-
Ja sam potpuno luda vise i od neinformiranosti onih koji bi trebali znati i od svoje firme koja i kad joj prezentiras da ju neces kostati ni lipe radi probleme. Toliko toga sam istrpila da postignem tih 12 mjeseci neprekinutog staza (iako zapravo na istom mjestu radim 3 pune godine!!!) i sad sam nakon embriotransfera citave dane i noci u grcu pitajuci se hocu li ikako "isposlovati" s ovom ocajnom drzavom i jos ocajnijom firmom svoja prava.
Danas sam bila kod ginekologa i preporucio mi je mirovanj. Sutra idem kod dr. opce prakse da mi otvori bolovanje ali samo ako mi moze to bolovanje ici na teret Hzzo-a jer mi ga firma nece platiti, ako ne radit cu do bete pa onda dobit otkaz.
Sad me samo jos zanimaju konkretni odgovori na pitanje koje mi je postavio voditelj:
Da li Hzzo meni placa direktno na racun novce (u slucaju te GO sifre bez obzira da li su u pitanju komplikacije u IVF-u ili komplikacije u trudnoci) ili moraju oni (firma) uplatiti pa im drzava refundira naknadno?
Bivsi voditelj je vec godinu dana na bolovanju i navodno mu nisu uplatili jos nista, ali pretpostavljam da je kod komplikacija u trudnoci ipak drugacije ili?
Zvala sam vec sto brojeva i poslala nekoliko mailova, izmedju ostalog preporucenu mi glasnogovornicu Turcinov koja me lagano proslijedila pravnoj sluzbi koja mi je samo opetovano ponovila ono sto i vrapci na grani znaju da Hzzo pokriva sto posto samo u slucaju trudnoce a za ovo drugo ne znaju, zatim su me spojili na dezurnog lijecnika ali nakon sto sam se naslusala nekoliko minuta muzike poklopila sam slusalicu jer sam zurila ginekologu. Kazu mi i da su primili moj mail ali nitko se nije izjasnio zasto mi nisu odgovorili.
Ja lagano ludim, cini mi se sve vise da ovaj postupak nema smisla, ne uz ovakav stres
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma