Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1152

Tema: kako ste popravili spermiograme..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno ipak ima pomoći

Mom mužu su na W rekli da uglavnom nema pomoći ali da može piti vitamine..Meni je bilo očajno kad sam od svih tih silnih liječnika skužila kako tome nema pomoći, jedino preostaje umjetna..Ok mi je umjetna, ali voljela bi ipak prirodno ako se ikako da..Ako ne..idemo dalje..I onda skužim da je na forumu puno cura koje su dobile prirodno bebicu,a mužići imali iste dijagnoze kao i moj..I zato sam neizmjerno sretna..
    Puse svima na trudu da odgovarate..

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni su to isto rekli na Svetom Duhu i doktor me otfkario u 5 minuta i to u stilu vjerojatno nećete moći imati djecu. 10 mjeseci sam koristio sve vitamine i čajeve koje sam prethodno naveo i dobili smo navjerojatno inteligentno i veselo djete. U vrtiću se čude kako je napredno. Sa 11. mjeseci je samostalno prohodala i sa 15 mjeseci govori oko 40 riječi. Tako da ne vjerujete samo jednom doktoru i klasičnoj medicini.

Citiraj martamaric prvotno napisa Vidi poruku
    Mom mužu su na W rekli da uglavnom nema pomoći ali da može piti vitamine..Meni je bilo očajno kad sam od svih tih silnih liječnika skužila kako tome nema pomoći, jedino preostaje umjetna..Ok mi je umjetna, ali voljela bi ipak prirodno ako se ikako da..Ako ne..idemo dalje..I onda skužim da je na forumu puno cura koje su dobile prirodno bebicu,a mužići imali iste dijagnoze kao i moj..I zato sam neizmjerno sretna..
    Puse svima na trudu da odgovarate..

Denny 28 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

dakle ja sam nova,prvi post..
    ok radi se o sljedećem,MM muž ima dijagnozu azoospermija s tim da je u sva tri pokušaja punkcije nađeno zdravih pokretnih spermija,istina broj je vrlo mali..pitanje glasi..jedan nam je doktor preporučio profertil kapsule pa me zanima dali neko ima bilo kakva iskustva i vrijedi li to pokušavati uzimati,navodno se uzima 3 mjeseca,hvala....

argrh avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Denny 28 prvotno napisa Vidi poruku
    dakle ja sam nova,prvi post..
    ok radi se o sljedećem,MM muž ima dijagnozu azoospermija s tim da je u sva tri pokušaja punkcije nađeno zdravih pokretnih spermija,istina broj je vrlo mali..pitanje glasi..jedan nam je doktor preporučio profertil kapsule pa me zanima dali neko ima bilo kakva iskustva i vrijedi li to pokušavati uzimati,navodno se uzima 3 mjeseca,hvala....
    pozz: http://www.profertil.rs/studija.html

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Draga Denny 28, mm je također koristio profertil 5 mjeseci ali mu nisu ništa pomogle, ali kako znam mužu od moje prije su pomogle, pa vrijedi pokušati. Sretno!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja i supruga pokusavamo vec 2 godine dobiti bebu ali nikako ne uspjeva.
    Bio sam na pretragama tj samo spermogram i diagnoza je bila prvi put:
    brzo umjereno pokretnih: 0%
    sporo umjereno pokretnih:28%
    neusmjereno pokretnih:6%
    nepokretnih:66%

Moram vam reci da me to jako pogodilo jer sam covijek od familije i volio bi svoje dijete vise od icega.
    proslo je godinu dana nakon nalaza i nista nismo uspjeli promjeniti sto se bebaca tice pa sam odlucio ponovno otici na test.

drugi test(nakon godine dana)

sporo umjereno pokretnih:2%
    neusmjereno pokretnih:2%
    nepokretnih:96%

Neznam vise sto mi je ciniti..imam 29 god kao i supruga..
    Ljecnik mi je preporucio podpomognutu oplodnju,a meni je to nepoznanica kao i sve ovo..
    ako moze netko da me malo uputi bio bih zahvalan..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj split123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i supruga pokusavamo vec 2 godine dobiti bebu ali nikako ne uspjeva.
    Bio sam na pretragama tj samo spermogram i diagnoza je bila prvi put:
    sporo umjereno pokretnih:28%
    neusmjereno pokretnih:6%
    nepokretnih:66%

Moram vam reci da me to jako pogodilo jer sam covijek od familije i volio bi svoje dijete vise od icega.
    proslo je godinu dana nakon nalaza i nista nismo uspjeli promjeniti sto se bebaca tice pa sam odlucio ponovno otici na test.

drugi test(nakon godine dana)

sporo umjereno pokretnih:2%
    neusmjereno pokretnih:2%
    nepokretnih:96%

Neznam vise sto mi je ciniti..imam 29 god kao i supruga..
    Ljecnik mi je preporucio podpomognutu oplodnju,a meni je to nepoznanica kao i sve ovo..
    ako moze netko da me malo uputi bio bih zahvalan..
    Nakon prvotnog šoka vrijeme je da se pokreneš i ostaviš razne predrasude iza sebe...
    Ovdje na forumu ćeš naći sve (i više) što ti treba. Posebno obrati pažnju na forume: "Potpomognuta oplodnja" i "Prije začeća". I... ne napuštaj nadu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •