Pokazuje rezultate 1 do 50 od 854

Tema: Arhiva: Naša prava od HZZO-a!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja nisam nikada ništa platila, ali imam dopunsko. Možda to ima nekakve veze.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    imam i ja dopunsko. mislim nije sad problem tih 100 kn, al koliko vidim da se plača i koliko drugih stvari kod nekih doktora i to nije u redu. svi bi morali biti isti

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Placam papa test 100 kn samo kada hocu da bude gotov za par dana. Ako ne platim bude gotov za mjesec ili dva. Sto se tice briseva, a radila sam ih cesto, nikada nista nisam platila. I imam dopunsko.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    Placam papa test 100 kn samo kada hocu da bude gotov za par dana. Ako ne platim bude gotov za mjesec ili dva. Sto se tice briseva, a radila sam ih cesto, nikada nista nisam platila. I imam dopunsko.
    E, isto tako je i kod moje gin. Papa test se plaća 100 kuna ako hoćeš da je prije gotov, ako ne ne plaća se ništa.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Za šifru N97 dopunsko nije potrebno jer nas ta šifra oslobađa participacije za sve vezano uz liječenje neplodnosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •