Evo i da se ja izjadam na temu upisa u vrtić.........

Prvo su mi kad sam podnosila zahtjev rekli da ne treba med. dokumentacija već da ću to donijeti na razgovor nakon što objave listu + što mi nitko nije skrenu pozornost da trebam odabrati kraći program jer sam na dopustu za njegu. Ja nisam mislila L. ostavljati duže od 4 sata sve dok ne budem morala ići raditi (do siječnja 2009.).

Onda me zove tajnica u četvrtak i kaže "Mama niste donijeli kopiju med. dokumentacije, a to nam treba kako bi smo posložili grupe" ........i još plus toga mi kaže "a vi niste zaposlen roditelj (ovo neću ni komentirati) već ste na dopustu za njegu".

Odnesem ja papire u petak, tajnice nije bilo i žena koja ju mijenja mi kaže da nije sigurno da će mi dijete primiti u jaslice jer moramo ponoviti vještačenje u prosincu 2008. :shock: , a i onako druga djeca imaju prednost zbog zaposlenih roditelja......... L. super napreduje i do kraja ljeta više neće morati ići na vježbice (kako za sada stvari stoje).........pa pitam ja tu ženu kud ću ja sa njom kad budem morala ići raditi jer mi komisija 100% neće dati produljenje.

Sad čekam srijedu da vidim hoćemo li biti na listi, ako slučajno ne budemo na listi već sam se spremila napraviti dar-mar u vrtiću.