samo pazi da se počneš držat kad zamakneš iz kavanjinove put igraonice. budeš li se putem ovako držala ko god od muškog svita prođe ulicom moga bi skrenit za tobomsummer prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
samo pazi da se počneš držat kad zamakneš iz kavanjinove put igraonice. budeš li se putem ovako držala ko god od muškog svita prođe ulicom moga bi skrenit za tobomsummer prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
A ja se taman dogovrila doli s kumom iza 18 sati nać. Nadam se da ću vas sresti i da ćemo popit kavicu. Samo, kako vas prepoznati![]()
ma ne znam kako bih s dvoje klinaca iz solina, a bez auta po ovoj sparini.
da sam unaprijed znala izorganizirala bih se na vrijeme
pa vis' da smo dali tips and trickRia prvotno napisa
valjda ces summer i mene pripoznat
![]()
Onaj malecki oko kojeg ti se bude vrtila malena ti je moj sinRia prvotno napisa
![]()
Crnka s plavim sincicem plavih okica - ja.
Onda, pala je kavica...
Drago mi je sto sam vas upoznala i procakulala s vama, mogla bih i vise da me moj hrcak nije opsjedao 'ukradenim' igrackama, uspjela sam Marusku zamijeniti s Makitom, mali zabac je presladak i predobar, Jelena i Ariana su buduce srcolomke, a Mislav, Jure, Lovre i D. pravi frajeri.
Samo me dotukao sauna ugodjaj - i to na otvorenom, u hladu...
wana, tek sad vidim potpis, cestitam od srca![]()
i meni je bilo lijepo upoznati vas sve i uzivo!
zao mi je sto nismo mogli duze ostati, al obaveze su zvale 8)
nadam se da cemo uskoro ponoviti druzenje![]()
ps
toliko mama s foruma sam vidjela :shock: , mogle bi rezervirati stalni stol za mame s rodinog foruma :D
I meni je drago da sam vas bar malo uhvatila. :D
S wanom sam sjedila 2 puta, prvo u društvu s mojom kumom, a onda smo se jedna po jedna preselile za "rodin" stolI naravno da smo usput uspjele naći zajedničke prijatelje i ostale poveznice. Svijet je stvarno mali.
Zhabca i mali mišić su mi bili preslatki, ko jedno tijelo onako u istim tonovima i stalno prištekani![]()
Jure je predivan dečko i nisam mogla vjerovat da ima 3 godine. Pogotovo kad je progovorio.![]()
A mali crnokosi i plavooki je preeeedivan dečko.![]()
Ostalu dječicu nažalost nisam uspjela pohvatat kad su se igrala okolo.
A. nije baš bila od volje ali ajde, ipak smo se uspjele malo podružit i baš me veseli da sam vas upoznala.
I naravno, da ne zaboravim, wana, pridružujem se čestikama![]()
evo i mene, i mi smo bas gustali, skroz je lipo misto, malo je saunasto ali bilo je vruce i u gradu pa nije cudno.
drugi put cemo mi nadam se i duze ostat, stvarno nas se dosta skupilo, mali verteksic, summeric, wanic, zrinkic i maruskic su mi preslatki, svaki je posban na svvoj nacin a adriana i jelenaslatkice
![]()
hvala na komplimentima![]()
![]()
i wana od srca cestitam!![]()
svima![]()
a tipfeleraaaaaaaa![]()
al zabac je opet pristekan i spava na meni pa mi je nadam se oprosteno![]()
Hej žemske,
hvala na čestitkama
Drago mi je da smo se upoznale (sa nekima sam se znala i od prije).
Bilo je ugodno čavrljati s Vama, posebno što se Jure samopozvao na dječiji rođendan na kojem je bio njegov prijatelj Lovre i mama Maruška koja je preuzela brigu i o mom djetetu![]()
.
Moram priznati da Vam se čudim...pa nitko nije spomenio gospodina vertexa koji je sve stoički izdržao (priče o dojenju, slingovima, porodima...),za njega.
Tatu zhapca koji se priključio na samom kraju ne računam 8)
Sve u svemu, ugodno druženje, lijep ambijent i jedno od rijetkih mjesta na kojem mame male djece mogu koliko-toliko mirno pročavrljati i popiti kavicu![]()
A djeca, što reći...svi su prekrasni.
![]()
je, pohvale tati vertexu, svaka cast!wana prvotno napisa
tata zabac se umorio nakon 45minutnog trazenja parkingi inace je reka da tebe zna odnekud al nismo dokucili odakle.
aaaaaa, onda opravdavamo izostanak, bar je imao dobru volju za razliku od MM-azhabica prvotno napisa
![]()
Igrala sam u "Kaštelima" 10 godina, ako je pratio odbojku, možda odatle :/
![]()
:shock: a on reka doslovno: znan onu curu od nekud, ja mislim da je igrala odbojku ali nisan siguran!wana prvotno napisa
Ja se moram ispričati zbog loših manira.![]()
Prvo se nisam došla javiti (jer sam bezuspješno pokušavala Lovru odvest na rođendan na koji nije htio ući jer je Jure bio vani), a onda se nisam ni pozdravila pri odlasku (bila sam uvjerena da ću se vratiti prije nego se društvo raziđe - ovo zapravo ide vertex i NJM - sorry).
U svakom slučaju, zanemarite prvi dojam: inače sam bitno pristojnija.![]()
meni je bas drago da smo se upoznaleMaruška prvotno napisa
![]()
Ja samo javljam da sam iza desetog u Splitu. Pa molim da nastavite s dogovorima i objavljivanjem datuma kafenisanja kako bih se mogla eventualno pridruziti. 8)
:DZorana prvotno napisa
naravno! cekamo jos i Lory![]()
mislim da je bilo jos par cura koje su bile za kavu, pirica, ina33 ...
ja iza 15.-og, pa do 5.9. :DZorana prvotno napisa
pa imam istu molbu!!!!!
pisale u isto vrimeLoryblue prvotno napisa
![]()
Brzi pozdrav iz ukrajinske šume, prije nego što mi pobjegne veza!
Drago mi je da sam vas vidjela (neke sam znala zapravo, neke po priči, neke iz viđenja...). Djeca su divna, ali, budimo iskrene, baš ih i nismo previše doživjele. Oni su se igrali o svom poslu, a mi ćakulale prilično neometano. I zhabicin bebač je bio skroz miran i zadovoljan.
Maruška, mi ti nismo uvredljivi(srećom, jer wana kaže da si i inače nepristojna
)
wana, super i blago ti se!
Gospodinu vertexu dojenje i porodi nisu ništa strano, već se naslušao i nagledao, a nije nikad ni imao neku odbojnost prema takvim temama. Ukratko,.
Žao mi je da A. nije bio, on i Mislav bi se brzo skompali na nogometu.
Bilo bi zanimljivo upoznat i vas raseljene, nadam se da će bit prilike!
Oho, ovo je ispao komad posta...nakon tri dana bet neta teško se zaustavit...
stižem 23.7. u split s bembom. tamo sam do 27. može kavica i igranje u gingule? tko je za?
Booože, pa di ja živim :shock: !!! A zadnji put sam bila na Rodi uhuuuu... Svakako dolazimo slijedeći put :D !!
Moram vam priznat da već pola godine govorim MM-u kako bi najradije otvorila kafić samo za mame i djecu. Čak sam razmišljala o lokacijama. I eto, preduhitrilo me....
sljedeci tjedan smo u splitu pa bi mogli jednu u stare klare![]()
ima li jos koga u gradu tad?
Ja ću pokušat doći.
mogli bi! :D
pa di si ti zrinkec, jesi se naodmarala?![]()
i mi se vraćamo sa go, dolazimo, a dovući ćemo i Marušku i Lovru :D
evo me, jos na jugu, hvala Bogu, jos malo na odmoruzhabica prvotno napisa
psihicki se pripremam da mi dijete uskoro krece u 1. razred, ne znam bi liili :D
i tako....
ma ispricat cemo se, nadam se na kavi![]()
Koji dan ste mislile za kavicu?
Meni odgovara sve osim sride.
prijavljujem se i ja.
meni odgovara bilo koji dan, popodne :D
i meni odgovara popodne, iduci tjedan, nakon toga sam u balunu![]()
i ja ne znam bi li :D ilial pricat cemo ...
aj pucajte dan - utorak? cetvrtak?
ura? 18:30 - 19?
pošto je dan poprilično skratio bi li bilo bolje u 18.30?zhabica prvotno napisa
mjesto je isto - igraonica.
ko sve vodi potomke (nemojte da ja budem jedina koja će dovest dite)?
i još samo fali odredit: utorak ili četvrtak?
meni svejedno, ja sam još uvik na godišnjem :D
Ajde četvrtak, da i ja mogu...mi dolazimo u ST u sridu.
može li onda ovako:
četvrtak, 28.8., 18.30 - igraonica Gingola?
I meni odgovara.
Jedino ne znam da li ću dovesti bebača sa sobom ili ne :/
I ovu ću kavu navjerojatnije morat preskočita baš sam se veselila upoznavanju forumašica i druženju sa već poznatima.
Seka mi se udaje u 10. misecu, a do tad moraju srediti stan tako da ćemo biti u nabavci svega i svačega - upravo mi je rekla plan za do kraja tjedna, ako sve uspijemo obavit bit će super.
Jedino možda uspijem doći pred kraj vašeg druženja.
evo i mene
joj, sutra nam je berba u vinogradu, ali se nadam da cu nekako stici na kavicu, samo sto cu vjerojatno biti u radnickoj obleki, pa nemojte zamjeriti![]()
ajmeeeeeeeee, cili dan mozgan sta iman ono cetvrtak popodne, sta iman, sjeti se, ajde, bilo je nesto, popodne, cetvrtak, i sad vidin topic i mislin se, ajme fulala san, petak je, a ja zaboravila na kavicu jucer![]()
![]()
sva sreca da je srida i da je zrinka digla topic![]()
odma cu namistit mobitel da me i sutra ne uvati mamnezija![]()
ja sam već odredila raniji odlazak na kupanje da mogu stić na vrime na kavicu :D
Vec berba? Mi necemo jos misec dana, al moj je malo sjevernijezrinka prvotno napisa
![]()
Zamjeriti? Ko ne dodje po mom gustu obucen, i on i dite, ja vise s njim kavu ne pijem.![]()
ma berba, rodilo, vec se i susiti pocelo, moramo sto prije...
a kod nas ti je to ko izle4t, bar za zenske clanice obitelji, muskima je to pravi radni dan, do mraka...
eto, vidit cemo se, mozuda zakasnim pinkicu :D