Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
I ako im dolazi na uvid, ne brini, tvoji su novci, tvoja prava. i to ti nitko ne smije uzeti! Ovo je samo njima na sramotu da muzu od nas pišljivih 200-tinjak kuna a naplate si bome fine novce, nekih cca 5000 kn po postupku! A gdje odu ovi naplaćeni lijekove koje ti ne dobiješ možemo samo nagađati, jel' ? Zato traži svoja prava, ionako nas zdravstvo mjesečno jako puno košta!
Podržavam t e ne 100 % već 1000 %.
Mi im nosimo uputnice za bolničko liječenje, a da li je ijeda od nas ikada ostala prenoćiti u bolnici.
Ja iz slavonije putujem i put mi je skup i naporan, kada moram dan za danom ići na folikulometrije tko me pita gdje ću prespavati, koliko to platiti ili putovati, s tim da moram putovati s vlakom u 03:25 ujutro da bih stigla na folikulometriju, jer sa vlakom koji mi ide u 06:00 ne stignem do 09:00 u bolnicu.

Kako nam to sve ne bi bilo stresno kada se borimo sa sa pravima i poslom i putovanjem... Kada kažu budi opušten ja se samo pitam kako uz sve te brige i probleme.
Ja hvala Bogu imam poslodavca za poželiti jer mi za bolovanje i godišnji koje koristim kada idem na postupke ne prigovara i ne stvara probleme.