Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: odlazak na operaciju a gdje sa bebom??

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno odlazak na operaciju a gdje sa bebom??

Trebala bih otići na operaciju nazalnog septuma zbog čestih glavobolja. Štoviše trebala sam još prošle godine ali sam upravo tada zatrudnila. Ne znam kada mi je najbolje vrijeme za operaciju??Nekako si mislim možda bolje ove godine dok još ona nije toliko svega svjesna. No problem je u tome što još dojim, a u bolnici bih ostala 10-ak dana. Mučno mi je pri samoj pomisli da bih tako dugo bila bez svoje curice..Znate li postoji li mogućnost da beba bude sa mnom za vrijeme mog boravka tamo. Molim vas savjet

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Da sam na tvom mjestu,ja bih pričekala.To nije hitna operacija i možeš pričekati s njom,beba ti je još mala.Nisam sigurna da bi ti netko dopustio i da beba bude s tobom,ali svakako ti nije pametno dijete dovoditi u bolnički okolinu gdje su nastanjene svakojake baje,a da ne govorim kako će tebi biti s tamponom u nosu,nakon opće anestezije,stresa zbog kirurškog zahvata..

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja idem uskoro isto na operaciju i to sam i odgađala dokle sam mogla, međutim, već mi je postalo kritično i moram hitno. Sreća pa idem privatno i drugi dan sam doma, napravila sam skladište mlijeka (izdajala sam se danima) i sad samo čekam moj dan D.
    Napominjem, da još isključivo dojim.

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Da, zaboravih, postoji u nekim bolnicama mogućnost da beba bude s tobom, ali to ovisi o bolnici i najčešće beb ostavljaju na dječjem odjelu. Na na to nisam pristala i imam sreću pa svoj problem mogu riješiti privatno.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

princess puffy hvala ti na savjetu. Da, istina, nije hitna operacija, nego imam dojam da će mi sve dalje biti još teže otići i ostaviti je. Ne znam, još ću si razmisliti...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ana29 prvotno napisa
    Da, zaboravih, postoji u nekim bolnicama mogućnost da beba bude s tobom, ali to ovisi o bolnici i najčešće beb ostavljaju na dječjem odjelu. Na na to nisam pristala i imam sreću pa svoj problem mogu riješiti privatno.
    a dobro je i to što je to sve u jednom danu gotovo. Ja bih morala biti 10-ak a to mi je straaaašno dugo

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pretpostavljam da će te operirati neki ORL (savjetujem Vinogradska),ali ako si u financijskoj mogućnosti pokušaj s privatnim plastičarima,oni te sigurno neće držati 10 dana,ali svejedno ono što sam ti napisala stoji i dalje.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da se prikrpam
    Mene muči isti problem.
    Također sam lani radila sinusoskopiju i preporuka mi je bila-ponoviti za par mjeseci, ali zatrudnjela sam (kad sam se vratila iz bolnice ).
    Tako da sada i mene čeka ista stvar i ne znam šta da radim :/ .
    Nos kapam svakodnevno unazad mjesec i pol i ne vidim kraja tome.
    A sad baš da ostavljam L a ja da idem na operaciju-čini mi se nemoguča misija.
    A i nebi baš htjela.

Pa ako ima kakvo riješenje :D

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    Pretpostavljam da će te operirati neki ORL (savjetujem Vinogradska),ali ako si u financijskoj mogućnosti pokušaj s privatnim plastičarima,oni te sigurno neće držati 10 dana,ali svejedno ono što sam ti napisala stoji i dalje.
    ma nova bolnica mi je bliže i bolja je solucija ako odlučim da mi beba ostane doma- mogu mi ju dopeljati na hranjenje.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dok još ona nije toliko svega svjesna.
    što će biti veća, to će lakše moći shvatiti situaciju. obzirom na to, čekala bih s operacijom što duže mogu.

još dojim
    još jedan razlog za odlaganje operacije.

a ako je ipak potrebno što prije obaviti zahvat, istražila bih sve moguće opcije, pa i našla novca za privatnika ako treba.

eto, tako bih ja :/

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Da se prikrpam
    Mene muči isti problem.
    Također sam lani radila sinusoskopiju i preporuka mi je bila-ponoviti za par mjeseci, ali zatrudnjela sam (kad sam se vratila iz bolnice ).
    Tako da sada i mene čeka ista stvar i ne znam šta da radim :/ .
    Nos kapam svakodnevno unazad mjesec i pol i ne vidim kraja tome.
    A sad baš da ostavljam L a ja da idem na operaciju-čini mi se nemoguča misija.
    A i nebi baš htjela.

