Prošle godine sam se javila na ovaj forum jer smo se susreli s dijagnozom asthenospermije..bili smo šokirani,ali smo krenuli polako - po preporuci mog ginekologa na Vuk Vrhovec, onda po savjet u Ivf kliniku (zbog dugog čekanja na VV)..spremni smo bili na potpomognutu oplodnju...tada sam sumanuto surfala i upijala svaku informaciju vezanu uz naš problem...onda sam naišla na neki članak koji je govorio o tome kako svakodnevni seks pospješuje brzinu spermića i poboljšava uspjeh začeća..i tako smo krenuli-mjesec dana seksa svaki dan,ponekad i dva puta..pogotovo u dane kad se meni činilo da ovuliram (a zbog neredovitih menstruacija i policističnih jajnika ne znam kad je ovulacija,pa mi se činilo da je svaki dan )I uspjeli smo!!!Naše malo zlato sad spava pored mene i niti ne sanja koliko smo se trudili za njega..ovim postom želim samo poručiti svima koji se trude da ne odustaju,da se vole svaki dan i uspjet će!!!!p.s.moj muž je pio sve ove preparate koje spominjete u postovima,ali nije nam pomoglo.Onda je krenuo na plivanje tri put tjedno, možda je i to pripomoglo da proplivaju i spermići Hvala svima na podršci,čitajući ovaj forum nismo bili sami!