Pokazuje rezultate 1 do 50 od 854

Tema: Arhiva: Naša prava od HZZO-a!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I ako im dolazi na uvid, ne brini, tvoji su novci, tvoja prava. i to ti nitko ne smije uzeti! Ovo je samo njima na sramotu da muzu od nas pišljivih 200-tinjak kuna a naplate si bome fine novce, nekih cca 5000 kn po postupku! A gdje odu ovi naplaćeni lijekove koje ti ne dobiješ možemo samo nagađati, jel' ? Zato traži svoja prava, ionako nas zdravstvo mjesečno jako puno košta!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    I ako im dolazi na uvid, ne brini, tvoji su novci, tvoja prava. i to ti nitko ne smije uzeti! Ovo je samo njima na sramotu da muzu od nas pišljivih 200-tinjak kuna a naplate si bome fine novce, nekih cca 5000 kn po postupku! A gdje odu ovi naplaćeni lijekove koje ti ne dobiješ možemo samo nagađati, jel' ? Zato traži svoja prava, ionako nas zdravstvo mjesečno jako puno košta!
    Podržavam t e ne 100 % već 1000 %.
    Mi im nosimo uputnice za bolničko liječenje, a da li je ijeda od nas ikada ostala prenoćiti u bolnici.
    Ja iz slavonije putujem i put mi je skup i naporan, kada moram dan za danom ići na folikulometrije tko me pita gdje ću prespavati, koliko to platiti ili putovati, s tim da moram putovati s vlakom u 03:25 ujutro da bih stigla na folikulometriju, jer sa vlakom koji mi ide u 06:00 ne stignem do 09:00 u bolnicu.

Kako nam to sve ne bi bilo stresno kada se borimo sa sa pravima i poslom i putovanjem... Kada kažu budi opušten ja se samo pitam kako uz sve te brige i probleme.
    Ja hvala Bogu imam poslodavca za poželiti jer mi za bolovanje i godišnji koje koristim kada idem na postupke ne prigovara i ne stvara probleme.

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ovo je moje mišljenje. Ako idem preko HZZO-a -donesem uputnicu i plaćam samo femaru 600 kn , a ako idem privatno onda plaćam 4000-5000 kn. I prije sam bila mišljenja da čim doneseš uputnicu-taj postupak ti se računa preko HZZO-a. Ako sam preko HZZO-a i platim samo femaru-tko plaća ostatatk-HZZO, naravno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •