Pokazuje rezultate 1 do 50 od 854

Tema: Arhiva: Naša prava od HZZO-a!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imam jedno pitanje, nemogu nigdje pronaći odgovor pa ,molim nekoga da mi odgovori. Jel imaj MM pravo na nekakvo bolovanje za vrijeme postupka? Mislim postoji li neka šifra za to ili otvarate na neke druge šifre. S obzirom da ne idemo u postupak u svome mjestu , trebati će nam jedno tjedan dana. Mi smo to dosada uvijek riješavali na način,da si skupi slobodnih dana ili g.o. Nikada nismo za nejga otvarali bolovanje. Sada ćemo morati , jer nemožemo nikako drukčije.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje, nemogu nigdje pronaći odgovor pa ,molim nekoga da mi odgovori. Jel imaj MM pravo na nekakvo bolovanje za vrijeme postupka? Mislim postoji li neka šifra za to ili otvarate na neke druge šifre. S obzirom da ne idemo u postupak u svome mjestu , trebati će nam jedno tjedan dana. Mi smo to dosada uvijek riješavali na način,da si skupi slobodnih dana ili g.o. Nikada nismo za nejga otvarali bolovanje. Sada ćemo morati , jer nemožemo nikako drukčije.
    mm je dobio bolovanje na šifru N46. za svaku folikulometriju si ide po posebnu doznaku.

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    cannisa, MM je dobio bolovanje pod šifrom Z31-Postupci u vezi s oplodnjom (max. do 7 dana)
    Jednom sam bila sa njim na pretragama pa je i meni dr. napisao bolovanje pod istom šifrom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •