Ma, cure, niš se ne brinite. Za vrijeme moje 2. trudnoće prije godinu i par mjeseci isto sam sa 35 tjedana bila na pregledu u Merkuru i ustanovili su mi da mi je beba stala sa mjerama 2-3 tjedna prije, znači na 32 tjednu. Stalno su tvrdili da joj je opseg trbuha mali, a bedrena kost dugačka, da ima premalo grama... sto čuda. i onda su me zadržali u bolnici između ostalog i radi visokog tlaka. JA sam u međuvremenu otišla i po drugo mišljenje očitanja uzv što je pokazalo isto to što su mi govorili u Merkuru. Sada znam da sam se brinula pretjerano i da doktori slijepo prate tablice i mjere po knjigama. Rodila sam prije godinu dana prekrasnu curicu, 2900 gr i 52 cm. Ona je danas kao jednogodišnjakinja (a takva je bila i kroz cijelo vrijeme) vitka (ne mršava), dugačka, aktivna, pametna, prohodala sa 10 mjeseci... Nikad nije bila trbušasta, nego jednostavno izdužene, vigljaste građe. Tako da ako je trudnoća i sve ok, NO SIKIRIKI.
Ja sam eto 3. put trudna i sad znam da mi takve stvari sigurno neće dizati tlak i kvariti prekrasan osjećaj trudnoće.
Na koncu konca i mi smo različiti, i psihički i fizički. Ima nas svakakvih, pa zašto bi bebe bile iznimka.

Pozz