Hvala ti ptica
Na jednom drugom topicu tu na rodi dobila sma takodjer slicne informacije, poslala sma i PM jednoj korisnici ali sma tek kasnije skuzila da se ona vec nekoliko mjeseci logirala pa ne ocekujem tako brzo odgovor a stvarno mi je goruce....
Ja bih pokusala dobiti N98 - bolovanje zbog "komplikacija u svezi s umjetnom oplodnjom" koje traje maximalno do 21 dan.
Ja sa svog posla odlazim ovako ili onako a ako mogu nastojat cu prolongirati bolovanjima koliko god mogu...dao bog da se to bolovanje uskoro pretvori u bolovanje zbog komplikacija u trudnoci....
Dakle, ginekolog predlaze sifru (tipa hoce li to biti N98 ili nesto drugo) a dr. opce prakse odluci hoce li to biti GO ili AO? je li to tocno i moze li dr. opce prakse samo tako odluciti sto ce biti?
Gdje to mogu za 100% saznati? (Ovi u lokalnom Hzzo-u nemaju pojma a na onaj broj 08007979 mi se nitko ne javlja)
Da li bolovanje moze ici retrogradno? Ja nisam isla raditi od srijede (noc prije transfera), moze li mi dr. opce prakse pisati bolovanje od tog dana?
U ponedjeljak najranije mogu k svom ginekologu, a u utorak poslijepodne najranije mogu do dr. opce prakse, jer im je takvo radno vrijeme.