Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
Ogla mene bi isto trebalo našamarati zbog duhana....MM i ja smo bili prestali na 4 mjeseca i onda se vratili...sad nažalost ponovo pušimo ali prestajemo slijedeći ponedjeljak...priprema za IVF.
makar - MM nije pušio dva mjeseca prije 1. s-grama koji je bio jako loš. Pa nije pušio 4 mjeseca prije 2. s-grama koji je bio bolji... Za dva tjedna ću ti znat reć koliko je pušenje utjecalo na 3. s-gram. Nadam se da će ipak benefit od Profertila nadjačati tih naših 6-7 cigareta dnevno....
BTW od Profertila se MM-u više keksa! Jupi jeeeeee!!!!! I brada brže raste...
uh ma znam ja šta je pušenje.. i kako je to sve zeznuto s odvikavanjem, ja sam donedavno isto pušila prosječno 3 dnevno (prije par godina bilo je to i kutija dnevno) i onda otišla na transfer i ništa više... i ne mislim više... čemu i ta 3? nipošto ne osuđujem pušače, mislim da tu odluku treba donijeti svatko za sebe, onda kada je za nju zreo.. prošla sam i prolazim stalne trzavice s MM što isto nije pozitivno niti motivirajuće.....

MM i ja već godinama ne pušimo u stanu.. i čudno je to s navikama.. prije je bilo ujutro-kava bez duvana nemoguće, pa poslje jela, pa uz piće, pa kada si nervozan, pa kada si u društvu.. a sada je samo u društvu, samo uz alkohol i opravdavanje tipa 'pa ovoje jako malo u odnosnu na prije' - svejedno mislim da je najbolje prestat... ja vama od srca želim da izdržite ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da će se taj s-gram popraviti, na kraju krajeva popraviti će se pluća, krv, osjetila -pogotovo miris i okus- i dugotrajno ćete imati više benefita nego da će vam nedostajati cigareta....

eh da... jako me zanima je li se s-gram popravio, pa mi svakako pošalji na pp

p.s. kod nas bioastin - nula bodova, čaj - nula bodova, vitamini- ne znam...ali ne škodi (mislim na cink, selen, magnezij i C vitamin - po preporuci dr.)