-
cure imam pitanje ... ja sam u IVF postupku ostala trudna, do 6 tt sam koristila godišnji + slobodne dane, nakon 1 ultrazvuka sam otišla do svog ginekologa da mi otvori bolovanje, dr. mi je otvorio bolovanje Z31 - ( 7 dana ), ja naravno nisam odmah shvatila o čemu se radi, dr. je poslije mog supruga ubjedila da mora biti ta šifra te mi produžuje još 7 dana, ja u 8 tt pod hitno završim na kiretaži i sad nakon 7 dana od kiretaže ( jedva pokretna, skroz grčevi, tablete protiv bolova, čekam da izađe onaj ostatak od vakum kiretaže ) doktorica zahtjeva da dođem na komisiju jer mi je isteklo bolovanje.... Ja postavljam pitanje kako sam se ja kao trudnica u 2 mj. trudnoće morala voditi voditi pod šifrom z31 a trudnica koja ostane prirodno trudna odmah dobije šifru 020, žena odgovara to je zato što je to potpomognuta oplodnja. Ja ženi objašnjavam da sam prošli tjedan završila na kiretaži i na jedvite jade mi daje rok do petka da joj se javim ( ja još ispadnem glupa što se žalim kad više nisam trudna ). Da li je moguće da se radi takva diskriminacija da ja nemam nikakva prava.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma