Nisam sigurna jel herpes budući da mm i ja to nikad nismo imali, ali pojavilo joj se to u kutu usnice, pa me zanima s čim to mogu namazati da prođe? Hvala
Nisam sigurna jel herpes budući da mm i ja to nikad nismo imali, ali pojavilo joj se to u kutu usnice, pa me zanima s čim to mogu namazati da prođe? Hvala
ako je herpes mazala ili ne mazala proći će za tjedan dana. je li puknuta koža - možda su žvale?
compeed flasteri
Kombinacija etericnog ulja ravensare i biljnog tamanua (kalofil) - idealno, umjesto tamanua moze i kantarion (manje idealno) ili bilo koje drugo biljno ulje.
Negdje sam to već pisala, ali da ti ponovim: to što izgleda kao "žvalice" (krastica, puknuta koža, peče, ponekad krvari....) može biti od nedostatka B-vitamina. Uz B-kompleks prođe za 2 dana.anima prvotno napisa
E baš je tako kako si opisala, ma da, nedostatak vitamina b? Što da kupim u ljekarni, B-kompleks, neke tabletice? Gdje još ima vitamina B? Hoće joj se to opet vračati?mim prvotno napisa
Mala mi je nekak za B-complex tabletice. Pogledaj u ljekarni ima li baš neki preparat za djecu s visokim dozama B-vitamina.anima prvotno napisa
Ako nema možeš joj dati Super B-complex od Twinlaba. To je tekući preparat, prvenstveno je namjenjen odraslima pa bi trebalo korigirati dozu. Uzimao ga je moj tata u dozi od 2x po 5 ml. To je "konjska doza" tako da mislim da bi djetetu na kratke staze bilo dosta po 2 ml u dvije doze od po 1 ml. Savjetuj se u ljekarni oko doze, stvarno nisam sigurna.