Pokazuje rezultate 1 do 50 od 854

Tema: Arhiva: Naša prava od HZZO-a!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tako je, ginekolog preporuci mirovanje zbog tih i tih razloga a onda dr. opce na temelju tuga pise bolovanje i takodjer odredjuje sifru. Medjutim (pokazala mi je ) kad u svom kompjuteru ubaci N98 ili bilo sto slicno ne ponudi joj automatski GO i rekla je da je do sada uvijek to pisala pod AO ali da ce zbog mene ipak provjeriti sutra s HZZO-om i nazvati me. Medjutim ja cu spavati kad em bude zvala jer me evo u nocnoj sihti, pa necu ni saznati do cetvrtka kad ona radi poslijepodne a tada mi je vec iponako prekasno.
    Btw. ja o koristenju godisnjeg mogu samo sanjati. Cak i onaj dan u tjednu koji sam slobodna ne budem placena. Godisnji imamo kao prisilni neplaceni "odmor" u mrtvoj zoni oko bozicnih i novogodisnjih blagdana kad ljudi ne idu bas u barove. Budemo po mjesec-dva zatvoreni i bez placene kune, dapace, zelimo li ostati prijavljeni moramo mi sami platiti ukupne doprinose. Ja sam eto platila skoro dvije milje kuna da bih ostala prijavljena sve samo da skupim taj staz koji ce mi mozda dobro doci na temelju kojeg cu ostvariti svoja prava kad mi zatreba kao trudnici i majci. Sada vidim da sam bacila novce, izgubila zdravlje i vrijeme i vrlo vjerojatno upropastila i ovaj postupak. Covjek uci dok je ziv.........
    Btw. svako malo me pitaju "pa kad ces vec jednom znat jel upsjelo?" kao da ja sama najradije nebih kroz pupak ubacila najveci mikroskop na svijetu daq vidim dupla li se tamo ista, vec evo po isteku petog dana nakon transfera.....jako jako zalosno.....
    Naravno, da ih prijavim riskirala bih glavu, vec i ovo sto pisem nije bezazleno, osim toga oni imaju veze bas svugdje jer ovdje je toliko nepravilnosti u radu da su mogli vec stoput biti zatvoreni
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 19.04.2011. at 22:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •