Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Opća praksa + homeopatija, a i pedijatar + homeopatija

smich avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Opća praksa + homeopatija, a i pedijatar + homeopatija

Dragi svi,

Tražim liječnicu/liječnika opće prakse, a i pedijatra i ginekologa koji rade u sustavu HZZO, a školovani su u homeopatiji pa kombiniraju liječenje.
    Ili barem da koketiraju sa homeopatijom pa da su otvoreni za holistički pristup.

Za ginekologa mi je ok da bude i privatno, ali opća praksa i pedijatar mi je važna da bude u sustavu da mogu obavljati sve potrebne papirologije
    za posao, bolovanja etc...

Poželjno je da sve to bude u Novom Zagrebu, ali molim posaljite svoja iskustva i ako nije NZ.

Hvala

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Pedijatar-homeopat

Bok!

Najpoznatija pedijatrica-homeopat koja radi u sustavu javnog zdravstva (čitaj: ideš tamo sa zdravstvenom knjižicom; kao kod svakog "običnog" liječnika) je dr.Metka Regan.
    Ne znam točno di radi, mogu saznat, znam jedino da je kod nje guuuužvaaa.

Naša pedijatrica je i "obična" i uz to homeopat i akupunkuturolog. Radi u Domu zdravlja Kruge, zove se dr.Vidović.

Mi smo zasada (da ne ureknem ) zadovoljni.

Ginekologica "širokog spektra" je, po mom iskustvu dr. Harni. Naša Christiane Northrupp- autorica knjige"Žensko tijelo, ženska mudrost". Vjerojatno za nju i znaš. Ima svoju polikliniku.

Jesam kaj pomogla?

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Pedijatar-homeopat

Bok!

Najpoznatija pedijatrica-homeopat koja radi u sustavu javnog zdravstva (čitaj: ideš tamo sa zdravstvenom knjižicom; kao kod svakog "običnog" liječnika) je dr.Metka Regan.
    Ne znam točno di radi, mogu saznat, znam jedino da je kod nje guuuužvaaa.

Naša pedijatrica je i "obična" i uz to homeopat i akupunkuturolog. Radi u Domu zdravlja Kruge, zove se dr.Vidović.

Mi smo zasada (da ne ureknem ) zadovoljni.

Ginekologica "širokog spektra" je, po mom iskustvu dr. Harni. Naša Christiane Northrupp- autorica knjige"Žensko tijelo, ženska mudrost". Vjerojatno za nju i znaš. Ima svoju polikliniku.

Jesam kaj pomogla?

smich avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Hvala

Citam sada, našla sam i post o homeopatima pedijatrima u medjuvremenu.

Mislim da cu zasad ostati kod "obične" obične doktorice, a otići svojoj homeopatici i krenuti kod nje i s malim

Za ginekologe, ja bila dugo kod dr. Gudelj u poliklinici Harni, medjutim ona ne prakticira homeopatiju.

Hvala puno na informacijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •