...ivy, pa zapravo i nije bilo tako strašno...doc me netom prije poroda već blago pripremio na činjenicu da je moguće da beba bude presitna ili možda dobije niži apgar pa da se pripremim da ide na neonatologiju, ali nakon poroda i pregleda, sav sretan je došao do mene i rekao da je sve ok...apgar 10, kilaža iznad 2500 g, i da ide sa mnom na odjel...
...budući da je ona definitivno bila njamanja beba na odjelu (one još manje su završile na neonatologiji) mislila sam da će sigurno pokupit žuticu ili nešto drugo, žilavica mala jedina od svih nije ništa pokupila, čak ni žuticu dobila...prve smo puštene kući...
...presvlačenje je bilo malo zeznuto, skoro sva robica je bila velika, ali brzo je ona to nadoknadila...od prvog dana je žestoko sisala...hvala bog, s tim nije bilo nikakvih problema...iako, nije bilo lako se opirat raznim savjetima da joj dodatno dajem i adaptirano jer je tako sitna...često sam i sama prvih dana pomišljala na to jer sam bila nesigurna...ali kad je pedijatrica na prvom pregledu zaključila da izvrsno napreduje, izbila sam si te ideje iz glave...