-
za sve one koje traže l karnitin, otkrila sam super povoljan proizvod a po sastavi super.
naime nakon što sam u ljekarni platila kutiju acetil l karnitina od 500mg 30 tableta 372 kune i pala u nesvjest od cijene, dala sam se u potragu internetom.(napominjem za one koje nisu upućene jer i ja sam krenila kupiti l karnitin koji je duplo jeftiniji od acetil l karnitina ali me magistra upozorila da je za neplodnost puno puno bolji acetil l karnitin, mada mi bila najbolja kombinacija ACL i l karnitina ali mi je bilo previše oboje kupit)
naletila sam tako na stranice sport line ladannyi i otkrila proizvod carni fx. radi se o šumećom pripravku firme scitec nutrition koji košta 120 kuna za 20 dana. broj telefona je 01/3698636. sadrži 1500 mg l karnitina i 500mg acetil l karnitina. za one koje nisu u zagrebu može se naručiti poštom. Poštarina je 30 kuna ali pošta još doda neke svoje gluposti pa ispadne 50 kuna pa vam je bolje naručit više komada odjednom.
moj muž pije neko vrijeme, ne prigovara na okus a o rezultatima ću vas obavijestit.
nadam se da sam nekome pomogla[/quote]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma