Pokazuje rezultate 1 do 50 od 100

Tema: mala beba

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    cure malo sam vas citala prvo mi je laknulo pa sam se opet zabrinula i sada vise neznam kaj da mislim...

isla sam na ultrazvuk u 32tj. i tada su mi rekli da je bebica manja imala je onda 1900g ,tada nitko nije spominjao glavicu narucena sam bila 3tj.nakon toga tocnije jucer a onda me dok.isprepadala jer je rekla da je glavica manja nego sto bi trebala biti a tezina je narasla na 2500g ...naravno ja sam jos uvijek u soku...
    BPD U 32tj. je iznosio 76 a sada u 35tj.79 a normalan bi trebao biti 86...

dali su kome pogrijesili u procjeni glavice??

dok kaze da nije nista zabrinjavajuce plodne vode ima,protoci uredni,posteljica dobra ali opet meni nije srce na mjestu...narucili me tek za 3tj.a meni se cini koda do tada ima cijela vjecnost....
    Lidac, moguce je da pogrijese... tako ti je i meni bilo, u 2 tjedna mu glavica narasla sa 85 na 86... i sam doktor mi reče da je vjerojatno prosli put malo krivo uhvatio... bas sam se bila prepala, jer glava je do tad bila jedina koja je donekle bila u granicama (za razliku od mrsavog opsega stomka). Pregled iza toga bilo je sve ok s mjerama glave. A ocito i bebice imaju svoje faze rasta, nekad se brze razvija glavica kroz tjedan, nekad nogice... Da je nesto ozbiljno, narucio bi te ranije. Ja sam morala ići svaki tjedan dok nisu ustvrdili da bebač raste.
    Odstupanja + / - 2 tjedna su u granicama normale (inace bi sve bebe bile iste).
    A da ne govorim koliko doktori mogu pogrijesiti... pa razlike budu i veće od 2 tjedna.

Ako se zelis smiriti mozes otići po drugo mišljenje... ( ja jesam...u privatnika koji ima puno bolji ultrazvuk)... to mi je dalo snage da izdrzim do sljedeceg pregleda u bolnici.

Zelim ti da brzo prođe vrijeme i nadam se da ce sve biti ok, i meni i tebi i nasim malim bebicama
    Posljednje uređivanje od S2000 : 03.06.2010. at 11:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •