Smrc,smrc.mi ne dolazimo,uletio nam rodjendan na Znjanu u 18,00 sati. Do slijedeceg susreta kisi-kisi.
Smrc,smrc.mi ne dolazimo,uletio nam rodjendan na Znjanu u 18,00 sati. Do slijedeceg susreta kisi-kisi.
nasle se
summer, loryblue, yorkica, zhabica, ria i ja, s djecicom
bilo je lijepo, pricale koliko smo mogle zbog rasprsene djecice, zao mi je sto vise cura s foruma nije moglo doci....
vidimo se i opet, nadam se :D
baš je bilo fino.
a ja sinoć zaspala u 11 ko da sam ja trčala po igraonici umisto dice![]()
nadam se i ja budućim kavicama, naravno kad budemo opet u splitu![]()
svim curama
Malisa je bio crn od igre sa sljunkom (i prasinom) - najsporkiji ikad![]()
Doma smo isli busom jer je MM uzeo auto za na tekmu - pa nam se bus pokvario tri stanice od doma (moje srece, a vozim se svako tri godine) - pa sam ga nosila na kraju uzbrdo petnaestak minuta - ja JESAM bila umorna kao da sam skakala![]()
Bilo je lipo, samo je tesko odrzavat konverzaciju kad sugovornik, a cesto i govornik, svako malo bez upozorenja odleti u raznim smjerovima![]()
Svima![]()
A djecica su predivna![]()
drago mi je da Vam je bilo lijepo i žao mi je što nisam bila, ali se veselim ponovnom susretu
Isto tako! D je taj dan imao neku trbušnu virozu pa sam mislila ipak doći samo s A., ali dragi je došao s posla oko 8. A šta'š.wana prvotno napisa
nisan se stigla prije javit, dobro san rekla da mi je to kava i da cu ko zna kad opet ...
vertex bas san se pitala di si, nadam se da je sa malisa dobro![]()
pusa savim curama! bas san gustala!![]()
Je, ozdravio je isti dan, otprilike oko 7 navečer (doslovno - em su rijetko bolesni, em im prođe učas - kuc, kuc, kuc...).
Meni se curo bilo lijepo družiti s vama ovo ljeto.![]()
Nadam se da ću vas vidjeti prije slijedećeg![]()
Wertex, drago mi ej da je mališa brzo ozdravio.
Wana, baš šteta što smo se mimoišle.
Puse svima...ja jedva čekam opet doma![]()