Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
Aha, ali do onda moram biti tiho, vidiš da plašim nove platnenopelenaše, a zapravo pojma nemam o čemu pričam.
Pa cuj, ja moram priznati da sam se sokirala kada sam cula da su neke aukcije isle masu iznad sto dollara za jednu pelenu :shock:
ali, to je mene cijena sokirala....

a sada, ja imam neke frendice, koje su znale dati za neki komad vesa (citaj grudnjak) preko 1000kn, sto je meni isto sokantno, ili neka krema za lice, koja je oko 700kn (mala tubica, ne 10l ) sto ja osobno nebi platila. ali tko voli nek izvoli... dok mene ne ugrozava

I na kraju moram priznati da mi se jako svidio cover od kiwie-pie-a, koji je od kasmira.... idea da na bebinu guzu ide kasmir mi se nekak jako dopada.... a ta divota kosta 55 dollara :pssst: naravno da nije malo.... ali opet, koliko puta smo u zivotu potrosili za neku glupost novce....

osim toga niti u kini bebe ne nose sve iste "mao-tse-tungovske" pelene.... zamislite 200 mio. beba na hrpi, sve s istim zelenomaslinastim pelenama....

pa zato, neka svaka mama na guzu svog djeteta stavi sto zeli i moze (dok je pp )

A ja cu se i dalje diviti tim kolekcijama, koje su neke stvarno extra, extra a priustit cu si, sto dubina mog dzepa u tom trenutku uspije izbacit 8)