mi imamo problem...

dnevno boravljenje u jaslicama je prihvatio odlično. prva 2 tj me nije uopće doživljava kad sam ga ostavljala/dolazila po njega, a zadnjih nekoliko puta plače. međutim, čim odem on se umiri, igra i sve bude ok do ručka, tj. spavanja. pod br 1 ne želi ništa jesti, ali inače je takav. to me malo brine jer ako se ikada privikne na spavanje bit će gladan.

kažem - ako se ikada privikne - jer smo provali 3 puta. prvi put ga je teta skinula, čak se i zavukao ispod plahte, ali kad su djeca počela plakati, on je počeo tuliti pa dam došla. sljedeći dan ga je teta opet presvukla, legao je i sat vremena pričao sa tetom. poradovala sam se jer nije uznemiravao drugu djecu, a nije ni mene tražio, ali, treći dan su mi sve lađe potonule.
teta me zvala da urliče, nije mu ni pelenu promjenila, a kamoli ga presvukla za spavanje, svi drugi su bili u krevetu, a on je plakao. čini mi se da se teta uopće nije potrudila (doduše taj je dan bila sama, ali ipak...)
i naravno, svaki put mi kaže da će tu biti problema dok ga ne skinem sa sise. i meni to nije jasno jer su u istoj grupi 3 djece koja su prošlu godinu sisala pa su u jaslicama spavala!

neznam jeli problem u tome što karlo nema 12 mj nego 21 pa je "duboko zaglibio" u cicanje ili se teti jednostavno neda!

Činjenica jest da ne radim. Ali isto tako da ne mogu ni pomisliti raditi dok se smjestim dijete jer ga nema tko čuvati. zato sam ga i upisala u jaslice inače se mogu pomiriti sa radnim mjestom domaćice.

mislim da se teta tako ponaša baš iz tog razloga što ne radim.

a ako budem svaki dan dolazila po njega jer ga teta nije ni skinula jer joj se ne da mogu otpisati njegovo privikavanje na spavanje jer će shatiti jaslice ko dnevni boravak.

sorry na dužini, ali ne znam kako da se postavim :?