Cocci i TB znaju da nikako nisam htjela postati ovisna i onda mi se dogodilo da kupim po jednu od nekoliko nahvaljenih (meni su Cocci i TB pomogle jer su me usmjerile na pelene koje su bile prihvatljive po mojim standardima: organski materijali, lako dostupne, normalne cijene), cisto da isprobam kad beba dodje pa se sad lijecim od ovisnosti koja je priprijetila da se zahukta.
Medjutim, onaj prvi put kad sam oprala kolekciju (da budu bolje upijajuce na vrijeme), bilo mi je tako zalosno i strah da ih pranje ne unisti da sam se :shock: sama nad sobom i skuzila da trebam i ja stati na loptu i iskulirati ovisnost u nastajanju jer, kako cu reagirati kad ih beba pokaka sve redom.

Da ovaj tren krecem ispocetka, casna rijec, kupila bih samo prefolds, snappyje i covere. I uzivala u vasim kolekcijama preko vasih albuma.

Ali samo vi pisite.. ja volim cuti i saznati iz vaseg iskustva o svim pelenama kojih ima, smijuljim se vasim ludostima kad cekate otvaranje web-sucana u rano jutro i sl. ... uzivajte!