Pokazuje rezultate 1 do 50 od 100

Tema: mala beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam 32 tjedan i danas mi je doktor rekao da je u odnosu na prosli uzv pregled od prije 3 tj beba jako malo napredovala, opseg trbuha je 2 i pol tjedna manji nego sto bi trebao biti.
    Uzasno sam zabrinuta i ne znam kako pomoci bebi da se udeblja znjopam i lezim na lijevom boku,ali i meni se ta hrana slabo prima.
    Ako za 7 dana ne bude napretka,ceka me hospitalizacija. Zanima me da li u bolnici ikako mogu pomoci da beba dobije na tezini, kako, cime?
    Bokić.
    Sama malo možeš pomoći. Kakvo je stanje, takvo je.
    Ležanje na lijevom boku je bolje jer je u toj pozi bolja prokrvljenost, pa beba dobiva više krvi time i hranjivih tvari.
    Osim toga možeš popričat s doktorom o uzimanju andola koji razrijeđuje lagano krv i pospješuje cirkulaciju. (premda doktori nisu skloni tome)
    Ako u obitelji imaš slučajeve da su imali bilokakvih problema sa zgrušavanjem krvi, visokim tlakovima i sličnim stvarima, reci doktoru i traži obradu na trombofiliju.
    Ako nemaš, onda lezi i uživaj jer ćeš najviše pomoći svojim pozitivnim stavom.
    Evo kako je kod Sandre23 npr. sve OK. (samo nek se tako i nastavi ).
    Može biti puno razloga koje ćes sama teško dokućit, a može biti ništa, prolazno.
    Želim ti ovo zadnje.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tnx na odgovoru sweety,
    u obitelji nema takvih probema, a tlak mi je uvijek normalan, cak malo nizi.
    Od sveg mog isprepadanja, izgleda da se i beba prepala pa me vise ne tuče onako jako, nego se lagano miče- mozda je odlucila skupljat kile a ne sve odmah potrosit akrobacijom..
    Tesko mi je ne brinuti se, ali trudim se... i cekam ponedjeljak za ponovi pregled..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •