-
evo da te ja malo utješim. moja mara je isto naučena zaspati s cicom i nema šanse da bi, dok sam ja u vidokrugu, zaspala na ijedan drugi način. svaki pokušaj mog nošenja za uspavljivanje je završavao drekom. neće bocu, neće dudu - dakle ista situacija.
jučer sam počela raditi i u čuvanju se izmjenjuju teta čuvalica i nona. i još uz to, smo imali jako kratak period prilagodbe na tetu, ako se tako može nazvati jedno popodne koje su provele zajedno, jer je teta na koju smo se prilagođavale odustala, upravo iz razloga što joj je mara bila prekomplicirana beba (njene riječi). no, eto - njoj je jučer bez problema zaspala u kolicima - padala je kiša pa nisu mogle ići vani (što je bio moj savjet - da u vrijeme spavanja odu vani šetati jer je to drugi od tri načina kako mara može zaspati. treći način je vožnja autom), ali je nakon par minuta vožnje kolicima po stanu - ona zaspala. za ovaj put ju je pustila da spava u kolicima, na moj savjet, iako to znači kraće spavanje jer joj nije udobno kao na krevetu, ali bilo me strah da joj se kod prebacivanja probudi. probudila se dobre volje i sve je prošlo dobro, osim što nije baš htjela jesti kako inače jede - vjerojatno zbog adaptacije, kako kaže frida.
nonama i tati isto zna zaspati i na rukama i to za vrlo kratko vrijeme - samo ja ne smijem biti u blizini.
naravno, kad sam došla s posla - priheftala se i nije se odvajala sigurno sat vremena s cice.
ja sam planirala prestati s dojenjem u periodu do ljeta, ali čini mi se da se to nekako kosi s planovima moje mare - pa sad puštam sve opcije otvorene i nadam se da će sama odlučiti da joj to više nije neki đir (
, moš misliti...).
glavno mi je da sam shvatila da ona vrlo dobro zna da kad nema mame nema ni cice i - mirna bosna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma