Za sad su nalazi lošiji nego prije ali nam je bioenergetičar objasnio da je i to pokazatelj jer se vidi da se bioenergija pokrenula i da mora doći do poboljšanja.
    Nemoram objašnjavati reakciju mm na ovu izjavu!
    Hvala ti puno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •