Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Za časopis "Trudna i lijepa", iskustvo iz rodilišt

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Za časopis "Trudna i lijepa", iskustvo iz rodilišt

Urednica me zamolila da pronađemo mame koje su u rodilištu imale dobar početak/loš početak dojenja.
    TRebalo bi, dakle, ispričati kako je izbor rodilišta utjecao na dojenje, koliko su sestre pomogle/odmogle i koliko i kako je išao "popravak".

Nadalje, trebamo i mamu koja je unatoč velikim problemima (ovisno ili neovisno o rodilištu) sve to uspješno prevladala i sada doji svoje dijete.

Eto, bilo bi lijepo kada biste svoja iskustva htjele podijeliti s drugima, a i lijepo je vidjeti sliku sebe i djeteta u časopisu

Možete se prijaviti ovdje ili meni na pp, pa vas ja spojim s urednicom.

Hvala.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo, da se ja javim ovdje-pozitivno iskustvo-varaždin-carski rez i sestre koje su se potrudile da me nauče dojiti(u svim mogučim pozama su mi namiještale bebu da mi bude lakše-čak su i stolac išle tražit jer mi nije pasalo ležat i dojit a htjela sam pokušat dojit sjedeči).

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Isto pozitivno iskustvo. Rodila u Varaždinu. Sestre su svaki dan provjeravale kako ide dojenje,pomagale mi,naučile izdajanju. Hvala im na svemu

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Odlično iskustvo sa KB Osijek. Sestre su bile odlične,naučile nas dojiti i strpljivo odgovarale na milijun postavljenih pitanja. Od prvog podoja u bolnici do dana današnjeg meni i mojoj mrvici to je jedno predivno i neprocjenjivo iskustvo .17mj cickamo i dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •