ispričavam se ako sam ičim uvrijedila kolegice iz društva ovisnica u koje sam i ja svojom krivnjom -jer sam ih sljedila- upala.
Teddy, nije moje da se mješam u tvoj novčanik, di češ i kako trošiti novac, nisam mislila ništa loše jer da ti nisi to sve učinila polovica nas o pelenama i proizvođačima ne bi znala ništa![]()
![]()
Smisao mog posta bio je samo da mi bode oči što se toliko hvale strane pelene za koje većina nas neće moći skupiti novac, ili kao ja osobno ne želim dati novac, a da se domaći proizvođači zanemaruju.
Eto, ja sam to primjetila i napisala, a ako sam tebe ili koga tebi sličnog uvrijedila, stvarno mi nije bila namjera, znaš da sam i sama počela manijakalno, ali sam iz praktičnihrazloga stala "na loptu" i vidim da se neke mame iz prikrajka boje upuštati u kupovinu da ne bi kao mi izgubile glavu. Nisam jednom nego o-la-la puta vidjela postove o borbi za novac koji će se potrošiti na još jednu paprenu pelenu, pa se samo realno pitam je li to nužno.
Dobila sam neke pp poruke s upitima "zar se stvarno toliko mora potrošiti za te pelene?", a nije istina- jer napominjem još jednom da je jedan od razloga zašto ih mame izabiru za upotrebu i što njima možemo uštedjeti novac, a to većini ipak nije zanemariva stavka.
(Dakle, ja vozim xy, a voljela bih xxb, ali xy zadovoljava sve moje potrebe pa ću ga rado preporučiti ostalima kojima je xxb nedostižan ili kao ja žele trošiti novac i na nešto drugo. Ti Teddy imaš xxb i uživaj, meni ne smeta.)
Još jednom- žao mi je što je moj post netko protumačio drugačije nego sam ja mislila dok sam ga pisala.![]()