Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Necijepljena djeca i držv. osnovna škola

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Necijepljena djeca i držv. osnovna škola

s obzirom da tin iduce godine krece u OŠ...i da ce ici u držv. OŠ...a nije cijepljen...zanima me informacija...od roditelja cija djeca takoder nisu cijepljena...kak su prosla upis u OŠ? da li su se svejedno obavezno morali cijepiti? raspitivala sam se kod ped. koja je rekla da se moze cijepiti homeopatskim cijepivom...da li to moze proci kao zamjensko cijepivo...ispricavam se ak sam pitala glupa pitanja..al eto...skupljam informacije...thanx

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Homeopatsko nece proci ko zamjensko.

Dijete ne moras cijepiti jer je skola obavezna.

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vjerojatno će izmisliti ili su izmislili neki papir koji će trebat potpisati i to je to.

Ako je to izričita odluka i za nadaljetreba dobro paziti na daljnji tok cijepljenja u školi.

Djeca (pogotovo prvašići) ponekad zaborave svojim roditeljima reći za cijepljenje, tj. kažu im tek onaj dan kad se cijepe u školi, a tada je već možda kasno.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

to i mene zanima
    Oprositte na uzurpiranju topica, a što je sa upisom u vrtić?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moze ti se odbiti upis u vrtic jer vrtic nije obavezan. zapravo ped. ti je kljucna hoce li ti izdati potvrdu za upis u vrtic - ako izda velika je vjerojatnost da ti vrtic nece raditi problem.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

U našem vrtiću neovisno o potvrdama pedijatra traže na uvid Knjižicu cijepljenja.
    Neki je roditelji mjesecima ne donesu, ali ne znam (k)ako se to sankcionira.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa
    U našem vrtiću neovisno o potvrdama pedijatra traže na uvid Knjižicu cijepljenja.
    Neki je roditelji mjesecima ne donesu, ali ne znam (k)ako se to sankcionira.
    nikako (iz vlastitog iskustva )
    ne govorim o upisu u vrtic, vec kasnije kad provjeravaju da li se dijete dalje cijepi po kalendaru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •