Pokazuje rezultate 1 do 50 od 854

Tema: Arhiva: Naša prava od HZZO-a!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, jel imamo mi pravo na nekakvo bolovanje od pozitivne bete do UZV-a kada bi se trebalo cuti srceko? Ne mislim pritom na komplikacije u trudnoci.
    Pa ne znam baš da bi ti dali tako neko biolovanje bezveze ... ja sam od prvog dana imala otvorene komplikacije. Gin. ti mora staviti tu neku šifru koja se tiće trudnoće a to sve ide pod komplikacije. A zakaj ti je problem otvoriti komplikacije ? Pa u slučaju da se nešto izjalovi (ne daj Bože) ko meni zatvoriš bolovanje i nastaviš raditi, jedino što novce na komplikacijama dobiješ oko 20-tog, a plaču ranije

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne znam baš da bi ti dali tako neko biolovanje bezveze ... ja sam od prvog dana imala otvorene komplikacije. Gin. ti mora staviti tu neku šifru koja se tiće trudnoće a to sve ide pod komplikacije. A zakaj ti je problem otvoriti komplikacije ? Pa u slučaju da se nešto izjalovi (ne daj Bože) ko meni zatvoriš bolovanje i nastaviš raditi, jedino što novce na komplikacijama dobiješ oko 20-tog, a plaču ranije
    Nije meni problem otvoriti komplikacije, nego znam da je praksa prvo koristiti sav godisnji (na kojem imam svoju placu vecu od 4250 kn) pa tek onda otvarati komplikacije jer ti inace narusi prosjek za punu isplatu prvih 6 mj kad rodis.
    Pitala sam zato jer imam cca 35 dana godisnjeg (stari+novi) kojeg sad i koristim, ali ne daj boze da nesto podje po zlu, necu imati vise godisnjeg, a morat cu se vratiti na posao. Zato sam pitala za neko bolovanje do kucanja srceka cisto da budem sigurnija, a da ne potrosim godisnji.

Uglavnom u međuvremenu bila kod ginica i on kaze da mi moze samo otvoriti komplikacije, znam da bi dr opce prakse mogla otvoriti neko lijevo bolovanje tipa gripa ili sl, ali ova moja se boji i ne zeli mi zbog straha od inspekcije izaci u susret.

Nema frke, sad sam na GO, za tjedan dana idem na 1. UZV, nadam se najboljem i za cca mjesec dana otvaram komplikacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •