[QUOTE=tikica;1773288]Znači papa test se plača jer sam ja tada radila i papa test ali sam mislila da su mi naplatili briseve jer ja papa test nikad nisam plačala. Ja sam papa test plačala samo onda kad bi tila da mi dođe za 7 dana ako ne onda bi čekala 1mjesec ali bi to napravila besplatno.[/QUOTE
da, čudima nikada kraja...Ja imam očajnog ginekologa, ono, taj bi upalio uzv jedino da mu doneseš sudski nalog, a i onda bi čekala 3 mjeseca da dođeš na red, i stvarno je očajan, ali... tih rjetkih trenutaka kad sam koristila njegove usluge, a to je bilo pred operaciju kad sam morala napraviti papa test i te briseve, frajer mi nije ništa naplatio, i mislim da ti nesmije naplatit, da smije, ovaj moj bi to napravio odmah 2x, a da si i išla privatno uzimati briseve, kao što sam ja išla nedavno, ako bi ti naplatio, naplatio bi ti 100 kn koliko je meni naplačeno...tak da se nadam da imaš lijep prsten, jer te oženio...ali, ako ti se neda s njim prepirati, idi ravnatelju te ustanove, i reci mu, i taj dan buš dobila novac...tak meni moj nije htio dat uputnicu za bolnicu, a ja imala termin za operaciju, i sve papire od privatnika, pa mi ovaj nije htio napisati,pa sam ja otišla upravitelju, i on mi je dostavio uputnicu u ured... ako neće milom, mora silom, hehehehe.a kaj, ne rade oni nama usluge badava, nego mi sveki mjesec dajemo finu lovu u nadi da će oni odraditi onaj minimum... zamisli moj šok, kad ja dođem od takvog doktora na institut, i na Sv.Duh... pa ja sam šokirana koliko su ti ljudi tamo dobri...