Pa ako ima kakvo riješenje :D
    eh....znači ima nas više..
    ne znam kaj da ti kažem. Kako se osjećaš? Jel misliš da ti je hitno? Jel dojiš? I kako dugo bi morala ostati?
    Ako se ne osjećaš najbolje i ako je hitno možda bolje da odeš pa se tog riješiš. :/

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lutonjica, hvala!
    Više imam razloga da ne odem na operaciju nego da odem. Eto, ne želim prestati s dojenjem niti se želim odvajati od nje pogotovo dok je tako malena...a vući je u bolnicu sa sobom...ipak mi nije tako hitno da bih toliko riskirala..
    Hvala na savjetima

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa

eh....znači ima nas više..
    ne znam kaj da ti kažem. Kako se osjećaš? Jel misliš da ti je hitno? Jel dojiš? I kako dugo bi morala ostati?
    Ako se ne osjećaš najbolje i ako je hitno možda bolje da odeš pa se tog riješiš. :/
    Kad kapi popuste osjećam se kao da me tramvaj pregazio. Često me boli glava, osjećam pritisak u očima itd. da ne nabrajam.
    Uglavnom katastrofa

Vjerujem da je hitno jer čeka već više od godine, a nadam se da i nije toliko 8)
    Izdržat ću nekako.

Dojim, dojim, zato mi se i ne ide. A i ne zamislivo mi je da ga ostavim na duže od sat, dva bez mene :/ .
    Ako bilo gdje idem (MM nema vozačku pa ja moram u šoping) uvijek se trudim otiči dok spava, a onda je MM s njim.

A trajalo bi, ako bi bilo kao i zadnji put od ponedjeljka do petka.

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kristina_zg, beba je premala da bi je ostavila na 10 dana.
    Zamisli samo koliko tvojoj bebi znači tih 10 dana, to je za nju cijela vječnost.
    Odgodi što više možeš, za dobrobit svoje bebice.
    Bit će neusporedivo lakše kasnije

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a jesi sigurna da će htjeti izdojeno na flašicu? Hana nije htjela dok sam ja bila u bolnici kod Lare, plakala je i čekala da ja dođem, izdojeno jednostavno nikad nije htjela

ja bih isto čekala
    ali bi se to čekanje moglo odužiti ako planirate još koju bebicu.....možda da prihvati dohranu, tj. iza godine dana

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Definitivno odgađam tu operaciju. Zbilja mi je nezamislivo otići od nje na par sati, a kamoli na 10-ak dana! :shock: Sva sreća pa nije tako hitno. Hvala još jednom na savjetima

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
    princess puffy hvala ti na savjetu. Da, istina, nije hitna operacija, nego imam dojam da će mi sve dalje biti još teže otići i ostaviti je. Ne znam, još ću si razmisliti...

Meni prvih godinu dana nije padalo na pamet ostavljati dijete i stalno sam bila s njim. A sada volim otići na posao da se malo odmorim Mislim da sačekaš ako ti nije hitno i ovaj period kada većina žena osjeća tu instinktivnu potrebu za neodvajanjem od djeteta provedeš sa njim

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mene čeka jedan dan, pa sam već luda. Znam da ga neću moći jedno vrijeme dizati i opet sam u šoku, ali ja MORAM.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

kristina, prijateljica mi je prosle godina bila na istom zahvatu (privatno) i isla doma nekoliko sati nakon zahvata). Dali je ikako moguce da te ranije puste doma?

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bojim se da nije moguće ispod 10 dana nikako....ma i da sam dva dana tamo opet bi mi bilo teško...u svakom slučaju odustajem od operacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •