Originally Posted by
LilyOfTheValley
Zanima me da li imam pravo na bolovanje nakon transfera i koliko dugo, a jos vise me vezano za to zanima da li drzava to bolovanje u potpunosti pokriva, znaci i doprinose i placu.
Placa mi i nije sad pod mus, ali u firmi su mi rekli izaci u susret sa svime dokle god njih to ne kosta ni lipe. Vidjela sam da drzava pokriva u potpunosti komplikacije u trudnoci, ali obzirom da sam ja danas imala embriotransfer kako je s time?
Da li vec prvi dan koji ostanem doma moram trcati ginekologu (pretpostavljam da on daje zeleno svjetlo za bolovanje a dr. opce prakse na temelju toga radi doznake ili sto vec) ili mogu doci ginekologu npr. u ponedjeljak i traziti bolovanje retrogradno za protekla 4 dana?
Radim nocne smjene u okruzju koje nije nimalo stimulativno za bilo koji stadij trudnoce, u prvom postupku sam izabrala raditi ali vise ne kanim ponoviti gresku, tako da mislim da necu imati problema da mi se odobri bolovanje, ali ne znam kako to ide s time da ja potvrdim gdje i kako radim? (u ugovoru o radu ne pise nocna ali navodno sam tako prijalvjena)