Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: herpes?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno herpes?

Nisam sigurna jel herpes budući da mm i ja to nikad nismo imali, ali pojavilo joj se to u kutu usnice, pa me zanima s čim to mogu namazati da prođe? Hvala

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ako je herpes mazala ili ne mazala proći će za tjedan dana. je li puknuta koža - možda su žvale?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

compeed flasteri

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kombinacija etericnog ulja ravensare i biljnog tamanua (kalofil) - idealno, umjesto tamanua moze i kantarion (manje idealno) ili bilo koje drugo biljno ulje.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: herpes?

Citiraj anima prvotno napisa
    Nisam sigurna jel herpes budući da mm i ja to nikad nismo imali, ali pojavilo joj se to u kutu usnice, pa me zanima s čim to mogu namazati da prođe? Hvala
    Negdje sam to već pisala, ali da ti ponovim: to što izgleda kao "žvalice" (krastica, puknuta koža, peče, ponekad krvari....) može biti od nedostatka B-vitamina. Uz B-kompleks prođe za 2 dana.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Citiraj mim prvotno napisa
    Negdje sam to već pisala, ali da ti ponovim: to što izgleda kao "žvalice" (krastica, puknuta koža, peče, ponekad krvari....) može biti od nedostatka B-vitamina. Uz B-kompleks prođe za 2 dana.
    E baš je tako kako si opisala, ma da, nedostatak vitamina b? Što da kupim u ljekarni, B-kompleks, neke tabletice? Gdje još ima vitamina B? Hoće joj se to opet vračati?

Datum pristupanja
    Jun 2005

E baš je tako kako si opisala, ma da, nedostatak vitamina b? Što da kupim u ljekarni, B-kompleks, neke tabletice? Gdje još ima vitamina B? Hoće joj se to opet vračati?
    Mala mi je nekak za B-complex tabletice. Pogledaj u ljekarni ima li baš neki preparat za djecu s visokim dozama B-vitamina.

Ako nema možeš joj dati Super B-complex od Twinlaba. To je tekući preparat, prvenstveno je namjenjen odraslima pa bi trebalo korigirati dozu. Uzimao ga je moj tata u dozi od 2x po 5 ml. To je "konjska doza" tako da mislim da bi djetetu na kratke staze bilo dosta po 2 ml u dvije doze od po 1 ml. Savjetuj se u ljekarni oko doze, stvarno nisam sigurna.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Hvala mim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •