za jednu curu, ako netko ima svježi podatak o tome gdje je kod nas najekspresnije moguće zamrznuti spermu.
radi se o NJM s tumorom limfnih žlijezda.
znači-broj telefona, adresa.
petrova ne radi zamrzavanje više:?
za jednu curu, ako netko ima svježi podatak o tome gdje je kod nas najekspresnije moguće zamrznuti spermu.
radi se o NJM s tumorom limfnih žlijezda.
znači-broj telefona, adresa.
petrova ne radi zamrzavanje više:?
nek pokusa IVF polikliniku, Vocarska cesta 14, 00 385 1 467 8600rvukovi2 prvotno napisa
nema na cemu, drzim fige da uspiju!rvukovi2 prvotno napisa
![]()
Može i na VV jer su referalni centar u RH za karcinome
Na VV-u su isto radili, ali negdje mi zvoni da ni oni više ne zamrzavaju... nadam se da netko ima friških informacija. Ako se nitko ne javi neka proba nazvati pa pitati...
Sveučilišna klinika Vuk Vrhovac
Dugi Dol 4A
01 2353 907 - sestre
BHany, meni se isto čini za VV- negdje sam pročitala, ali isto mi je negdje zvoni da ovisi od slučaja do slučaja. Najbolje provjeriti na licu mjesta.
ja sam trazila isto:CITO provjereno radi a imaju super biologa
preporučili su im dr.-a Č. na VV, ali nisu uspjeli ništa dogovoriti, žena je zvala jer im je hitno, ali nikako dobiti telefonom konkretnu info.
zbog toga sam pitala vas ostale kako ide procedura ovih dana.
čini se da je najtočnije i najbrže obaviti to privatno.
Mislim da im je definitivno najbolje privatno, ovisi gdje su - Cito (Romac koji je radio na VV-u) i Pol. IVF kako je gore rečeno. Inače, imamo i mamu koja je začela s takvom spermom - Ibili - možeš nju PP-ati pa pitati gdje je zamrzavala, mislim da je bila u postupku u Pol. IVF.rvukovi2 prvotno napisa
Iskreno od srca želim da se muž te žene, a Bog da, izliječi
ja sam zvala Cito i slala mail i odmah su mi odgovorili sve pojedinosti a sto se tiče VV i dr Čolaka on je tek 11.5 stigao na VV(bio je 10 dana u Hercegovini) i u ZG mozda zato nisu dobili konkretnu informaciju.ako hoćeš proslijedim ti mail s CITO ili nek se obrati dr Romcu.odgovaraju expresnorvukovi2 prvotno napisa